Taban rengim zaten açık, öyle koyu bir renk değil.Baya fark var renklerde platini saçı açmadan yaptiklarini zannetmiyorum
Komple mi?O saçın açılması lazım canım
Renk kötü değil ama her seferinde anlatıyorum, anlamıyorlar.Cnm o saça açıcı sürersen turuncu olur gibime geliyor.. En iyisi birdaha kuaföre gitmen. Ama biraz zaman geçsin. Saç dinlensin... Ve o renkte çok güzel biraz kullan. Pişman olacağın birsey yapma.. Evde çok zor.
Biraz kullanacağım zaten ama yine gitsem, yine yapamayacaklar istediğimi.Boşver bu renkte çok hoş birazda böyle takıl.:)
Evet mecbur öyle yapacağım.iyi bir kuaför bulana dek kullan bence renk güzel
Haklısın. Ama becerikli bir kuaför bulman lazım ve saçlarını beğendiğin arkadaşlarına sor nereye gittikleriniEvet mecbur öyle yapacağım.
Renkten memnunum zaten ama işte insan iki defa kuaföre gidip, ikisinde de anlattığını tutturamayınca deli oluyor.
Çevremde öyle açık sarı kullanan biri yok açıkçası.Haklısın. Ama becerikli bir kuaför bulman lazım ve saçlarını beğendiğin arkadaşlarına sor nereye gittiklerini
İşin zor ama kendin yapma saçını hem yorarsın hem bozabilirsinÇevremde öyle açık sarı kullanan biri yok açıkçası.
İlk renk güzel, ben de beğeniyorum ama alttaki renk aralarda çok hoş duruyor.bence ilk renk daha güzel canım.tabi senin tercihin ama ben ilk renge bayıldım.
Komple mi açmam gerek?Bana da açman lazım gibi geldi. Açıp boyaman gerek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?