-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Demekki istemiyor seni yada çok bunalttin
Bak bak millete ne guzel tavsiye veriyor barbicim.Mantığıyla hareket eden insan için tabiki önemsiz ama süreçte üzüyor insanı.
Konuşmakla mesgul acaba kim.diger taraf gelde.merak ettim bak sen şimdiNöööran bırak milletin konusuna yazmayı buraya gel naptın boşandın mı?
Boşandık size benim sorduğum.sorulari sordu 5 dakika sürdü.Sartlari sordu o kadar ve bitti.Herkesin aklinda soru isareti nur bosandi mi? Sen nerelerdesin konuna gel bizi merakta birakma
Hayirlisi olsun hakkinda. Daha uzun anlatirsin sanmistim.Boşandık size benim sorduğum.sorulari sordu 5 dakika sürdü.Sartlari sordu o kadar ve bitti.
Hadi geçmiş olsun. Bir daha böyle büyük hatalar yapmazsın inşallahBoşandık size benim sorduğum.sorulari sordu 5 dakika sürdü.Sartlari sordu o kadar ve bitti.
Ya komik mi.Ben yaşadım bu süreci.Bekara karı boşamak ne kolay.Hayirlisi olsun hakkinda. Daha uzun anlatirsin sanmistim.
Ben komik demedim ya da ima edecek birseyde soylemedim yorumumda fazla hassassin.Ya komik mi.Ben yaşadım bu süreci.Bekara karı boşamak ne kolay.
Girdik davaya hakim bayandı dedi vazgeçtim deyin dedi.Sebepleriniz ne dedi kısaca bahsettik.Protokolu okudu iki defa sordu.Ondan sonra boşanma karar verdik bitti dedi.
Hayırlısı olsun. Bundan sonraki hayatınız mutlu ve huzurlu geçer inşallah. Siz nasılsınız şimdi? Psikolojiniz nasıl?Boşandık size benim sorduğum.sorulari sordu 5 dakika sürdü.Sartlari sordu o kadar ve bitti.
Eşimle severek evlendim.Maddi problemler ailelerin uyumsuzluğu benim bu siteye üye olup olmadım dememe kizmasi.Bitirdi bu evliliği.Mahkeme süreci stresi.İnsanlar ayrı bir dert.Ben komik demedim ya da ima edecek birseyde soylemedim yorumumda fazla hassassin.
Geçmiş olsun. Kız eski eşin birşey dedi mi konuştunuz mı dava bittikten sonraBoşandık size benim sorduğum.sorulari sordu 5 dakika sürdü.Sartlari sordu o kadar ve bitti.
Neden vazgeçtim demenizi istedi?Ya komik mi.Ben yaşadım bu süreci.Bekara karı boşamak ne kolay.
Girdik davaya hakim bayandı dedi vazgeçtim deyin dedi.Sebepleriniz ne dedi kısaca bahsettik.Protokolu okudu iki defa sordu.Ondan sonra boşanma karar verdik bitti dedi.
İdare eder.Psikolojim.dua ederek girdim.Kavgali ayrılmadık güzellikle ayrıldık.Hayırlısı olsun. Bundan sonraki hayatınız mutlu ve huzurlu geçer inşallah. Siz nasılsınız şimdi? Psikolojiniz nasıl?