anlatacak birine ihtiyacım var

Yerinizde olsam kovarım hepsini ne bu canım siz külkedisi eşiniz balkabağı onlarda size zulm edenler mii, biraz hakkınızı savunmayı öğrenin dinlemiyorlar diye bir şey yok dinlemelerinin bir sürü yol hepsini deneyin en son bağırın çağırın yani kusra bakmayında borç gırtlağınızdayken sadece ailenizi düşünün onların keyfi yerinde zaten belli ki

Bu durum çok sevgili eşinizin sorunu olması lazım, eşini bu şartlarda nasıl yaşatıyor??? Şu an kendinize acıyacağınıza ne yapın biliyor musunuz? Bir işe girin çalışın, eşinize bu şartlarda yaşayamayacağınızı söyleyin. Yaptıklarında ısrarcı davranırsa kapıyı çekip gidin.
1 ay kadar çalıştım dogumdan önce inanırmısın eşimin ve benim direnmelerime ragmen allem edip kallem edip aldılar paranın bi bölümünü bildiginiz kanemiciler hepsi bende tövbe ettim çalışmaya ayrıca oglumu kv deme bırakmak istemiyorum

Cok uzuldum be metenin annesi. Aklima birini getirdin. Allah sizin yardimciniz olsun. Esin saat kactan kaca calisiyor? Ve meslegi ne?
Bir tanidigimiz hem gunduz calisiyor aksam 10a kadar. Hem de gece 1den sabah 5 6 lara kadar calisiyor her gun. Iki iste birden calisiyor yani.
Seninki de azicik sıksa dişini, iki iste birden çalışsa olmaz mi ? Sen arada evlere temizlige falan gitsen? Hem cocugu da yaninda goturursun. Hem de iyi para alirsin..

Yerinizde olsam kovarım hepsini ne bu canım siz külkedisi eşiniz balkabağı onlarda size zulm edenler mii, biraz hakkınızı savunmayı öğrenin dinlemiyorlar diye bir şey yok dinlemelerinin bir sürü yol hepsini deneyin en son bağırın çağırın yani kusra bakmayında borç gırtlağınızdayken sadece ailenizi düşünün onların keyfi yerinde zaten belli ki
işi deliliğe vurdum bi kerede yok işe yaramadı

Cok uzuldum be metenin annesi. Aklima birini getirdin. Allah sizin yardimciniz olsun. Esin saat kactan kaca calisiyor? Ve meslegi ne?
Bir tanidigimiz hem gunduz calisiyor aksam 10a kadar. Hem de gece 1den sabah 5 6 lara kadar calisiyor her gun. Iki iste birden calisiyor yani.
Seninki de azicik sıksa dişini, iki iste birden çalışsa olmaz mi ? Sen arada evlere temizlige falan gitsen? Hem cocugu da yaninda goturursun. Hem de iyi para alirsin..
eşimin belli bi mesaisi yok bi lavabotuarda dişteknikeri o gün kaç üye çıkarsa onu yapıp geliyor bazen sabahladıgı oluyor merdiven yıkama işini düşündüm ama yapamadım ıslak degdiği an romatizmam azıyor evde dantel falan yapıyorum ama alan olmadı

1600 oldu yeni haftalık sistemle çalısıyor haftada 450 tl alıyor ev kira ve işe dolmuşla gidip geliyor sigarada içiyor tabi :KK43:

Tamam bu para cok degil ama butcenizi bilseniz yetirelemeyecek bir para da degil.

Dis guclere giden parayi kesmeniz lazim. Bir daha kimseye sizin uzerinizden telefon alamasina izin vermeyin. Ister kussunler ister konusmasinlar. Interneti kapatin.

Ayaklarini kesmek icin sizde ise girin bir kreste yemek yapabilirsiniz mesela nerden baksaniz 1000 tl kazanirsiniz. Calistiginiz icinde oyle kayinlariniz durmadan size gelemez.

eşimin belli bi mesaisi yok bi lavabotuarda dişteknikeri o gün kaç üye çıkarsa onu yapıp geliyor bazen sabahladıgı oluyor merdiven yıkama işini düşündüm ama yapamadım ıslak degdiği an romatizmam azıyor evde dantel falan yapıyorum ama alan olmadı

Buraya koy. Belki alan olur. Burda bit pazari var. Kizlar ceyizlerine alirlar belki. Biraz dayanacaksin mecbur. Bi kac kere gitsen borcu kapatirsiniz. Yoksa boyle o bebege yazik günah. . Iyi beslenmesi lazim. Aslinda muhtardan belge alirsaniz devlet her ay bir miktar ödüyor diye de biliyorum.. Bunlardan haberiniz vardir insallah..

Sen çalışıyor musun?

Konuşmaktan anlamıyorlarsa eşin ve sen yok demeyi bileceksiniz ve zırnık koklatmayacaksınız.
Eşinize kıyamıyorsunuz ama ikinizi aç bırakan onun yumuşak yüzü zaten.

Tamam bu para cok degil ama butcenizi bilseniz yetirelemeyecek bir para da degil.

Dis guclere giden parayi kesmeniz lazim. Bir daha kimseye sizin uzerinizden telefon alamasina izin vermeyin. Ister kussunler ister konusmasinlar. Interneti kapatin.

