Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi bak bazı toplumlarda daha ataerkil bir yaşam tarzı vardır.O ataerkil tarzda erkeğin beğenisi,erkeği memnun etmek,hoşnut etmek çok önemlidir.Saygıdan ileri gelir.Evet konuna baktığın zaman,ben neciyim diyebiliyor insan ama tamamen o yaşadığı alıştığı toplum kurallarıyla alakalı da olabilir.Misafir erkeğe saygı hürmet.İş arkadaşı da oldukları için daha da özenmiştir.Doğru demiyorum,ama kötü niyet te yok.Önemsemiş,hürmet etmiş,takdir görmeyi bile beklemiş.Sonuçta gittiniz hazırladığı yemeğini yediniz geldiniz.Farklı düşünme.Bir daha böyle birşey olursa da,şaka yollu benim ne sevdiğimi önemsemiyor musun der güler geçersin.Kızlar benim eşimin iş arkadaşının evine gittik tanıştık eşiyle 2 ay oldu ve bugun yemege davet ettiler kadın bana mesaj atmış ali abi ne yemegini sever die bende cevap yazdım yalnız ne seversniz değil esimin ne sevdigini sordu neyse gittk geldik mesaj atmış ali abi bişey dedimi memnun kalmışmı die sinirlerim bozuldu hep esimle ilgili seyler genel olsa neyse sizce bendemi sıkıntı var kadında mı ne yapmalıyım mesafe koyup gitmesem mi bida akıl verin
aynen öyle .Şimdi bak bazı toplumlarda daha ataerkil bir yaşam tarzı vardır.O ataerkil tarzda erkeğin beğenisi,erkeği memnun etmek,hoşnut etmek çok önemlidir.Saygıdan ileri gelir.Evet konuna baktığın zaman,ben neciyim diyebiliyor insan ama tamamen o yaşadığı alıştığı toplum kurallarıyla alakalı da olabilir.Misafir erkeğe saygı hürmet.İş arkadaşı da oldukları için daha da özenmiştir.Doğru demiyorum,ama kötü niyet te yok.Önemsemiş,hürmet etmiş,takdir görmeyi bile beklemiş.Sonuçta gittiniz hazırladığı yemeğini yediniz geldiniz.Farklı düşünme.Bir daha böyle birşey olursa da,şaka yollu benim ne sevdiğimi önemsemiyor musun der güler geçersin.
Kızlar benim eşimin iş arkadaşının evine gittik tanıştık eşiyle 2 ay oldu ve bugun yemege davet ettiler kadın bana mesaj atmış ali abi ne yemegini sever die bende cevap yazdım yalnız ne seversniz değil esimin ne sevdigini sordu neyse gittk geldik mesaj atmış ali abi bişey dedimi memnun kalmışmı die sinirlerim bozuldu hep esimle ilgili seyler genel olsa neyse sizce bendemi sıkıntı var kadında mı ne yapmalıyım mesafe koyup gitmesem mi bida akıl verin
Aaa bu ne be böyle bende olsam kıskançlıktan çatlardım. bide abi diye diye. sen onun yanında yinede kocana sıkı sıkı yapış :)
404 lazım mı ?
Mübarek ne koca varmış sizde .
Antonıo Banderas mübarekler .
Her dişinin gözü sizin kocalarınızda .
kocana sıkı sıkı yapış ne demek yahu .ne alaka
kocana sıkı sıkı yapış ne demek yahu .
Yapışmasa gidecekse direk baştan gitsin yani.
Ne gerek var yapışmaya .
alaka bu
buna konu sahibi karar versin. benim düşüncem böyle
bencede çok saçma bizde gidip geliyoruz misafirliğe böyle bişey hiiççç görmedimKadının davranışın da art niyet olmayabilir ama saçmalamış ben hayatım da annemin eve gelecek misafir kim olursa olsun eşini arayıpta kocan hangi yemekleri sever diye sorduğunu görmedim .Çevremde de görmedim böyle birşey kaldıki kadınla bir samimiyeti de yok konu sahibinin ben olsam aynı konum da kendimi kötü hissederdim ataerkil filan anlamam ben bana sorsun hangi yemeği seviyorsun diye kocamın önceliği olamaz erkek diye hiç hoşlanmam böyle ayrımlardan...
eşin o iş arkadaşından üst mevkide sanırım
kadın öyle pimpiriklendiğine göre
Bu arada misafirine gelmeden soran arkadaslar, siz ne seviyorsunuz dıye mı soruyorsunuz?
Ben ilkkez yemeğe gelen misafirime ne sevmiyorsunuz ya da bır seye alerjınız var mı? dıye soruyorum
Bilemedim şimdi