Anlaşmalı Boşanma

Onu soruyorum uzun uzun değilde genel olarak sebep nedir diye sormuyorlar mi ?

Hayır sormuyorlar
Maddeler okunup eklemek istediğiniz bir şey var mi diyorlar (bir de bir iki madde degistirmisti hakim bir yakinimizin davasında, çocuğu görme günleri ile alakalı)

Genel olarak bile sormuyor aile terapisti mi bu :)

Nerenden anliyorsan bunu söyleyen ben değilim sadece.Olmasi gereken bu bir insanın 3 5 sene ilişki yaşayıp ta hemen başka birini bulması saçmalık
Nuran nasıl bir saplanti yaptin ya sanki dünyanın sonu

Anneni kaybetmiş birisin acıyı yaşamış birisin
koca olsa ne olurr olmasa ne olur

Ve ayrıca herkesin karşısına yeni biri nerede nasıl çıkar belli olmaz bunun senesi mi olur yahu

Annen vefat etmiş sen evleniyordun düşün yani

Yas tutulacaksa buna yas tutulur oda bi yere kadar
ama koca gitti diye ki o senin kocan bile değildi bu kadar dövünmek ağlamak yaslar tutmak ne saçma sapan

Son düzenleme:
O kadar uğraşıyorsun.Yuva yıkılıp gidiyor işte.
Hala yuva diyor ya

Senin yuvan yoktu Nuran yoktu senin yuvan yoktu:kızgın::mad:

Nuran inan ki eniştenin verilmiş sadakası varmış

Evlensen de adamı boğacaktın sonuç yine buralar da Nuranın akraba kuzen arkadaş kaynanan koca baba mahkeme hikayeleri olucaktı

Terapi ilk başta düşündük.Sonra bir ben bir o.ayrilmak istedik.
Ya şöyle anlatayım yanyana geliyoruz.Seker bal gibiyiz.Telefonda birbirimize gidiyorduk.
O konuşmalara muhakkak annesi dahil oluyordu.
Her şeye karışma hakkı buluyordu.

Ben eşimle ilk tanistigimda annem ile sorun yaşarsan bana söyle.Sen kötü gelin olma dedi.
Kv bana seni çok seviyorum seni beğendim içim ısındı derdi.Sohbet ederdim onunla ben.

Babam dindar olduğu için babamı sevmemis hanfendi.Ben başta babamı anlattım.Babam onlara dayatma da yapmadi.Bu tür şeyler nikahtan sonra patlak verdi.Dugun masrafından başladı.

En son eşyalar paylasildi.Babamin arkadaşı vardı babam kuzenim.Babamin kuzeni vardı Yemek yerken birde amcam bu çocukta sıkıntı yok annesinde var.Bu kadın olduğu sürece de size huzur vermez tekrar ayrilirsiniz dediler.

Ben üzülüyorum içim içimi yiyor.Esime ısrar etmeden tek sefer boşanmak istiyormusun dedim.İsrar etmedim.Bende boşanmak istemem ama yapamıyoruz dedi.Ne yapayım adamın yakasına yapisayim.

Eşimden ayrliyorum diye üzülme hakkım yokmu tamam belki ileride uzulmucem ama benim şuan zil takıp oynamam mi gerekiyor bosanmayayim diye.

Beni surda eleştiri yagmuruna tutan insanların hayatında dört dörtlük insanlar ilişkiler mi var.
Ben sizi anlıyorum. Gerçekten anlıyorum . Tüm bu olaylar silsilesin de kafanız karışırsa şu fikre tutunun. Bir kadın isterse olduramayabilir ama bir erkek isterse gerekirse marstan uçarak gelir ama yine oldurur o işi .hele ana dana hiç dinlemez çünkü günün sonunda sevgilisi ile yatağa girecek gözü anne görmez. Eşiniz istemiyor.

Sen dedin ya kavga falan çıkarsa ertelenir duruşma diye, aferiğğğğn Nur şimdi gidecek duruşma salonunda çıkaracak o kavgayı. Ne kadar uzarsa o kadar iyi onun için. Böyle adam anasını teper gelir sanıyor.
☹️Ne desek boş. İnsan kendi parça parça olup yipranmadan malesef adam olamıyor .

Nur millet çoluk çocukla boşanıyor da bu kadar üstüne düşmüyor. 2-3 konu anca açıyorlar. Sen kayınbabam gibi geçmişte dolanıp duruyorsun. Ağzını açıyorsun, cevabını alıp susuyorsun, 10 dk sonra yine başa dönüyorsun. Senin kafanda bir senaryo var o sarsılsa da yıkılmıyor. Durumun normal değil, bunu anla artık.
Hanımefendi boşanıp bir terapiye baslasa aslında görecek bu insanlar sumugume bile layık değil diye . Offf olaylari uzaktan görmenin laneti bu ya sonunu biliyoruz ama müdahale edemiyoruz .

Nur millet çoluk çocukla boşanıyor da bu kadar üstüne düşmüyor. 2-3 konu anca açıyorlar. Sen kayınbabam gibi geçmişte dolanıp duruyorsun. Ağzını açıyorsun, cevabını alıp susuyorsun, 10 dk sonra yine başa dönüyorsun. Senin kafanda bir senaryo var o sarsılsa da yıkılmıyor. Durumun normal değil, bunu anla artık.
Hanımefendi boşanıp bir terapiye baslasa aslında görecek bu insanlar sumugume bile layık değil diye . Offf olaylari uzaktan görmenin laneti bu ya sonunu biliyoruz ama müdahale edemiyoruz

Bana da bunun yolunu arıyormuş gibi geldi
Yani duruşmanın esasları belli zaten. Ha evet usül ne kadar belli olasa da spontane gelişebilir bir şeyler duruşmada. Hakimin aklına bir şey gelir dosyada bir yere takılır sorar. Ama nur sanki 7 bilinmeyenli denkleme cevap arıyor

Hakim Hulusi Kentmen değilse şak basiveririr kararı.
Hulusi amcam öyle miydi ya ciftlerin gözündeki aşkı görür tüm tontonluğuyla barıştırırdı.
Ama sizde aşk da yok ki. Hele kocan tarafında hiç yok.
Öyle deme öyle deme bunalıma giriyor🤣🤣

Ben dedim diye bunalıma giriyorsa hakim şak diye boşayınca ne yapacak🤔
Ben vazgeçtim diyecek bak gör. Protokolü imzalasa bile vazgeçme hakkına sahip. Eğer karşı taraf diretirsw çekişmeliye dönecek

Nur sen korkarım duruşmada ben boşanmak istemiyorum diyeceksin :KK43:
Bunu mahkemeden önce herifin kendisine dese bari mahkemede diyeceğine. Adamın götünü kaldırmaktan başka bir işe yaramayacak.Öyle de böylede kalkacak ama mahkeme huzurunda boşanmak istemiyorum derse bir başka kalkacak

X