- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Onu soruyorum uzun uzun değilde genel olarak sebep nedir diye sormuyorlar mi ?
Nuran nasıl bir saplanti yaptin ya sanki dünyanın sonuNerenden anliyorsan bunu söyleyen ben değilim sadece.Olmasi gereken bu bir insanın 3 5 sene ilişki yaşayıp ta hemen başka birini bulması saçmalık
Hala yuva diyor yaO kadar uğraşıyorsun.Yuva yıkılıp gidiyor işte.
Eşinizi seviyor musunuz ?O filmi izlemedim hiç.
Evet üzülüyorum hayırlısı ne ise olsun diyorum elimden başka çare gelmiyor.
O beni istemiyor.Bende protokolu onaylicam yapacak birşey yok.
Ben sizi anlıyorum. Gerçekten anlıyorum . Tüm bu olaylar silsilesin de kafanız karışırsa şu fikre tutunun. Bir kadın isterse olduramayabilir ama bir erkek isterse gerekirse marstan uçarak gelir ama yine oldurur o işi .hele ana dana hiç dinlemez çünkü günün sonunda sevgilisi ile yatağa girecek gözü anne görmez. Eşiniz istemiyor.Terapi ilk başta düşündük.Sonra bir ben bir o.ayrilmak istedik.
Ya şöyle anlatayım yanyana geliyoruz.Seker bal gibiyiz.Telefonda birbirimize gidiyorduk.
O konuşmalara muhakkak annesi dahil oluyordu.
Her şeye karışma hakkı buluyordu.
Ben eşimle ilk tanistigimda annem ile sorun yaşarsan bana söyle.Sen kötü gelin olma dedi.
Kv bana seni çok seviyorum seni beğendim içim ısındı derdi.Sohbet ederdim onunla ben.
Babam dindar olduğu için babamı sevmemis hanfendi.Ben başta babamı anlattım.Babam onlara dayatma da yapmadi.Bu tür şeyler nikahtan sonra patlak verdi.Dugun masrafından başladı.
En son eşyalar paylasildi.Babamin arkadaşı vardı babam kuzenim.Babamin kuzeni vardı Yemek yerken birde amcam bu çocukta sıkıntı yok annesinde var.Bu kadın olduğu sürece de size huzur vermez tekrar ayrilirsiniz dediler.
Ben üzülüyorum içim içimi yiyor.Esime ısrar etmeden tek sefer boşanmak istiyormusun dedim.İsrar etmedim.Bende boşanmak istemem ama yapamıyoruz dedi.Ne yapayım adamın yakasına yapisayim.
Eşimden ayrliyorum diye üzülme hakkım yokmu tamam belki ileride uzulmucem ama benim şuan zil takıp oynamam mi gerekiyor bosanmayayim diye.
Beni surda eleştiri yagmuruna tutan insanların hayatında dört dörtlük insanlar ilişkiler mi var.
Sen dedin ya kavga falan çıkarsa ertelenir duruşma diye, aferiğğğğn Nur şimdi gidecek duruşma salonunda çıkaracak o kavgayı. Ne kadar uzarsa o kadar iyi onun için. Böyle adam anasını teper gelir sanıyor.
Hanımefendi boşanıp bir terapiye baslasa aslında görecek bu insanlar sumugume bile layık değil diye . Offf olaylari uzaktan görmenin laneti bu ya sonunu biliyoruz ama müdahale edemiyoruz .Nur millet çoluk çocukla boşanıyor da bu kadar üstüne düşmüyor. 2-3 konu anca açıyorlar. Sen kayınbabam gibi geçmişte dolanıp duruyorsun. Ağzını açıyorsun, cevabını alıp susuyorsun, 10 dk sonra yine başa dönüyorsun. Senin kafanda bir senaryo var o sarsılsa da yıkılmıyor. Durumun normal değil, bunu anla artık.
Hanımefendi boşanıp bir terapiye baslasa aslında görecek bu insanlar sumugume bile layık değil diye . Offf olaylari uzaktan görmenin laneti bu ya sonunu biliyoruz ama müdahale edemiyoruzNur millet çoluk çocukla boşanıyor da bu kadar üstüne düşmüyor. 2-3 konu anca açıyorlar. Sen kayınbabam gibi geçmişte dolanıp duruyorsun. Ağzını açıyorsun, cevabını alıp susuyorsun, 10 dk sonra yine başa dönüyorsun. Senin kafanda bir senaryo var o sarsılsa da yıkılmıyor. Durumun normal değil, bunu anla artık.
Bana da bunun yolunu arıyormuş gibi geldiNur sen korkarım duruşmada ben boşanmak istemiyorum diyeceksin
Yani duruşmanın esasları belli zaten. Ha evet usül ne kadar belli olasa da spontane gelişebilir bir şeyler duruşmada. Hakimin aklına bir şey gelir dosyada bir yere takılır sorar. Ama nur sanki 7 bilinmeyenli denkleme cevap arıyorBana da bunun yolunu arıyormuş gibi geldi
Öyle deme öyle deme bunalıma giriyorHakim Hulusi Kentmen değilse şak basiveririr kararı.
Hulusi amcam öyle miydi ya ciftlerin gözündeki aşkı görür tüm tontonluğuyla barıştırırdı.
Ama sizde aşk da yok ki. Hele kocan tarafında hiç yok.
Ben dedim diye bunalıma giriyorsa hakim şak diye boşayınca ne yapacakÖyle deme öyle deme bunalıma giriyor
Ben vazgeçtim diyecek bak gör. Protokolü imzalasa bile vazgeçme hakkına sahip. Eğer karşı taraf diretirsw çekişmeliye dönecekBen dedim diye bunalıma giriyorsa hakim şak diye boşayınca ne yapacak
Adam istemiyor işte istediği kadar çekiştirsin dursun kabullenip yoluna bakmak kendisi için en iyisi ama gel de anlat aman.Ben vazgeçtim diyecek bak gör. Protokolü imzalasa bile vazgeçme hakkına sahip. Eğer karşı taraf diretirsw çekişmeliye dönecek
Bunu mahkemeden önce herifin kendisine dese bari mahkemede diyeceğine. Adamın götünü kaldırmaktan başka bir işe yaramayacak.Öyle de böylede kalkacak ama mahkeme huzurunda boşanmak istemiyorum derse bir başka kalkacakNur sen korkarım duruşmada ben boşanmak istemiyorum diyeceksin