Allah yardımcınız olsun durumunuz çok zor. ne kadar idareli olunursa olunsun ve nerde yaşarsanız yaşayın, 1600 tl ile bir aile akıl sağlığını koruyarak(!) geçinemez. Ancak temel şeyler karşılanır o da o kazanılan para sadece o ev için harcanıyorsa. sizin durumunuz da böyle değil.
Kusura bakmayın ama eşinizin ailesi çok Yüzsüz, bu Yaptıklarının hesaplarını nasıl verecekler acaba.
Benimse size söylemek istediğim şu, Yaşadığınız yerin ilçe başkanlığına gidin, kadın kollarına durumunuzu anlatın ve çalışmak istediğinizi söyleyin. Etrafımda Örnekleri olduğu için yazıyorum. Bu şekilde gidenler 2 hafta içinde kendinlerine uygun bir işe yerleştirildiler. Belediye yardım ediyor. lütfen bunu yapın. Bu sizi kesinlikle düşürmez. Yazdıklarınızdan anladım ben sizin çok onurlu bir kadınsınız. Kendinizi ve güzel Çocuğunuzu düşünün ve gidin. derdinizi anlatın siz yardım istemiyorsunuz, iş istiyorsunuz. Umarım olur. Her ne kadar evli olsanız da bu hayat sizin hayatınızın bu şekilde ilerlemesine izin vermeyin lütfen.