anlatmazsam sıkıntıdan patlıcaam

eftalyaa

sevdimde noldu:(((
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2008
1.211
1
37
kızlar kımseyle paylasamıyorm bu sorunumu barı sıze anlatayım yoksa kafayı yıcem.benım 3yıllık bı ılıskım var ve bu hafta sonu ıstemeye gelıcekler yanı gelecklerdı.sevgılımn babası tıcaretle ugrasıyo kendısıde okulu yenı bıttıgı ıcın calsmyo ıkı aya kadar askere gıdıcegı ıcınde ıse gırmedı.babasının ıslerı bıraz kotuydu son zamanlarda yavas yavas toparlıydu ıslerını askım dedı askere gıtmedn ıstemeye gelelm bende dedım ıslerınz duzelsn oyle gelırsnz zor durumda kalmayın.askmda ozamana kadar ısler hallolur gelırız bende ıyı tamam dedım bu ısteme yuzunden abım askerdn ızıne geldı.ve persembe gunu donecek.ama babasının ıslerı hallolmadı.cumaya kadar hallolcaktı ama hallolmayınca pazartesıne erteledık.bıde uzaktan gelecklrı ıcın yol masrafı felan baya bı para gıdıcek.ben tabı bızımkılere neden olarak yok dedesı hastalanmıs felan dedım.dahada kesın dııl pazartesıne kadar ıslernın olacagı.ve bu belırsızlk benı mahvettı.soranlara su gun gelıceklr dıyemıyorm.az once askımla telde kavga ettık ya p.tesı gelırsınz yada bu ıs bıter dedım.aslında onunda sucu yok babasına guvendı.napıcagımı bılmıyorm bı kez daha ertelnırse bızımkılerde supheleneck ve ıs sarpa saracak.:çok üzgünüm:

allah yardımcın olsun arkadaşım , ama bence asker dönüşü resmiyete dökmeniz daha mantıklı...askerlik sıkıntı çünkü...birde evlilik üçle beşle olmuyo malesef külfetli iş ve yol parasının falan külfetli olacağından yazmışsın bence acele etmeyin...evlilik özel birşey sonra arkana baktığında içinde uhde kalmasın arkadaşım...

ailene durumu dosdoğru anlattıktan sonra senin için ne sorun olabilir..
kendilerini hazır hissedince gelirler..
şu gün gelmediler diye ilişkiyi bitirmek çok saçma mirmirmirmir

canım önce sen demişsin işlerinizi halledın gelın dıye...
şimdide üzülüyorsun neyse...
sizinkilere durumu anlatırsın...
bunda sarpa sarılacak bır durum yok kı...sizinkilerde anlayışla karşılarlar..
demek gerçekten promlemleri buyuk...
ayrıca telefonda tartışmışınız...isteme arefesınde keşke boyle tatlıszlıklar yaşamasaydınız..
bıraz daha sabırlı olsaymışınız...
keşke...
ama inşallah bır an önce olay tatlıya baglanır...

canım askerde rahat bı sekılde gorusup konusmak ıstedıgımz ıcın sımdı olsun ıstedık.ben soledım hazır olunca gelın dıye ama oda ancak askım askerden gelınce olur bızde onu ıstemıyoruz.zaten ok yaydanda cıktı hazırlıklar basladı.aıleme soylersemde bısey degısmıcek zaten ıs olmazsa gelemezlerse solemekten baska carem kalmıyo.:1no2:ama eger ıslerı bugun hallolursa yuklu bı para gelıcek.ama oda olursa kesın bısey yok yanı.ooff su paranın gozu cıksın yaa:çok üzgünüm:

anlat bacım anlat...insan rahatlıyor....

insanların işleri çıkabilir ve randevular ertelenebilir bu çok normal....bu sebepten ilişkiyi bitirmek saçma olur....

benim fikrim yaseminide dediği gibi askerlikten sonraya erteleyin derim....

ama sımdı bı kere gelıcez dendı ıs cıddıye bındı hazırlıklar basladı.bızım ısımız olmadı gelemıyoruz dendımı askerden sonra olsun dendımı araya sogukluk gırmezmı.

Benim de başıma gelmişti..Ha yarın gelecekler :nazar: her gün bişey çıkıyordu..Çok sıkıntılı olur o dönemler bilirim :1no2: Geldiler araya bir sürü sorun girdi ve olmadı maleseff :nazar: üzülme inş hayırlısı olur senin için ve bir an önce bu dönemi atlatırsın inşŞeniz

evet canım araya soğukluk girer bencede borç falan alsınlar tanıdıklarından bennce abinde bu iş için izne gelmiiş sıkıntı olur senin için ailene karşı ilk intiba bu sonra sen arada kalır ve çok yıpranırsın tatlım herşey gönlünce olsun

ailene gelememe sebeplerini doğdoğru söylemelisin...

iş yoğunluğundan mı gelemiyorlar yoksa para bekledikleri için mi gelemiyolar onu tam anlamadım.. ama mesel para ise biyerlerden buluşturup söz verdikleri tarihte gelmeliler bence.. yok bugün gelicez yok yarın gelicez deyip süreyi uzatmak senin aileni daha tanışmadan karşı taraftan soğutabilir.. biz de gördük geçirdik bunları..

gerçekleri ailene anlatmalısın. yoksa işler daha içinden çıkılmaz olur...
istemeye geldiklerinde annenler geçmiş olsun babanız hastaymış dediğinde napıcaksın?
hem gelmemelerinin gayet geçerli bi nedeni var..
bu şekilde çocuğu da sıkıştırman çok yersiz..
zaten önceden konuşmuşsunuz işler hallolunca gelin diye, daha ne?
ailene bu durumu anlatmalısın.........
yaptığın yanlış canım...
aksi taktirde sen üzülürsün....

