- 8 Ekim 2008
- 1.211
- 1
- 37
kızlar kımseyle paylasamıyorm bu sorunumu barı sıze anlatayım yoksa kafayı yıcem.benım 3yıllık bı ılıskım var ve bu hafta sonu ıstemeye gelıcekler yanı gelecklerdı.sevgılımn babası tıcaretle ugrasıyo kendısıde okulu yenı bıttıgı ıcın calsmyo ıkı aya kadar askere gıdıcegı ıcınde ıse gırmedı.babasının ıslerı bıraz kotuydu son zamanlarda yavas yavas toparlıydu ıslerını askım dedı askere gıtmedn ıstemeye gelelm bende dedım ıslerınz duzelsn oyle gelırsnz zor durumda kalmayın.askmda ozamana kadar ısler hallolur gelırız bende ıyı tamam dedım bu ısteme yuzunden abım askerdn ızıne geldı.ve persembe gunu donecek.ama babasının ıslerı hallolmadı.cumaya kadar hallolcaktı ama hallolmayınca pazartesıne erteledık.bıde uzaktan gelecklrı ıcın yol masrafı felan baya bı para gıdıcek.ben tabı bızımkılere neden olarak yok dedesı hastalanmıs felan dedım.dahada kesın dııl pazartesıne kadar ıslernın olacagı.ve bu belırsızlk benı mahvettı.soranlara su gun gelıceklr dıyemıyorm.az once askımla telde kavga ettık ya p.tesı gelırsınz yada bu ıs bıter dedım.aslında onunda sucu yok babasına guvendı.napıcagımı bılmıyorm bı kez daha ertelnırse bızımkılerde supheleneck ve ıs sarpa saracak.:çok üzgünüm: