• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Anlayan birileri lazım.

Elmas sarısı senin istediğin. Kuaförler açıcıda cimri galiba direkt bu renkle gitsen elinde birdahakine.

Sanırım atıcağın balyajlar için dedi sadece aralara atmayacak mıydın
Anladım, platin yapmak istediğim yerleri açıp, sonra boyayacağım.
Yine uygun bir boya önerisi lazım oluyor bu durumda.
Yalnız kuaförler bu rengi iki işlem uygulamadan elde ediyorlar, ne kullanıyorlarsa.

Uçlarda krepe Balyaj. .
Orial ile açılıp yapılacak başka çaresi yok . Hatta direk Orial kullanacaksin boya degil

Elmas sarısı senin istediğin. Kuaförler açıcıda cimri galiba direkt bu renkle gitsen elinde birdahakine.
Fildişi, platin, elmas sarısı sanırım üçü de aynı renk hemen hemen.
Evet öyle istiyorum ama yanar diye bekletmiyorlar sanırım, ben de anlamadım.

Başka bir fikir vereyim.
50 adet kaynak alın renk açılmış ve işlenmiş olsun istediğiniz şekilde saclariniza taktirin.
Istediginiz renge ve görüntüye ulaşın.
Saclarinizi riske atmayın bence

Toz olan mı, yoksa kolestonun sıvı açıcıları işe yarar mı?
Inanin teknik bilgim yok.
Ben kuaför dışında sacimi kendim boyamam ama sıvı diye biliyorum. Bunların volumeleri var sacinizin yapısına göre kuaför ayarlıyor. Bunu ben bilemem sizde bilemezsiniz yakarsiniz saçınızı pişman olursunuz . Ablam yaklaşık 3 yıldır bu saçı kullaniyor

Aynen yanmasından korkar ki sakın kendiniz açmaya kalkmayın kutu açıcılar da üstteki sarıdan yapıyor. En iyisi kuaför yine.

ombre serisini deneyebilirsin ancak ombrede sadece boya değil açıcı da oluyor o yüzden yanma ihtimalini düşün

Başka bir fikir vereyim.
50 adet kaynak alın renk açılmış ve işlenmiş olsun istediğiniz şekilde saclariniza taktirin.
Istediginiz renge ve görüntüye ulaşın.
Saclarinizi riske atmayın bence
Aslında güzel öneri ama postiş, kaynak saç bunları hiç sevmiyorum.
Teşekkür ederim.

Inanin teknik bilgim yok.
Ben kuaför dışında sacimi kendim boyamam ama sıvı diye biliyorum. Bunların volumeleri var sacinizin yapısına göre kuaför ayarlıyor. Bunu ben bilemem sizde bilemezsiniz yakarsiniz saçınızı pişman olursunuz . Ablam yaklaşık 3 yıldır bu saçı kullaniyor
Anladım, kuaför aramam lazım.
Resimlerle gidiyorum ama anlatamıyorum.
Bir tane iyi kuaförüm vardı, o da gitti.
Gerçekten sıkıntılı iş.

ombre serisini deneyebilirsin ancak ombrede sadece boya değil açıcı da oluyor o yüzden yanma ihtimalini düşün
O yüzden fazla da üstelemek istemiyorum bu konuda ama nasıl yapsam bilemedim.

boyayınca zaten kırılacak olan uçlarından kestirip kalanına ombre yapabilirsiniz. omuz hizasındaki saça bile güzel oluyor
Her sene açık renk paket attırdıktan sonra dipleri kendim boyuyorum ombre oluyor.
Saçlarım ombreydi, üstlere tekrardan alttakiler gibi paket attırmak istedim ama açık rengi yapamadılar.
Aşağılarda hala açık renklerim duruyor yani.

Her sene açık renk paket attırdıktan sonra dipleri kendim boyuyorum ombre oluyor.
Saçlarım ombreydi, üstlere tekrardan alttakiler gibi paket attırmak istedim ama açık rengi yapamadılar.
Aşağılarda hala açık renklerim duruyor yani.

anladım, ombreyi özel tarağı sayesinde daha kolay yapabilirsiniz :) bir deneyin derim

Back