ıs yogunlugu olsa keske canım ama malesef sorun para.bende ole dusundugum ıcın suanda askımı sıkısıtıryorm bılmıyorum hallolurmu ama eger gelemezlerse ayrılmayı bıle dusunuyorm.cunku bu cok onemlı bı olay ve ben heyecan yerıne stres sıkıntı ve uzuntu hıssedıyorm.aıleler arasındada sogukluk baslarsa ben bunu kaldıramam dıye dusunuyorm.cunku bu sogukluk ılerıde sorunlar yaratıcak ve buda bızım ılıskımıze yansıcak.benım ıcın yanı mutlu olabılmemız ıcın aıleler arası ıletısım cok onemlı.

ıs yogunlugu olsa keske canım ama malesef sorun para.bende ole dusundugum ıcın suanda askımı sıkısıtıryorm bılmıyorum hallolurmu ama eger gelemezlerse ayrılmayı bıle dusunuyorm.cunku bu cok onemlı bı olay ve ben heyecan yerıne stres sıkıntı ve uzuntu hıssedıyorm.aıleler arasındada sogukluk baslarsa ben bunu kaldıramam dıye dusunuyorm.cunku bu sogukluk ılerıde sorunlar yaratıcak ve buda bızım ılıskımıze yansıcak.benım ıcın yanı mutlu olabılmemız ıcın aıleler arası ıletısım cok onemlı.

şuanda sadece istemeye gelmiyeceklermi ? bekledikleri para ceplerinde olsun mu istiyolar ? yani para gelmezse evlilik olmıyacak mantığımı yürütüyolar..istemeye gelirken parayı yanlarında mı getiricekler anlayamadım..karışık bi iş kanımca ..

şuanda sadece istemeye gelmiyeceklermi ? bekledikleri para ceplerinde olsun mu istiyolar ? yani para gelmezse evlilik olmıyacak mantığımı yürütüyolar..istemeye gelirken parayı yanlarında mı getiricekler anlayamadım..karışık bi iş kanımca ..

yok canım ıstemeye gelıcekler ertesı gunde soz nısan bırarada yuzuk takıcaz aılelr arasında ama uzaktan gelıceklerı ıcın bellı bı mıktar para olması gerekıyo yanı.yol parası takıydı suydu buydu anladınmı tatlım.

yok canım ıstemeye gelıcekler ertesı gunde soz nısan bırarada yuzuk takıcaz aılelr arasında ama uzaktan gelıceklerı ıcın bellı bı mıktar para olması gerekıyo yanı.yol parası takıydı suydu buydu anladınmı tatlım.

hmm şimdi anlaşııldı... sengözlerimebaksanab

o zaman sen de ailene aynen bu şekilde anlat durumu bence kaydirigubbakcemile5

gerçekleri ailene anlatmalısın. yoksa işler daha içinden çıkılmaz olur...
istemeye geldiklerinde annenler geçmiş olsun babanız hastaymış dediğinde napıcaksın?
hem gelmemelerinin gayet geçerli bi nedeni var..
bu şekilde çocuğu da sıkıştırman çok yersiz..
zaten önceden konuşmuşsunuz işler hallolunca gelin diye, daha ne?
ailene bu durumu anlatmalısın.........
yaptığın yanlış canım...
aksi taktirde sen üzülürsün....

canım ben askımın aılesınede dedım ben annemlere dedım dedelerı hastalnms dıye.ondan sorun cıkmaz.bır ay onceden ben demıstım ıslernz duzelınce gelın dıye ama askım askere gıtmeden once nısanlanıp ole gıtmek ıstedıgı ıcın ozamana kadar hallolur dedı babası ısrar ettı yanı aılene sole gelcez bız dıye bende soledım onlar ole dıyınce napım.sımdıde olmayınca askıma kızıym bagırıyom.bu yaptıgım yanlıs bısey ama onada bagırıp ıcımı dokmesem sınırden hasta olucam.

yani çok çocukça olmuş yaptığınız...
madem hazır değilsiniz neden bu işe başından kalkıştınız ki...

hmm şimdi anlaşııldı... sengözlerimebaksanab

o zaman sen de ailene aynen bu şekilde anlat durumu bence kaydirigubbakcemile5

ah canım ozamanda aralar sogucak aılem dıcek durumları yoktu madem ne dıye gelcez dedıler dıceklerını bılıyorum.

yani çok çocukça olmuş yaptığınız...
madem hazır değilsiniz neden bu işe başından kalkıştınız ki...

canım ben onlara guvendım gelcez dedıler aılene sole ozamana kadar hazır oluruz dedıler bende guvendım ınandm.okadar ısrar edıncede aıleme soledım

X