anlatacak birine ihtiyacım var

inşaallah

Allah yardımcınız olsun durumunuz çok zor. ne kadar idareli olunursa olunsun ve nerde yaşarsanız yaşayın, 1600 tl ile bir aile akıl sağlığını koruyarak(!) geçinemez. Ancak temel şeyler karşılanır o da o kazanılan para sadece o ev için harcanıyorsa. sizin durumunuz da böyle değil.

Kusura bakmayın ama eşinizin ailesi çok Yüzsüz, bu Yaptıklarının hesaplarını nasıl verecekler acaba.

Benimse size söylemek istediğim şu, Yaşadığınız yerin ilçe başkanlığına gidin, kadın kollarına durumunuzu anlatın ve çalışmak istediğinizi söyleyin. Etrafımda Örnekleri olduğu için yazıyorum. Bu şekilde gidenler 2 hafta içinde kendinlerine uygun bir işe yerleştirildiler. Belediye yardım ediyor. lütfen bunu yapın. Bu sizi kesinlikle düşürmez. Yazdıklarınızdan anladım ben sizin çok onurlu bir kadınsınız. Kendinizi ve güzel Çocuğunuzu düşünün ve gidin. derdinizi anlatın siz yardım istemiyorsunuz, iş istiyorsunuz. Umarım olur. Her ne kadar evli olsanız da bu hayat sizin hayatınızın bu şekilde ilerlemesine izin vermeyin lütfen.

sagolun gidecem en kısa zamanda umarım ordan kazandıgıma göz dikmezler ve umarım benden cocugumdan ve yuvamdan ellerini çekerler umarım her estiğinde bizim evi otel gibi kullanmazlar ve inlşaallah kocam artık ne onlara nede gereksiz hiçbirseye para verip çar çur etmez beni ve en önemlisi oglumu magdur etmez

acaba eşinin ailesi hakkında yasal olarak eve yaklaştırmama kararı gibi bir şey mümkün mü, onu araştırsanız.
eğer mümkünse en azından evine gelemezler, eşinin maaşı da sizde durursa sömüremezler.

Mümkün olsa bile işin hukuksal boyutuyla uğraşmak için de para lazım. bir de bununla uğraşamazlar ki. kaldi ki ancak, delilli bir tehdit unsuru olması gerekiyor bunun için de. Hiç bir şey çıkmaz malesef.

Bayan umutlu :

Yapılacak tek şey şu. Artık kendiniz için yaşamak, yeri geldiğinde artık ağır konuşmak ama sadece siz yaparsanız olmaz.Eşinizin artık yanınızda olması lazım. Bu çok ciddi. Evliliğinizin en büyük tehdidi sizin çok doğru tabirinizle bu 'kanemiciler' . Boğun eğmeyin. Kötü olun. Olsun. artık kötü olun. Defolun gidin düşün artık yakamıZdan. kesin sırtımızda Kanbur olmayı deyin. Anlamazlar diyeceksiniz. Anlasınlar diye değil. Kapıları artık tamamen kapatmanız için. diyin artık eşinize. ' yavaş yavaş kaybediyorsun beni, bak ben gidiyorum farkında değil misin' diyin. Diyin bunu.

eşim bunu asla yapmaz ben hergün görüşmesek dediğim için kıyameti kopardı

2 ucu diye baslayan bi tabir vardır eşime bişey diyemem desemde dinlemez ailemede gidemem bildiğiniz eziğin tekiyim ama olsun en azından oğlum var kimseye kötülüğüm dokunmandı kimsede çıkıp arsızın lanetin tekiydi diyemez

eşim bunu asla yapmaz ben hergün görüşmesek dediğim için kıyameti kopardı
o zaman senin eşinde iş yok arkadaşım. seni ve çocuğunu geri plana atmış, o sömürülmeye razı. işin kötü yanı kendi yuvasını aile olarak benimsememiş bu adam, hala ailem ailem dediğine göre.
ben olsam mahkemede böyle bir hakkım varsa bu kararı aldırırdım, eşim ister kalır ister gider. kalırsa yuvasına bağlı demektir. giderse defolsun ailesiyle yaşasın derdim şahsen.

ezikliği sonlandırmak senin elinde biliyorsun aslında ama çocukla gelecekte nelerle karşılaşacağını bilmemek seni korkutuyor ve çok haklısın bu konuda.
Rabbim eşine akıl fikir versin, sana da çıkar yol göstersin.

Allah eksikliğini göstermesin ama elimi kolumu baglayan hem evladım hem korkularım ...inşaallah Allah bi yol gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…