- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
-
- Konu Sahibi fromrainforest
Fazla değer
ben olsam yazdığım yazıyı silerim hiçte bişey demem
Zaten arkadaşlık diye birşey kalmamış ki?
Yok yere suyu bulandırmanın ne mantığı var.
Sen bile demişsin"eski"kanka diye.
Salla gitsin, kim nasıl mutluysa. bunu da dert etmeyin kendinize.
Facebooku cok bilmiyorum zaten cok takilmadigim icin...duvara yazilan yazi siliniyormu ki...
B şıkkını anlamadım. sadece sizin mesajınızı beğenmedi ve cevpalamadı diye mi rezil etmiş oldu ? ben mi yanlış anladım.
bende kendime detaycı ve herşeyi kafasına takan biri sanırdım. cevaplamadıysa kendi bilir. siz niye rezil olmuş oluyorsunuz ki..
ayrıca onunla konuşmadan sormadan tüm bunların nedenini asla öğrenemezsiniz
Zaten görüşmüyormuşsun sil uğraşma hı içimde kalacak diyorsan mesaj at ama beni rezil ettin fln çok saçma sadece dedikodu olayını açıklığa kavuştur o kadar.
Ortak arkadaslarimiz var is yerinden..facebookta duvarina yazildi dogum gunu kutlamasi..herkese cvp verdi bi bana cvp vermedi..dolayisiyla insanlar bi sorun oldugunu dusenecekler...ama sorunun ne oldugunu ben bilmiyorum bile:))sadece diger dedikodu torbasi gevsek agizli kizdan etkilenmis olabilir diye tahmin yurutuyorum..b sikkinda da diyorum ki acaba sirf ona inanip bana olayi sorma geregi bile hiseetmeyen bi insana hic donmesem mi ben...
yazdıgını gerı sıl
sana yazarsa cevap verme
canın ısterse yaz ısterse yazma
herkese deger verme
bu kadar bol bol dagıtırsın
4 gun falan oldu goren gordu zaten simdi silsem dusunecek ki demek ki duvarima geri dondu bakti...soyle yapsam daha mantikli degil mi hic tepki vermemek yani ben senin duvarina bile bakmadim..umrumda degilsin izlenimi vermek..yani o gonderiyi de geri almasam..yazarsa da hic cvp vermesem..
en mantıklısı hıc bırsey yapmamak evet
yanı sorun ne dıye de yazma bence
sorunu varsa kendısı yazsın senın onunla hıc bı sorunun yok kı cunku
hıc kafana takma bellıkı sen onu daha cok onemsemıssın