- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Zaten çekişen çifte sizde nefret görmüyorum, gidin düşünün demesi normal mi. Ben ilk defa o arkadaşta görmüştüm bunuCekismeli davada der, bosanma yerine ayriliga da karar verebilir amma anlasmalida malesef.
Okuyolarsa amma gırgırı dönüyordur hshshshhsO adamın buraları okuduğuna dair bi inancı var adamı yönlendirmek için yazıyordur.
Burayı okusa okusa adamın anası- kardeşi- kuzeni okur.
Şiddet, aldatma yoksa, mesele sadece geçimsizlikse, aradaki çekim belli oluyorsa diyebilir, davayı erteler birkaç ay belki, ama anlaşmalı davada olmaz o, imzalar tamsa, taraflardan biri davadan vazgeçmezse, hakim durduk yere araya karışmaz.Zaten çekişen çifte sizde nefret görmüyorum, gidin düşünün demesi normal mi. Ben ilk defa o arkadaşta görmüştüm bunu
buralardan kimsenin kendisini çok açık etmemesi gerekiyor. Kendi çevresinden birileri de takip ediyor olabilir. Bu içimizden biri olsaydı, bir iki konusunu okuduktan sonra kim olduğunu şak diye bilirdik. Ondan sonra da çaktırmadan okumaya devam ederdik. Ederdim yani, açık vermeden okumaya devam ederdimOkuyolarsa amma gırgırı dönüyordur hshshshhs
Ankaralı evet jfjskdkdNil Anka da mı Ankaralı acaba sjsjjsj
Etrafımda hiç Ümmü Gülsüm yok ayrıca Dini isim neresi kötü.Hakim sey diyormus “butun gece uyumadim davani inceledim nuranka yoksa gercek ismini mi soylesem ummu gulsum ”
Bana bunu yazın işte.Bunu merak etmiştim.Linc tayfasina maruz kaldım.Bir sebep sormayacak veya şikayet dinlemeyecek . Dilekçede yazılanları tasdik ettirecek ve boşanmak istiyor musunuz diye soracak . Hepsi bu. Şikayete başlar duygusal atismalara girerseniz bosamayabilir davayı bir sonraki celseye atabilir süreç uzar daha çok üzülürsünüz . Tabi istediğiniz bosanmaksa..
Eşiniz sizi isteseydi emin olun bu iş olmuştu. Erkek isterse olur .
Nerenden anliyorsan bunu söyleyen ben değilim sadece.Olmasi gereken bu bir insanın 3 5 sene ilişki yaşayıp ta hemen başka birini bulması saçmalıkYa gerçekten gülmiyim diyorum üzülüyorum da haline ama şeyini çıkardı yani öf bi de millete tavsiye veriyor boşandıktan sonra en az 1 sene yas tutulmalıymış
Siz boşanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz önce ona karar verin . İnsanlar istemiyor gibi hareket ettiğiniz için haliyle tepkileniyor . Boşanmak istemeyebilirsiniz bu da hakkınız lakin sizce bu doğru bir ilişki mi evlilik mi ? Terapi sürecinde misiniz mesela o kara bulutlar az da olsa görüş alanınızdan silindi mi gerçekleri görebiliyor musunuz ? Kayinvalidenize topu veya suçu atmayın eşiniz adam olsa sizi isteseydi şimdiye dek dogurmustunuz bile .Bana bunu yazın işte.Bunu merak etmiştim.Linc tayfasina maruz kaldım.
Espri var ya son günlerde bil anla Ümmü Gülsüm onla ilgili şaka yapmış , dini isimle bir ilgisi yokEtrafımda hiç Ümmü Gülsüm yok ayrıca Dini isim neresi kötü.
Gayet beynimden anlıyorum ben anlamak için beyin organımı kullanıyorum. Kime göre olması gereken? Kendi doğrularınla insanları yadırgayamazsın. Bana göre de istenmediğim yerde durmak için çabalamak yanlış ama sen yapıyorsun diye sana mı yükselmeliyim?Nerenden anliyorsan bunu söyleyen ben değilim sadece.Olmasi gereken bu bir insanın 3 5 sene ilişki yaşayıp ta hemen başka birini bulması saçmalık
Dilekçe de yazan geçerli oluyormuş.Anlasmalida ekstra prosedür var mi yaa ben de protokol var mi demeye geldim
Iste mal paylasimi, cocugun velayeti vs konusunda anlaşma olduysa sanirim bir celsede bitiyor.
Sen dedin ya kavga falan çıkarsa ertelenir duruşma diye, aferiğğğğn Nur şimdi gidecek duruşma salonunda çıkaracak o kavgayı. Ne kadar uzarsa o kadar iyi onun için. Böyle adam anasını teper gelir sanıyor.Siz boşanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz önce ona karar verin . İnsanlar istemiyor gibi hareket ettiğiniz için haliyle tepkileniyor . Boşanmak istemeyebilirsiniz bu da hakkınız lakin sizce bu doğru bir ilişki mi evlilik mi ? Terapi sürecinde misiniz mesela o kara bulutlar az da olsa görüş alanınızdan silindi mi gerçekleri görebiliyor musunuz ? Kayinvalidenize topu veya suçu atmayın eşiniz adam olsa sizi isteseydi şimdiye dek dogurmustunuz bile .
Terapi ilk başta düşündük.Sonra bir ben bir o.ayrilmak istedik.Siz boşanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz önce ona karar verin . İnsanlar istemiyor gibi hareket ettiğiniz için haliyle tepkileniyor . Boşanmak istemeyebilirsiniz bu da hakkınız lakin sizce bu doğru bir ilişki mi evlilik mi ? Terapi sürecinde misiniz mesela o kara bulutlar az da olsa görüş alanınızdan silindi mi gerçekleri görebiliyor musunuz ? Kayinvalidenize topu veya suçu atmayın eşiniz adam olsa sizi isteseydi şimdiye dek dogurmustunuz bile .
Nur millet çoluk çocukla boşanıyor da bu kadar üstüne düşmüyor. 2-3 konu anca açıyorlar. Sen kayınbabam gibi geçmişte dolanıp duruyorsun. Ağzını açıyorsun, cevabını alıp susuyorsun, 10 dk sonra yine başa dönüyorsun. Senin kafanda bir senaryo var o sarsılsa da yıkılmıyor. Durumun normal değil, bunu anla artık.Dilekçe de yazan geçerli oluyormuş.
Anlaştık anlamında.Ben mahkemede soruluyor mu diye merak ettim.
Sanki herkes 3 4 defa bosandi.Gelip burada ahkam kesiyorlar.
Herkes yaşamadığını rahat rahat eleştiriyor.
Eski kocayi ve sulalesini stalklamaktan baska birseye bakmadigi icin kacirmistirEspri var ya son günlerde bil anla Ümmü Gülsüm onla ilgili şaka yapmış , dini isimle bir ilgisi yok