Arkadaşlık diye birşey kalmadı bunu anladım acı sekilde hep kıskanıldım ama hep sonunda baktım ki yanlızım.. 10 yıla dayanan arkadaslığımızın sahibi sevgili dostummm sözde tabi beni sattı ! Ben mi cok safım onlar mı cok geniş anlayamadım hiçç... Bir sevgilim vardı ama ben dostumu 1. plana alır onu bile sallardım hep yanında oldum arkadasımın hep düşündüm onu ama şimdi ne oldu ?? Ben sevgilimden ayrıldım o çok sevgili dostum kendi sevgilisiyle gülüp eğleniyor işte arkadaslık bu kadar! Belkide karsımdakinin şerefsizliğindendir. Sonucta o beni kaybetti artık bulamayacak onu bu kadar düşünüp yanında olanı ben alıstım güçlüyüm. Şimdi ise yeni bir ortam okul ve yeni arkadaslar.. 4 kişi bi grup olduk ama içimizden biri o kadar dedikoducu ki sürekli bıkbıkbık birilerini eleştiriyo hemde ilk günden yaa tanımadan ! Pisliğin kokusunu alıyorum artık tecrübe var nasıl olsa yinede biraz daha bekleyeyim diyorum ama cok sinirim bozuldu en son ben hariç diğerlerine bişiler söledi bana neden sölemesin ki kesin şimdi de benim hakkımda konuşuyo! Ne yapıcağımı bikmiyorum diğerlerini kazanıp onsuz olmak istiyorum ya oooffff istemiyorum o dedikoducuyu ! Bıktım böyle aptal küçük beyinli kıskanc insanlardan .. Greksiz kapasitesi zayıf varlıklar ağır konustum evet ama sinirliyimmm hemmdee çokkk bölelerine karsı...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
... Anlayamıyorum artık..
- Konu Sahibi Sinem00
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ekim 2010
- 11.455
- 3.697
- 448
Bu yüzden yalnızım etrafımda cok görüstügüm kuzenlerimden baska kimsem yok! Cok sevdigim bir arkadasım vardı ben birileriyle konusunca beni kıskanırdı.Ama aynısını o yaptıgınında benden hosgörü beklerdi.
Ben zaten kıskanmıyorum sadece benim yapmamı istemedigi bir davranısı, onun yapması zoruma gidiyordu.Aramızda birsey gecti biraz da kabahatlisi bendim, ama affedilemeyecek bir mevzu olmamasına ragmen,o yeni tanıstıgı insanları secti.
Bana ne oldu? Artık arkadas istemiyorum sadece iki arkadasım kaldı ara,ara görüsüyoruz o kadar.Olmuyorsa ben ne yapayım yani.bilmiyorumkismile
Cok fazla samimi olma bence.Ben özellikle o grup arkadaslıklarından nefret ediyorum sadece benim fikrim bu lütfen yanlıs anlasılmasın.
Ben zaten kıskanmıyorum sadece benim yapmamı istemedigi bir davranısı, onun yapması zoruma gidiyordu.Aramızda birsey gecti biraz da kabahatlisi bendim, ama affedilemeyecek bir mevzu olmamasına ragmen,o yeni tanıstıgı insanları secti.
Bana ne oldu? Artık arkadas istemiyorum sadece iki arkadasım kaldı ara,ara görüsüyoruz o kadar.Olmuyorsa ben ne yapayım yani.bilmiyorumkismile
Cok fazla samimi olma bence.Ben özellikle o grup arkadaslıklarından nefret ediyorum sadece benim fikrim bu lütfen yanlıs anlasılmasın.
Son düzenleme:
- 7 Kasım 2007
- 2.857
- 19
- 318
yakın arkadaş edinme müessesinden emekli oldum ben
o günden sonra tanıştığım tüm arkaddaşlarımla arama mesafe koydum herkesle eşit derecede iyiyim kimseyi hayatımın merkezine oturtmuyorum böylesi en iyisiymiş
aynı dedikoducu kız benmde hayatıma girdi. ben diğerlerine söyledim bu insandan bize hayır gelmez diye ama onlar benm yerime onu seçtiler ve yaklaşık 1 senemiz böyle geçti ben hepsiyle konuşuyordum ama takılmıyordum onlarla
sonuç: hepsi birbirine düştü ve kızdan nefret ettiler. hepsi ayrı ayrı zamanlarda yanıma gelip meğer sen ne haklıymışsın dediler.
o yüzden sana tavsiyem birkaç arkadaş uğruna kendinden ödün verme. bırak onlar kimle konuşurlarsa konuşsunlar. sen gene iyi ol ama bulaşma. nasıl olsa herkes iyiyi kötüyü görccektir.
o günden sonra tanıştığım tüm arkaddaşlarımla arama mesafe koydum herkesle eşit derecede iyiyim kimseyi hayatımın merkezine oturtmuyorum böylesi en iyisiymiş
aynı dedikoducu kız benmde hayatıma girdi. ben diğerlerine söyledim bu insandan bize hayır gelmez diye ama onlar benm yerime onu seçtiler ve yaklaşık 1 senemiz böyle geçti ben hepsiyle konuşuyordum ama takılmıyordum onlarla
sonuç: hepsi birbirine düştü ve kızdan nefret ettiler. hepsi ayrı ayrı zamanlarda yanıma gelip meğer sen ne haklıymışsın dediler.
o yüzden sana tavsiyem birkaç arkadaş uğruna kendinden ödün verme. bırak onlar kimle konuşurlarsa konuşsunlar. sen gene iyi ol ama bulaşma. nasıl olsa herkes iyiyi kötüyü görccektir.
Evet hep iyi davrandım ona ya ben ona sorunumu anlatıcam zaman onun bana dediği gibi ' ben arkadaslarımı güçlü görmek isterim' demedim . Evet bence o haklı ben salağım ki ona bu kadar değer verdim o kadar cok seviodum ki ama öyle bi kırdı ki beni nasıl bu kadar umursamaz biri oldu cıktı sadece kendi mutluluğunu düşünen biri oldu anlamadım.. Mesela suan sevgilimden filan ayrıldım biliyo ama nispet yapar gibi face e sevgilisiyle olan fotolarını yüklemeler bilmem neler ben bundan baska bi sonuc cıkarmam acıkcası. Artık onu eskisi gibi sevmiyorumm içi rahat olsun mutlu olsun sevgilisiyle. İnanın sevgilimden ayrılmam bu kadar içimi yakmadı ben onu dost bilmiştim sevgilimi 2. plana atıp umursamaz onun derdine koşardım meğer ne aptalmışım .. Aslında çok yazık artık dostluk kalmıo işte böyle devam ederekten ... Grup arkadaslarıma gelince epsiyle iyiyim ama cok birşeyimi paylasmıcam özelimi filan gerek yok artık kimseye bişe anlatmaya. ne üzücü...
- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
kaydirigubbakcemile5
Azıcık aşım kaygısız başım kızlar bunu bilir bunu söylerim. Kimseyi kendinizden daha çok önemsemeyin.