Ayaklarini kesmek icin sizde ise girin bir kreste yemek yapabilirsiniz mesela nerden baksaniz 1000 tl kazanirsiniz. Calistiginiz icinde oyle kayinlariniz durmadan size gelemez.
eşim ailesinden defalarca darbe yedi ama yine olsa yapar basireti mi baglı yoksa sırf ailem diyemi yapıyor anlamdaım iş arıyorum 1v 2 aydır

bu konuyu kimse hak versin yada üzülsün diye degil anlatacak kimsem olmadıgı için açıyorum azönce ihtarnam egeldi eşim süpürge ve ütü almıştı bu yıl içinde 3 . aydan beri ödememiş ona suç bulmuyorum çünkü yetemiyor ev kirası mutfak masrafı bi yıgın şey borç olarak isteyecek bile kimsemiz yok benim ailem verir ama onlarında durumu belli bide hem eşimin hem benim yüzüm yok evimize icra gelebilir gelsede götürecekleri bişey yok ama yardımı esirgeyen maddi manevi akrabalarımız bi yıgın akıl verecekler alay edecekler bizimle bu bana koyuyor eşim biri bişey istedimi düşünmeden yapar kaynım bizim hat üzerine 2 milyarlık tel aldı ayda düzenli ödeyecekti ödemedi biz hem fatura hem kaynımın borcu ödemeye çalıştık yok yapamadık hattı kapattılar 2400 tl borç çıktı geçen eşime abi benim teli al 600 e say senin olsun demiş eşim kaçkere istedi ama yok ihtarname gelen borç ise350 tl ve suanda eşimde ne bende 10 kuruş dahi yok son 3 4 aydır sadece makarna ve kahvaltılık zeytin peynirle geçiniyoruz eşim interneti açtırma dedim dinlemedi kardeşin de olsa bu borcun altına girme dedim dinlemedi yoktan anlamayan bi ailesi var kp mesela eşime haftalık gün gelir oglum sen bana 100 tl ver ben sANa sonra veririm eşim inan ki yok baba dediğinde küser ısrar eder allem eder kallem eder alır o parayı kayınlarım da aynı sırf bizde internet var diye bizde kalırlar kızlarla konuşmak için evi otel gibi kullanırlar gelirken bi ekmek bile almazlar ne kv ne kp der aramadan dan diye gelirler o gün vakti var mi yok mu diye düşünmezlerailem ilk 2 3 yıl maddi manevi çok yardim etti şimdi arasam babamı tası sıkar bulur buşuşur getirir ama yapamam kp ve kv ailemi beni sagılacak inek sanıp bunu yüzüme vurduklarından beri ailemden tek bi çöp bilr almadım ama onlar yine de ellerinden geldikçe yaptılar şu cuma günü dua edin eşim şu ailesin yükünü atsın omuzlarından ve düzeltsin kendini aslında iyidir parasını car cur etmez falan ama yoruldu oda biliyorum sen yardım et Allah ım...
eşinle ciddi ciddi konuş aklını başına devşirsin sana bu çektirdikleri ne böyle ailesinin lüx harcamaları için kendi kurduğu aileye bakamıyor

Ha sakin ama sakin takside girmeyin bir daha. Guzel gelir,ayda 10 lira falan ne ki dersiniz ama sakin.
1600 lira az para degil. 400 kiraya 200 faturalara 200 sigaraya 200 de mutfak masrafina gitse aylik 100 lira da yol parasi gitse size kalir 500 lira. Bunu da altin yapar biriktirirsin.
Sakin borca bir daha girmeyin. Sen bir ise gir bir sure borclari kapatin. Hesap senin elinde olsun. Bir daha kimseye zirnik koklatmayin..

Buraya koy. Belki alan olur. Burda bit pazari var. Kizlar ceyizlerine alirlar belki. Biraz dayanacaksin mecbur. Bi kac kere gitsen borcu kapatirsiniz. Yoksa boyle o bebege yazik günah. . Iyi beslenmesi lazim. Aslinda muhtardan belge alirsaniz devlet her ay bir miktar ödüyor diye de biliyorum.. Bunlardan haberiniz vardir insallah..
haberim yoktu tama deneyecem şu merdiven işini ama ne diyecem ki nasıl yapacam hiç bilmiyorum

1 ay kadar çalıştım dogumdan önce inanırmısın eşimin ve benim direnmelerime ragmen allem edip kallem edip aldılar paranın bi bölümünü bildiginiz kanemiciler hepsi bende tövbe ettim çalışmaya ayrıca oglumu kv deme bırakmak istemiyorum

Bence oğlunuzu da alıp gidin ailenizin yanına. Kimsenin arkasını toplamak zorunda değilsiniz. Çok sinirlendim, çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun...

Sen çalışıyor musun?

Konuşmaktan anlamıyorlarsa eşin ve sen yok demeyi bileceksiniz ve zırnık koklatmayacaksınız.
Eşinize kıyamıyorsunuz ama ikinizi aç bırakan onun yumuşak yüzü zaten.
haklısın ama ne diyeyim bilemedim

haberim yoktu tama deneyecem şu merdiven işini ama ne diyecem ki nasıl yapacam hiç bilmiyorum

Ya sordur sorustur bir yerlere yap. Sen nerde oturuyorsun? Evlere temizlige gitsen daha guzel. Ya da cocuk bakiciligi. Mesela bana yardima gelen abla hafta ici her gun bir ailenin cocuguna da bakiyor. Onun da cocugu var kucuk. Beraber gidiyorlar bakiyor. Cok iyi de para aliyor.. hem temizlikten hem bakiciliktan ayda baya aliyordur..

ailem ve akrabalarım eşimle olan durumumu ve sorunlarımı bilmiyor anlatmadım

X