Anlayamadım yardımcı olur musunuz?

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Merhaba ben 9 martta kanda gebelik testiyle hamile olduğmu öğrendim hcg değerim 329 du değerin çok iyi dedi dr .bana haftaya cuma günü gel keseye bakalım dedi. İlk ve çok istediğim bi hamilelik olduğu için sabırsızlıktan salı günü yani 5 gün sonra sağlık ocağında testi yeniledim 3171 çıktı . 17 mart kontrol günümde sat a göre 5 haftalıkken gittim dr 4 haftalık dedi keseyi gayet rahat gördük. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Şimdi burda ne var derseniz bana değerlerim 4 haftalığa göre yüksek gibi geldi çünkü 3000 küsür değeri gördükten 3 gün sonra gittim .topiclerde bakıyorum 4 haftalık hamileliğini örğenenler en fazla 500 600 küsür çıkıyo şu an sat a göre 6 haftalık usg ye göre 5 hafyalık hamileyim sizce bi sorun bi sıkıntı var mıdır neden bebek değere göre 1 hafta geri gözüktü acaba???

1 hafta geç döllenme olmuştur herkesin değerleri bir olmuyor başkalarıtla kıyaslama yapmayın bu yüzden benimde 2 hafta geriden geliyordu 6 haftalık sat a göre olması gerekirken 4 haftalık gözüküyodu ultrasonda korkulcak birşey yok yani

Teşekkür ederin cvp için ilk olduğu için ödüm kopuyor hem değerler yüksek olup hem geriden gelince ister istemez kafama takıldı

birtanemi kese gördünüz? ikizde olabilri

birtanemi kese gördünüz? ikizde olabilri
Oda gelmedi değil aklıma hatta eşim kontrole gitmeden önceki gece rüyasında ikiz görmüş dr un da hep ikiz demesini bekledi ama tek kese gördük bazıları da dedi ikiz olabilir tek yum. İkiziyse hemen belli olmaz diye

Benimde boyledi cnm cok korkmustum Allah korusun uzum gebeligi olabilir dediler sonra 6 haftada 2 kalp sesi duydum ikizlerim olacagini ogrendim belki seninde oyledir yada hastanelere gore betahcgler farki cikmis olabilir:)

Karşılaştırmak değildi amacım hatta o değerlere denk geldiğimde hamile bile değildim ama sonradan aklıma geldi insan elinde olmadan yapabiliyor
Doğru canım haklısın. Şimdi böyle konuşuyorum ama ilk haftalarda ben de herşeyi sorguluyordum. Çok kafaya takma rahat ol diye dedim ben :) sağlıkla al kucağına inşallah :)

cnm benim her bayan hamilelikte aynı seyi yasamaz her bayanı geçtim benim hirada farklıydı sımdı farklıı o yüzden kan degeri bnm az olur seninki farklı olur kese göründümü Allah kalbinide duymayı nasip eder ben ilk gebeliğimde gittim bi kese içinde bi nokta tamm 2. ise bekledim 7 haftaya kadar biliyorsun işte baktım kan degerim normal artıyor sabırla bekledimm sana dedim ama sen acele ettin ilk gebeliğin oldugu için o yüzdennn sabırr diyipp aklını karıştırmaa başkasıylada kendini kıyaslama cnm bnmmmmm

Benim de birden fırlamıştı :dd ilk 32'ydi 6 gün sonra binden büyüktü yani bu rakama ulaşması için iki günde 4 'e katlamış olması gerekiyor. Doktor kesenin yanında bi oluşum daha gördü ben de ikiz mi dedim erken dedi birdahaki kontrolde belli olur dedi içimden de hep ikiz geçiyor bakalım öbür cumaya netleşir :dd

Saol kuzum bilemedim bende biliyosun bi kimyasaalım var ödüm kopuyor elimde değil ama pozitifim ☺

Hadi hayırlısı bakalım benim eşimdeöööyle dr un ikiz demesini bekledi

Saol kuzum bilemedim bende biliyosun bi kimyasaalım var ödüm kopuyor elimde değil ama pozitifim ☺
endiselen tabiki ama Allahtan hayırlısını dilee o sana en gzl hediyesini verdi takılmaa hamişliğinin tadını çıkarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…