K kujyens Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2025 2 0 1 24 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kujyens #1 İlişkiden sorna ertesi gün hapı kullandım regl oldum regldan 4 5 gün sorna kahverengı akıntı ve mide bulantısı oldu neden olabilir
İlişkiden sorna ertesi gün hapı kullandım regl oldum regldan 4 5 gün sorna kahverengı akıntı ve mide bulantısı oldu neden olabilir
Puxhu 🐘 Pro Üye 27 Şubat 2012 14.569 24.399 598 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kujyens #2 kujyens .!.: İlişkiden sorna ertesi gün hapı kullandım regl oldum regldan 4 5 gün sorna kahverengı akıntı ve mide bulantısı oldu neden olabilir Genişletmek için tıkla... Düzeniniz bozulmuş
kujyens .!.: İlişkiden sorna ertesi gün hapı kullandım regl oldum regldan 4 5 gün sorna kahverengı akıntı ve mide bulantısı oldu neden olabilir Genişletmek için tıkla... Düzeniniz bozulmuş
-MatiiLdaa- Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2019 613 258 103 28 13 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kujyens #3 kujyens .!.: İlişkiden sorna ertesi gün hapı kullandım regl oldum regldan 4 5 gün sorna kahverengı akıntı ve mide bulantısı oldu neden olabilir Genişletmek için tıkla... Kullanılan ertesi gün hapları kesinlikle sağlıklı değil , çünkü bütün hormonlarını alt üst ediyor mesela önümüzdeki ay hormonların dengesini bozduğu için regl gecikmesi bile yaşayabilirsin
kujyens .!.: İlişkiden sorna ertesi gün hapı kullandım regl oldum regldan 4 5 gün sorna kahverengı akıntı ve mide bulantısı oldu neden olabilir Genişletmek için tıkla... Kullanılan ertesi gün hapları kesinlikle sağlıklı değil , çünkü bütün hormonlarını alt üst ediyor mesela önümüzdeki ay hormonların dengesini bozduğu için regl gecikmesi bile yaşayabilirsin