anlatacak birine ihtiyacım var

eşim ailesinden defalarca darbe yedi ama yine olsa yapar basireti mi baglı yoksa sırf ailem diyemi yapıyor anlamdaım iş arıyorum 1v 2 aydır

Allah yardimciniz olsun. Insallah gonlunuze gore bir is bulursunuz. Tanidiginiz herkese soyleyin is aradiginizi boyle isler genellikle tanidik vasitasiyla bulunur.

konyada oturuyorum

haklısın ama ne diyeyim bilemedim

Eşine 'haftalığını alıp bana vereceksin çok lazım bir şey olursa birlikte alacağız' diyeceksin. Ev bütçesi konusunda yumuşak olmayacaksın, çok lafla ikna edilmeyeceksin.
Ve sen de düzenli maaşlı bir işte çalışmaya başlayacaksın.

bi ara öyle yapıyorduk iyide oluyor du en azından sürekli isteseler bile eşim veremiyordu sonra ları parayı vermemeye basladı

ikinizde haklısın ama düşmüyorlar yakamızdan tamam ailesi gerekirse hergün gelsinler ama kullanmasınlar eşim defalrca konuştu ama anlamıyorlar anlamıyorlar...
kusura bakma ama eşin düşürmüş bu duruma sizi ceksin madem öyle restini kendi cocugu karısı acken ailesine yardım edio adamlık bu deil

kusura bakma ama eşin düşürmüş bu duruma sizi ceksin madem öyle restini kendi cocugu karısı acken ailesine yardım edio adamlık bu deil
haklısın ama eşimin ailesini tanısan hep iyiliğinden saflığından kaybediyor

Allah yardımcınız olsun esinizede akıl fikir versin...
Geliriniz size yetecek düzeyde çünkü tutumlu bir hanimsiniz belli..

Birazda ben suçu hemcinslerimde buluyorum bu konularda çok idarede etmek eşe bu rahatlığı vermek yanlış gibime geliyor. Sizin için demiyorum genel anlamda bu sozlerim

haklısın ama eşimin ailesini tanısan hep iyiliğinden saflığından kaybediyor
ozman eşini karsına al konus gerekirse ailesiyle de konus halinizi anlat ve eşine ya haftalıgını bana ver ben idare edicem evi de yada ben ac cocuklar ac böyle nereye kadar dayanmamı bekliosun de.. ama ailesine de az bi gözdagı vermelisin cekinsinler en azından

geçen gün konuştum eşimle ailesine gelince kendimi yormaya degmez üstüme yürümüştü bi kere kv

telefon ile bu kadar enayi yerine koyamazlar bence...
siz uzaklara gitmeye çalışın ve yapsalar da ilk zamanlar yaparlar daha sonra zamanla yüz bulamayınca azalır
olabilirde evi tasıyacak durumumuz yok şuan

burda en büyük suç eşinde. tek yapması gerekende ailesine artık para vermemek. küsen küssün allah aşkına ne gebeliğiniz varki onlara eşinizle konuşun bence kendisine çeki düzen versin. Neymiş babam küsmesin böyle babaya başlarım ben. Aileyede ayrı saydırırım kendi ailem olsa aynı şekilde.Sizin kesinlikle eşinizi engellemeniz lazım..tek yapılacak hareket bu.

hakılsın eşimde bende çocugumuzda bizim olmayan sorunlar yüzünden magduruz kp der sömürgecini teki diğer 3 evlatına yapıyor aynını

ama nasıl bi çok yolu denedim evi terkettim işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…