- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Teşekkür ederin cvp için ilk olduğu için ödüm kopuyor hem değerler yüksek olup hem geriden gelince ister istemez kafama takıldı1 hafta geç döllenme olmuştur herkesin değerleri bir olmuyor başkalarıtla kıyaslama yapmayın bu yüzden benimde 2 hafta geriden geliyordu 6 haftalık sat a göre olması gerekirken 4 haftalık gözüküyodu ultrasonda korkulcak birşey yok yani
birtanemi kese gördünüz? ikizde olabilriMerhaba ben 9 martta kanda gebelik testiyle hamile olduğmu öğrendim hcg değerim 329 du değerin çok iyi dedi dr .bana haftaya cuma günü gel keseye bakalım dedi. İlk ve çok istediğim bi hamilelik olduğu için sabırsızlıktan salı günü yani 5 gün sonra sağlık ocağında testi yeniledim 3171 çıktı . 17 mart kontrol günümde sat a göre 5 haftalıkken gittim dr 4 haftalık dedi keseyi gayet rahat gördük. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Şimdi burda ne var derseniz bana değerlerim 4 haftalığa göre yüksek gibi geldi çünkü 3000 küsür değeri gördükten 3 gün sonra gittim .topiclerde bakıyorum 4 haftalık hamileliğini örğenenler en fazla 500 600 küsür çıkıyo şu an sat a göre 6 haftalık usg ye göre 5 hafyalık hamileyim sizce bi sorun bi sıkıntı var mıdır neden bebek değere göre 1 hafta geri gözüktü acaba???
Rica ederim değerin yüksek olmasıda güzel birşey sağlıklı gebelikler dilerimTeşekkür ederin cvp için ilk olduğu için ödüm kopuyor hem değerler yüksek olup hem geriden gelince ister istemez kafama takıldı
Oda gelmedi değil aklıma hatta eşim kontrole gitmeden önceki gece rüyasında ikiz görmüş dr un da hep ikiz demesini bekledi ama tek kese gördük bazıları da dedi ikiz olabilir tek yum. İkiziyse hemen belli olmaz diyebirtanemi kese gördünüz? ikizde olabilri
Başkasının değerleriyle karşılaştırmamak gerekir. Çok yanıltıcı olur. Herkesin değeri kendine :)))
Teşekkürler Allah sizede sağlıklı doğumlar naaip etsin☺Rica ederim değerin yüksek olmasıda güzel birşey sağlıklı gebelikler dilerim
Benimde boyledi cnm cok korkmustum Allah korusun uzum gebeligi olabilir dediler sonra 6 haftada 2 kalp sesi duydum ikizlerim olacagini ogrendim belki seninde oyledir yada hastanelere gore betahcgler farki cikmis olabilir:)Merhaba ben 9 martta kanda gebelik testiyle hamile olduğmu öğrendim hcg değerim 329 du değerin çok iyi dedi dr .bana haftaya cuma günü gel keseye bakalım dedi. İlk ve çok istediğim bi hamilelik olduğu için sabırsızlıktan salı günü yani 5 gün sonra sağlık ocağında testi yeniledim 3171 çıktı . 17 mart kontrol günümde sat a göre 5 haftalıkken gittim dr 4 haftalık dedi keseyi gayet rahat gördük. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Şimdi burda ne var derseniz bana değerlerim 4 haftalığa göre yüksek gibi geldi çünkü 3000 küsür değeri gördükten 3 gün sonra gittim .topiclerde bakıyorum 4 haftalık hamileliğini örğenenler en fazla 500 600 küsür çıkıyo şu an sat a göre 6 haftalık usg ye göre 5 hafyalık hamileyim sizce bi sorun bi sıkıntı var mıdır neden bebek değere göre 1 hafta geri gözüktü acaba???
Doğru canım haklısın. Şimdi böyle konuşuyorum ama ilk haftalarda ben de herşeyi sorguluyordum. Çok kafaya takma rahat ol diye dedim ben :) sağlıkla al kucağına inşallah :)Karşılaştırmak değildi amacım hatta o değerlere denk geldiğimde hamile bile değildim ama sonradan aklıma geldi insan elinde olmadan yapabiliyor
Teşekkür ederim kontrole kadar beklemek zor geliyor sabırsızım biraz sizede sağlıklı doğumlar dilerimDoğru canım haklısın. Şimdi böyle konuşuyorum ama ilk haftalarda ben de herşeyi sorguluyordum. Çok kafaya takma rahat ol diye dedim ben :) sağlıkla al kucağına inşallah :)
cnm benim her bayan hamilelikte aynı seyi yasamaz her bayanı geçtim benim hirada farklıydı sımdı farklıı o yüzden kan degeri bnm az olur seninki farklı olur kese göründümü Allah kalbinide duymayı nasip eder ben ilk gebeliğimde gittim bi kese içinde bi nokta tamm 2. ise bekledim 7 haftaya kadar biliyorsun işte baktım kan degerim normal artıyor sabırla bekledimm sana dedim ama sen acele ettin ilk gebeliğin oldugu için o yüzdennn sabırr diyipp aklını karıştırmaa başkasıylada kendini kıyaslama cnm bnmmmmm
Hadi hayırlısı bakalım benim eşimdeöööyle dr un ikiz demesini beklediBenim de birden fırlamıştı :dd ilk 32'ydi 6 gün sonra binden büyüktü yani bu rakama ulaşması için iki günde 4 'e katlamış olması gerekiyor. Doktor kesenin yanında bi oluşum daha gördü ben de ikiz mi dedim erken dedi birdahaki kontrolde belli olur dedi içimden de hep ikiz geçiyor bakalım öbür cumaya netleşir :dd
endiselen tabiki ama Allahtan hayırlısını dilee o sana en gzl hediyesini verdi takılmaa hamişliğinin tadını çıkarrrSaol kuzum bilemedim bende biliyosun bi kimyasaalım var ödüm kopuyor elimde değil ama pozitifim ☺
Canm benim mucizem sürprizim ne desem bilemiyorum öyle aniden öyle ummadığım bi anda geldiki... Umarım hiç gitmezendiselen tabiki ama Allahtan hayırlısını dilee o sana en gzl hediyesini verdi takılmaa hamişliğinin tadını çıkarrr
gitmezz cnm o sana baglıııı moralini yüksek tut dinlen suyunu iç ohhhCanm benim mucizem sürprizim ne desem bilemiyorum öyle aniden öyle ummadığım bi anda geldiki... Umarım hiç gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?