anlatacak birine ihtiyacım var

siz çalışmıyormusunuz?
hayır çalışamıyorum oglum var hastalıgı bahane etmek istemem ama alerjik astım romatizma ve kalpdamarlarımda tıkanıklık var hep bişeylere üzülmekten 6 yılda oldu hepsi ama arıyorum yinede iş uygun ve çocugumla birlikte olabilecegim bi iş

ama nasıl bi çok yolu denedim evi terkettim işe yaramadı

Eğer siz bunlar için evi terkediyorsanız ve buna rağmen eşiniz hala aynı şekilde ailesine para akıtmaya devam ediyorsa geçmiş olsun derim ben ancak. Çünkü ne borçtan kurtulursunuz ne de doğru dürüst bir yaşamınız olur. Başka yolu yok ya eşinizi böyle kabul edeceksiniz ya da etmeyeceksiniz. Onun eşi sizsiniz size bakmakla yükümlü ailesine değil ki. Tamam para yönünden iyi durumunuz olsa yardım etsin ama burda eşiniz değil sadece siz eziliyorsunuz. Bence evliliğinizi gözden geçirin...

Olay esinde bitiyor.
Senin yerinde olsam ne yapardim ben.
Esimin elinde ne varsa isterdim her gun.
Suna lazim oldu buna lazim oldu diye para isterdim ve harcamazdim ben sahsen.
Inatina para harcamak cok sacma olur sonunda gercekten kapiya icra memurlari gelme ihtimali var ortada.
Kenara koy.
Olmayan parayj nasil versin ailesine?
Veremesin hic bi miktar ve beklesin gorsun ailesinin gerck yuzunu.
Anlasin ne kadr saf oldugunu.

Olay esinde bitiyor.
Senin yerinde olsam ne yapardim ben.
Esimin elinde ne varsa isterdim her gun.
Suna lazim oldu buna lazim oldu diye para isterdim ve harcamazdim ben sahsen.
Inatina para harcamak cok sacma olur sonunda gercekten kapiya icra memurlari gelme ihtimali var ortada.
Kenara koy.
Olmayan parayj nasil versin ailesine?
Veremesin hic bi miktar ve beklesin gorsun ailesinin gerck yuzunu.
Anlasin ne kadr saf oldugunu.
isteyorum o da veriyor cebinde olanı ama gidiyor işte çocuga eve

isteyorum o da veriyor cebinde olanı ama gidiyor işte çocuga eve

Sende gereginden fazla iste.
Sebep senin paraya ihtiyacin olmasi olmasin.
Kocan ailesin para yetistiremesin.
Amac bu.
Elinde para kalmasin.

Tabi fazla istedikten snra batmaya sebep sen olma aman dikkat.
Aldigin pra carcur olmasin.
Ne lazim ne lazim degil iyi belirle.

Bence eşin haftalığını alınca gelsin sana versin sadece yol parasını yemek parasını ver günlük, kartlar falan da dursun sende. iki üç ay deneyelim böyle de. Eğer ararlarsa da zaten eşinde para pul olmayacak ve veremeyecek. Benim kuzenimin kocası askeri ücretle çalışıyo aldığını direk eşine veriyo altın zengini oldular 2 yılda öyle yapmasaydı onlarda da birşey kalmayacaktı ailelerinden

Sende gereginden fazla iste.
Sebep senin paraya ihtiyacin olmasi olmasin.
Kocan ailesin para yetistiremesin.
Amac bu.
Elinde para kalmasin.

Tabi fazla istedikten snra batmaya sebep sen olma aman dikkat.
Aldigin pra carcur olmasin.
Ne lazim ne lazim degil iyi belirle.
tamam bi denecem de şu 2 3 hafta eşimde de para olacagını sanmıyom zaten 3 hafta sonra düğünü var kaynımın umarım bu sefer bizden bi kuruş bile çıkmaz

Bence eşin haftalığını alınca gelsin sana versin sadece yol parasını yemek parasını ver günlük, kartlar falan da dursun sende. iki üç ay deneyelim böyle de. Eğer ararlarsa da zaten eşinde para pul olmayacak ve veremeyecek. Benim kuzenimin kocası askeri ücretle çalışıyo aldığını direk eşine veriyo altın zengini oldular 2 yılda öyle yapmasaydı onlarda da birşey kalmayacaktı ailelerinden
çok şükür ki kredi kartımız yok

çok şükür ki kredi kartımız yok
Elindeki bütün parayı alacaksın borçları sen takip edeceksin o zaman istediklerinde de sen yok diyeceksin. Bu durumlarda kadınlar çirkef oluyo malesef annemden biliyorum babam da çok yedirdi kardeşlerine 50 yaşında anca akıllandı ama verdikleri gelmedi geri.İnşallah kocanızın aklı başına gelir hemen

Elindeki bütün parayı alacaksın borçları sen takip edeceksin o zaman istediklerinde de sen yok diyeceksin. Bu durumlarda kadınlar çirkef oluyo malesef annemden biliyorum babam da çok yedirdi kardeşlerine 50 yaşında anca akıllandı ama verdikleri gelmedi geri.İnşallah kocanızın aklı başına gelir hemen
inşaallah

tamam bi denecem de şu 2 3 hafta eşimde de para olacagını sanmıyom zaten 3 hafta sonra düğünü var kaynımın umarım bu sefer bizden bi kuruş bile çıkmaz

dugun var demek.
O zmn tamda simdi kenara koy paralari derim.
Abisin/oglumsun diye para istemek icin en guzel ortamdir su aralar.

