iyi de zaten eylülde 1 yıl olcak.mahkeme tatile gircek mi.ne zman bitcek tatil.Canım isteklerin normal zaten sen istemesende mahkeme en az o kadarını sana verir onları hiç dert etme
bir yıl olmadıysa zaten boşamıyorlar diye biliyorum.
Ayrıca darp raporunu al elinde dursun işini sağlama al derim ona söylemene bile gerek yok
son olarak mahkemeler tatile girecek sizin durum uzar da uzar hemen boşamazlar sizi anlaşmalı dahi olsa !!
iyi de zaten eylülde 1 yıl olcak.mahkeme tatile gircek mi.ne zman bitcek tatil.
şöyle diyo.bi eş gider dava açar.diğeri de kabul ederse o boşanma da geçerli sayılır.
bunun gidip biz boşanmak istiyoruz demekten farkı ne
6 ay çok uzun.ben korusam onun aklına gircekler.Tatil tarihlerini tam bilmiyorum dedelerden miras davamız bu perşembe son tatile gidicek eylülden sonra ya kalıcak diğerleri denilmiş yani ayda bir olan mahkeme ay sarkıcak . sizin bir yıl olmamış anlaşmalı dahi boşanamassınız bence burda farklı bir konuda bir avukat yazmıştı onu konuyu hatırlamıyorum yakın zamandı
sizin durum en az 6 ay sürer o arada tavrını koru derim
rapor alma dedi.Çekişmeliye donecek gıt gızlı gızlı al raporunu
ben okudum da.anlaşmalı boşanma,terk etmeden boşanma bi de kötü yaşam yani kavga aldatma gibi. 3.olandan açabiliyomuş.bi taraf.yani ben öyle anladım.,Bekle bakayım netten
Yok hayatım o davalarda suruyo uzun.her halukârda altı ay.cunku cekısmelıde sureklı ertelenıyo celseler.ıkı uc celsede bıle bıtse yıne altı ay.kaldı kı adlı tatıl geldı.gene Eylül'e sarkacak.acaba on anlaşmalı boşanma varmı noterden falan.eylulde yürürlüğe konurben okudum da.anlaşmalı boşanma,terk etmeden boşanma bi de kötü yaşam yani kavga aldatma gibi. 3.olandan açabiliyomuş.bi taraf.yani ben öyle anladım.,
ben bu maddi şeyleri vermeden boşanmıcam bu evden de gtmicem.eger beni zorlarsa her şeyi yapcam dedim.o da hemen boşanma taraftarı
Al raporunu.ver uzaklastırmasını.iste tedbîri nafakanı.eylulde çağır boşanmanı yap anlaşmalı.darp raporun olunca zaten nafaka alırsın.altınlarınsa hepsını ,bırde mânevî tazmınat.yanı cekısmelıde bunların fazlasını alırsın merak etme,o rapor çok onemlı.bende boşandım bak.ben okudum da.anlaşmalı boşanma,terk etmeden boşanma bi de kötü yaşam yani kavga aldatma gibi. 3.olandan açabiliyomuş.bi taraf.yani ben öyle anladım.,
ben bu maddi şeyleri vermeden boşanmıcam bu evden de gtmicem.eger beni zorlarsa her şeyi yapcam dedim.o da hemen boşanma taraftarı
yani eşimde de yüzünde iz var.kollarında.ikimiz de gitsek rapor alsak.ön boşanma mı ne onu yapsak.Al raporunu.ver uzaklastırmasını.iste tedbîri nafakanı.eylulde çağır boşanmanı yap anlaşmalı.darp raporun olunca zaten nafaka alırsın.altınlarınsa hepsını ,bırde mânevî tazmınat.yanı cekısmelıde bunların fazlasını alırsın merak etme,o rapor çok onemlı.bende boşandım bak.
benim yumuşamak gibi bi derdim yokönce bi sakinleşip, karşılıklı intikam almayı bi kenara bırakmalısın.
onun sana barışmak için yalvarmasını beklememelisin.
sonra ona ciddi ve öfkeli duruşundan taviz vermeden yarın avukata gidip dilekçenizi yazdırmalısın.
bu süreçte ciddiyet önemli. yumuşamamak lazım ; )
ayrıca intikam değil.benden boşanmak isitoysa bana kaç aydır yaşattıklarının bedelini ödeyecek.önce bi sakinleşip, karşılıklı intikam almayı bi kenara bırakmalısın.
onun sana barışmak için yalvarmasını beklememelisin.
sonra ona ciddi ve öfkeli duruşundan taviz vermeden yarın avukata gidip dilekçenizi yazdırmalısın.
bu süreçte ciddiyet önemli. yumuşamamak lazım ; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?