anlaşmalı evlilik ?

alcmeryem

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
18
0
37
merhaba ailemle anlaşamıyordum ve eşim de hemen evlilik teklif edince kabul ettim ama şuan öğrenciyim okul bitince ona ihtiyacım kalmıcak ve yaklasık bir sene sonra boşanmayı düşünüyorum sizce bu süreç yıpratıcı olur mu? kendisi de biliyor mantık evliliğini kendisi teklif etmişti zaten? siz olsaydınız aile ile mi kalırdınız yoksa evlenir miydiniz?

Şu an evlimisiniz anlamadım? Boşanmak öyle kolay değil canım.. İlerde sevebileceğin biri çıkar karşına ve sırf daha önce evlendiğin için seni istemeyebilir. İyi düşün.

açıklayıcı yazamamışım kusura bakmayın evet evlendim. çok iyi gitmiyor evliliğim ama ailemle kıyasladığımda ağır basıyor.

Yine de zor yahu.. İlerde bir ilişki yaşayacağın zaman bu evlilik kabak gibi önüne geliyor. :/ Kuzenim maalesef bayağı yaşadı bu sorunu.

Bir evliligi bitirdiginde o ilerde karsina cikmayacakmi
Suan evli oldugun kisiden bosanmak icin gecerli sebeplerin var mi
Karsina baska cikacak kisinin suankinden cok daha iyi olcaginin garantisi var mi
Bence bunlari kendine sor bastan yanlis yapmissin ama madem mantigina yatti evlendin seversin belki zamanla ha cok asilmauacak baska sorunlariniz varsa bilemem ama sirf ilerde asik olcagim biriyle evleniyim diyede harcamayin evliligi...bosanmakta yeniden evlenmekte cok basit konularr deil

Süreç neden yıpratıcı olsun ki ? Zaten anlaşmalı evlenmişsiniz. Anlaşmalı da boşanırsınız.
(her ne kadar aklım almasa da durumu mantık olarak böyle olmalı)

Benim bildiğim anlaşmalı evlilik tayin için olur ve aynı evde karı koca hayatı yaşanmaz

Karı koca hayatınız var ise o düpedüz evlilikte anlaşmalı evlilik değil

Ha derseniz eşim gay beni paravan yapıp evlendi ben de ailemin evinden kurtuldum o zaman anlaşmalı evlilik olur okul bitince de anlaşmalı boşanırsınız olur biter

merhaba arkadaşlar öncelikle fikir belirten herkese teşekkür ediyorum. bazen eşimle sorun yaşayınca aklım boşanmaya gidiyor biraz da sabırsızım galiba. anlaşmalı evlilik konusuna gelince illa boşanırız diye konuşmamıstık. sadece aramızda büyük bir aşk yok diye mantık evliliği olabilir demişti hatta ben bu lafına çok kırılmıştım. açıkçası yoyo gibiyiz ikimiz de bir çok seviyoruz bi sevmiyoruz bi kavga patlatıyoruz ben hemen evi terkedip anneme kardeşime falan gidiyorum. o da hemen almaya geliyor sarılıp barışıyoruz artık bizimkiler de anlamıyor ne yapmaya çalıştıgımızı:)

İymis sizin aranizda fiziksel yakinlik varsa aliskanliktan bile ask dogmustur be bacim

Hiç böyle saçma sey de duymadım. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…