dugun var demek.
O zmn tamda simdi kenara koy paralari derim.
Abisin/oglumsun diye para istemek icin en guzel ortamdir su aralar.
öyle haklısın ama yarınki haftalık tümce süpürge ve ütü borcuna gider ödenmeyi bekleyen faturalarda cabası para yok malesef isteselerde veremez ama belli de olmaz saf kocacık sonra veririz derlerse borcu ödemeyip veredebilir Allah korusun

öyle haklısın ama yarınki haftalık tümce süpürge ve ütü borcuna gider ödenmeyi bekleyen faturalarda cabası para yok malesef isteselerde veremez ama belli de olmaz saf kocacık sonra veririz derlerse borcu ödemeyip veredebilir Allah korusun
kocanızı saf deyip aklıyorsunuz ama saf değil akılsız.
siz de ailesiniz, üstelik evladınız var, hastalık sahibi olmuşsunuz bu sıkıntılardan.
hala ailesine yüzü yumuşaksa, ailesi yerine size yokluk çektiriyorsa ben olsam affedemezdim. sizi geçtim ortada bir de çocuk var mağdur olan.
iş bulsanız ne olacak? evin tüm masraflarını siz karşılasanız borçları ödeseniz değişen ne olacak? yine eşinizin ailesini geçindireceksiniz.
eşiniz değişecek mi? sanmıyorum.
o halde kalıcı bir çözüm bulmanız, bu gidişe bir dur demeniz lazım.

kocanızı saf deyip aklıyorsunuz ama saf değil akılsız.
siz de ailesiniz, üstelik evladınız var, hastalık sahibi olmuşsunuz bu sıkıntılardan.
hala ailesine yüzü yumuşaksa, ailesi yerine size yokluk çektiriyorsa ben olsam affedemezdim. sizi geçtim ortada bir de çocuk var mağdur olan.
iş bulsanız ne olacak? evin tüm masraflarını siz karşılasanız borçları ödeseniz değişen ne olacak? yine eşinizin ailesini geçindireceksiniz.
eşiniz değişecek mi? sanmıyorum.
o halde kalıcı bir çözüm bulmanız, bu gidişe bir dur demeniz lazım.
boşanmak tek çözüm ama nereye gider kime sıgınırım ki

boşanmak tek çözüm ama nereye gider kime sıgınırım ki
aileniz destek çıkar, çıkmalı.
ya da blöf işe yarar mı son çare olarak?
artık yetti deyip boşanma dilekçesi hazırlasanız evde. ertesi gün mahkemeye gidecekmiş gibi evden çıksanız.
ama önce ailenizle konuşun ve arkanızda duracaklar mı bunu öğrenin. çocuğunuz biraz büyüyüp ayrı eve çıkabilecek duruma geldiğinizde bu durumunuz devam ederse artık eşinize ailesiyle mutluluklar dilersiniz.
sizi ailesi olarak görse bunları yaşatmazdı diye düşünüyorum.

aileniz destek çıkar, çıkmalı.
ya da blöf işe yarar mı son çare olarak?
artık yetti deyip boşanma dilekçesi hazırlasanız evde. ertesi gün mahkemeye gidecekmiş gibi evden çıksanız.
ama önce ailenizle konuşun ve arkanızda duracaklar mı bunu öğrenin. çocuğunuz biraz büyüyüp ayrı eve çıkabilecek duruma geldiğinizde bu durumunuz devam ederse artık eşinize ailesiyle mutluluklar dilersiniz.
sizi ailesi olarak görse bunları yaşatmazdı diye düşünüyorum.
bi kaç kere terkettim blöf yaptım yemedi ailemi de anlayamıyorum inan bizim ailede hiç boşanan yok sadece halam ve erkek kardeşim o kadar onlarda aldatıldıkları için 40 yıl da 2 boşanmanda öncesinde zaten hiç yok bi diyorlar herseyle yanındayız bide boşananların hali ortada boşansan ne olacak ki şaşırdım

bi kaç kere terkettim blöf yaptım yemedi ailemi de anlayamıyorum inan bizim ailede hiç boşanan yok sadece halam ve erkek kardeşim o kadar onlarda aldatıldıkları niçin 40 yıl da 2 boşanmanda öncesinde zaten hiç yok bi diyorlar herseyle yanındayız bide boşananların hali ortada boşansan ne olacak ki şaşırdım
ailem her şeyi bilmiyor yazmıştın galiba. aileni yemeğe davet et. önlerine zeytin peynir koy. her gün bunları yediğini söyle.
her şeyi anlat. aç kalmana razı olurlarsa biraz daha sabredersin. çocuk büyüyünce iş bulursun, ayrı eve çıkarsın. en azından sadece kendini ve çocuğunu doyurursun. eşinin ailesine ömür boyu bakmak zorunda değilsin.

ailem her şeyi bilmiyor yazmıştın galiba. aileni yemeğe davet et. önlerine zeytin peynir koy. her gün bunları yediğini söyle.
her şeyi anlat. aç kalmana razı olurlarsa biraz daha sabredersin. çocuk büyüyünce iş bulursun, ayrı eve çıkarsın. en azından sadece kendini ve çocuğunu doyurursun. eşinin ailesine ömür boyu bakmak zorunda değilsin.
yapamam ailemin karşısında yeterince küçük düştüm zamanında oglumun büyümesini bekliyorum Allah güç kuvvet verirse çekip gidecem buralardan

Canim kusura bakma ama kocanin tarafi biraz yuzsuz resti cektiginde bile hala gelmeye devam ediyorlar interneti kapatin sende bir yerde işbul çocuğunu annenlere birak ve kocanin tarafi geldiklerinde kapiyi acma sonra sorsalar söyleyiver markete vb yere gitmiştim inşallah borçlariniz biter ve kocanin tarafida biraz anlayiş gosterir size

X