• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Anlayan birileri lazım.

Salvia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
1.698
1.921
408
İki gündür saç rengimle ilgili kriz yaşıyorum.
Dip boyamı kendim hallediyorum ama her sene düzenli olarak, aralara açık sarılar attırıyorum.
Her zaman gittiğim kuaför dükkanı kapattığı için başka birine gittim yapamadı, civciv sarısı attı aralara resmen.

Bugün de düzelttirmek için başka kuaföre gittim, düzeltti ama istediğim rengi yine tutturamadı.
Canım sıkıldı gerçekten, ben daha çok ışıltılı platin rengi istiyordum ama cesaret mi edemiyorlar uçlardaki platinler kopar diye, yoksa işlerine mi gelmiyor anlamadım.
Evde kendim yapacağım bu işi, koyu sarının üzerine krepe balyaj veya röfle artık hangisi en altta resimdeki gibi oluyorsa, boyayıp platini tutturabilenler bana boya önerisinde bulunabilir mi?
Açıcı mı kullanmalıyım, boya mı? Turuncu olsun istemiyorum.

Not: Şu anda saçlarım bu renkte.
blake-lively-100-460x691.jpg

Ben bu uçlardaki sarıyı istiyorum.
indir.jpg

Konum bir süre taşınmazsa çok memnun olurum.
Buradan cevap alamadım, oradan hiç alamam.

Baya fark var renklerde platini saçı açmadan yaptiklarini zannetmiyorum
Taban rengim zaten açık, öyle koyu bir renk değil.
Üzerine krepe balyaj veya röfle olarak resimdeki rengi yapmak istiyorum ama bunun için uygun boyayı bulamadım.

Cnm o saça açıcı sürersen turuncu olur gibime geliyor.. En iyisi birdaha kuaföre gitmen. Ama biraz zaman geçsin. Saç dinlensin... Ve o renkte çok güzel biraz kullan. Pişman olacağın birsey yapma.. Evde çok zor.

[QUOfotoğraftaki post: 36876351, member: 468923"]Taban rengim zaten açık, öyle koyu bir renk değil.
Üzerine krepe balyaj veya röfle olarak resimdeki rengi yapmak istiyorum ama bunun için uygun boyayı bulamadım.[/QUOTE]
İlk fotograftaki rengi boyayip alttakini elde edicegni hic sanmiyorum

Boşver bu renkte çok hoş birazda böyle takıl.:)

Cnm o saça açıcı sürersen turuncu olur gibime geliyor.. En iyisi birdaha kuaföre gitmen. Ama biraz zaman geçsin. Saç dinlensin... Ve o renkte çok güzel biraz kullan. Pişman olacağın birsey yapma.. Evde çok zor.
Renk kötü değil ama her seferinde anlatıyorum, anlamıyorlar.
O yüzden kendim mi yapsam diye düşündüm.

Evet mecbur öyle yapacağım.
Renkten memnunum zaten ama işte insan iki defa kuaföre gidip, ikisinde de anlattığını tutturamayınca deli oluyor.
Haklısın. Ama becerikli bir kuaför bulman lazım ve saçlarını beğendiğin arkadaşlarına sor nereye gittiklerini

Haklısın. Ama becerikli bir kuaför bulman lazım ve saçlarını beğendiğin arkadaşlarına sor nereye gittiklerini
Çevremde öyle açık sarı kullanan biri yok açıkçası.

bence ilk renk daha güzel canım.tabi senin tercihin ama ben ilk renge bayıldım.

bence ilk renk daha güzel canım.tabi senin tercihin ama ben ilk renge bayıldım.
İlk renk güzel, ben de beğeniyorum ama alttaki renk aralarda çok hoş duruyor.
Zaten öyle yoğun değil, ışıltı olarak attırmak istiyorum platin rengini.

Back