bu konuyu kimse hak versin yada üzülsün diye degil anlatacak kimsem olmadıgı için açıyorum azönce ihtarnam egeldi eşim süpürge ve ütü almıştı bu yıl içinde 3 . aydan beri ödememiş ona suç bulmuyorum çünkü yetemiyor ev kirası mutfak masrafı bi yıgın şey borç olarak isteyecek bile kimsemiz yok benim ailem verir ama onlarında durumu belli bide hem eşimin hem benim yüzüm yok evimize icra gelebilir gelsede götürecekleri bişey yok ama yardımı esirgeyen maddi manevi akrabalarımız bi yıgın akıl verecekler alay edecekler bizimle bu bana koyuyor eşim biri bişey istedimi düşünmeden yapar kaynım bizim hat üzerine 2 milyarlık tel aldı ayda düzenli ödeyecekti ödemedi biz hem fatura hem kaynımın borcu ödemeye çalıştık yok yapamadık hattı kapattılar 2400 tl borç çıktı geçen eşime abi benim teli al 600 e say senin olsun demiş eşim kaçkere istedi ama yok ihtarname gelen borç ise350 tl ve suanda eşimde ne bende 10 kuruş dahi yok son 3 4 aydır sadece makarna ve kahvaltılık zeytin peynirle geçiniyoruz eşim interneti açtırma dedim dinlemedi kardeşin de olsa bu borcun altına girme dedim dinlemedi yoktan anlamayan bi ailesi var kp mesela eşime haftalık gün gelir oglum sen bana 100 tl ver ben sANa sonra veririm eşim inan ki yok baba dediğinde küser ısrar eder allem eder kallem eder alır o parayı kayınlarım da aynı sırf bizde internet var diye bizde kalırlar kızlarla konuşmak için evi otel gibi kullanırlar gelirken bi ekmek bile almazlar ne kv ne kp der aramadan dan diye gelirler o gün vakti var mi yok mu diye düşünmezlerailem ilk 2 3 yıl maddi manevi çok yardim etti şimdi arasam babamı tası sıkar bulur buşuşur getirir ama yapamam kp ve kv ailemi beni sagılacak inek sanıp bunu yüzüme vurduklarından beri ailemden tek bi çöp bilr almadım ama onlar yine de ellerinden geldikçe yaptılar şu cuma günü dua edin eşim şu ailesin yükünü atsın omuzlarından ve düzeltsin kendini aslında iyidir parasını car cur etmez falan ama yoruldu oda biliyorum sen yardım et Allah ım...
vermemek mümkün degil ki birinde vermiyorsan digerinde yine istiyorlar bide bu kadar parayla nasıl geçinemiyorsunuz diyorlarSiz bu kadar zor durumdayken başkasına yardım etmek, iyi yüreklilik değil akılsızlık.
Konusmakla bir yere varamamis , bundan sonra anlayissiz anne baba ya siz resti cekin de bir ne oluyoruz desinler bakalim..ikinizde haklısın ama düşmüyorlar yakamızdan tamam ailesi gerekirse hergün gelsinler ama kullanmasınlar eşim defalrca konuştu ama anlamıyorlar anlamıyorlar...
rest çektim telefonda herşeyi söyledim 2 ay oluyor ama yine aynıKonusmakla bir yere varamamis , bundan sonra anlayissiz anne baba ya siz resti cekin de bir ne oluyoruz desinler bakalim..
istedik canım olsa verirmişde yokmuş da o da çok zor durumdaymış daBu seferde siz kayinpederinizden isteyin bakalim ne diyecek. Baba eve haciz gelecek 350 tl ye ihtiyacimiz var diyin. Verirse ne ala vermezse bile belki sizden para istemeyi birakir.
inanırmısın 3 gün konuştum kocamla tatlı tatlı bak kocacık yapma ödeyemez zaten hesap kartı babanda duruyor çocuk aylık harçlık alıyor diye ama dinlemedi eşim koca delikanlı abisini magdur etmez dedi geçen sen haklıymışsın diyorçocuğunuzun rızkını kaynınızın lüks telefonunamı verdiniz. inanılır gibi değil. inslanrın yararı olmuyorsa, zararıda olmamalı hayatınıza.
iyide bu iş deneme yanılmayla öğrenilirse, giden sizden gider, maddi olarak çöktüğünüz gibi evliliğinizde zarar görür. bence çaresine bakın bi an önce.inanırmısın 3 gün konuştum kocamla tatlı tatlı bak kocacık yapma ödeyemez zaten hesap kartı babanda duruyor çocuk aylık harçlık alıyor diye ama dinlemedi eşim koca delikanlı abisini magdur etmez dedi geçen sen haklıymışsın diyor
1600 oldu yeni haftalık sistemle çalısıyor haftada 450 tl alıyor ev kira ve işe dolmuşla gidip geliyor sigarada içiyor tabiSakincasi yoksa esinizin geliri ne kadar?
iptal ettirmeye para istiyorlar internet yokkende geliyorlardı zaten de sırf interneti kullanmak için gelmeleri kızları kandırmaları zoruma gidiyorÖncelikle interneti iptal ettirin.Böylelikle kayınlarınız gelmez gibime geliyor.Eğer çalışma durumunuz varsa,kapınızı kapatıp gidip çalışın.Allah yardımcınız olsun!!
zaten evlilik hayatımız kalmadı gibiiyide bu iş deneme yanılmayla öğrenilirse, giden sizden gider, maddi olarak çöktüğünüz gibi evliliğinizde zarar görür. bence çaresine bakın bi an önce.