bikac senedir cok yogun devam eden bi sac dokulmem var ama 100_200 degil 500leri geciyo cok azaldi saclarim artik sac gormekten biktim. Doktora cok gittim hic bir problem cikmiyor ne hormonal ne baska bisey ara sira demir eksikligi cikiyor. Hayatimi karartiyo resmen ruyalarima giriyo cok az kalmis olmasina ragmen hala ayni yogunlukta dokuluyo. Saclarimda sirkeye benzer ama sirke degil biseyler var en son doktora gittigimde doktor bundan dedi konazol sampuan ve dermatove losyon verdi ama gecmedi sonrasinda yurtdisina geldim doktora gidemiyorum zaten gitmekten de biktim. Basindan boyle bisey gecen var mi ? Saci boru gibi icine almis bisi cekince ya cikiyo ya da saci kopariyor guzel birseyler duymaya cok ihtiyacim var cunku suan inanilmaz kotu durumdayim
yaramı deştin çokgeçmiş olsun canım. konazal dediğin şey mantarlı saç derisi için verilir kepek gördü sanırım doktor. bi sorun çıkmadıysa strestendir kafanı taktığı bişeyler var muhtemelen yada en kötüsü genetik yatkınlık yani erkek tipi dökülme. sana tavsiyem genetik olup olmadığına baktır bide saçı dıştan değil önce aldığın gıdayla beslemen lazım. ben çok uğraştım sonuç alamadım
bikac senedir cok yogun devam eden bi sac dokulmem var ama 100_200 degil 500leri geciyo cok azaldi saclarim artik sac gormekten biktim. Doktora cok gittim hic bir problem cikmiyor ne hormonal ne baska bisey ara sira demir eksikligi cikiyor. Hayatimi karartiyo resmen ruyalarima giriyo cok az kalmis olmasina ragmen hala ayni yogunlukta dokuluyo. Saclarimda sirkeye benzer ama sirke degil biseyler var en son doktora gittigimde doktor bundan dedi konazol sampuan ve dermatove losyon verdi ama gecmedi sonrasinda yurtdisina geldim doktora gidemiyorum zaten gitmekten de biktim. Basindan boyle bisey gecen var mi ? Saci boru gibi icine almis bisi cekince ya cikiyo ya da saci kopariyor guzel birseyler duymaya cok ihtiyacim var cunku suan inanilmaz kotu durumdayim
aynen ben de senin durumundayım canım. tüm tahlillerim normal çıkıyo. saçlarımı sık boyamam maşa, düzleştirici kullanmam ama yine de aşırı bi dökülmem var. özellikle banyodan sonra en az 250 -300 saçım gidiyodur ve bir çaresi de yok bunun. yani yalnız değilsin bil istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?