Anlaşmalı Boşanma

Aslında sevgi yoksunluğundan Nuranka nın aklı hala sevgililik döneminde adamın güzel davranışlarlarında. Ama maalesef her erkek bu şekilde.. Baştan hepsi iyi.. Allah seni korudu ki bu adamın ailesini ve adamın anneci olduğunu gördün. Evlensen bile boşanacaktın. Maalesef çevren ve ailenin yapısı belli. Sana dul kadın gözüyle bakılacaktı sizin zihniyetinizde. Bence bunları düşün ve şükret. Belki karşıma öyle biri çıkacak ki şükür edeceksin. Nasıl şimdi sevildiysen yeniden sevilmemek için engelin ne?

Zaten çekişen çifte sizde nefret görmüyorum, gidin düşünün demesi normal mi. Ben ilk defa o arkadaşta görmüştüm bunu
Şiddet, aldatma yoksa, mesele sadece geçimsizlikse, aradaki çekim belli oluyorsa diyebilir, davayı erteler birkaç ay belki, ama anlaşmalı davada olmaz o, imzalar tamsa, taraflardan biri davadan vazgeçmezse, hakim durduk yere araya karışmaz.

Okuyolarsa amma gırgırı dönüyordur hshshshhs
buralardan kimsenin kendisini çok açık etmemesi gerekiyor. Kendi çevresinden birileri de takip ediyor olabilir. Bu içimizden biri olsaydı, bir iki konusunu okuduktan sonra kim olduğunu şak diye bilirdik. Ondan sonra da çaktırmadan okumaya devam ederdik. Ederdim yani, açık vermeden okumaya devam ederdim😂 üslubundan, tarzından, konulardaki detaylardan anlaşılır.
Kendiyle kavgalı, her şeyi dert haline getirebilecek insanların karşısına gerçek hayatta dertlerine ait detayları çıkarsa mutsuz olacaklarını düşüyorum.
Ay bana neyse umarım okumuyordurlar diyelim 😄

Bir sebep sormayacak veya şikayet dinlemeyecek . Dilekçede yazılanları tasdik ettirecek ve boşanmak istiyor musunuz diye soracak . Hepsi bu. Şikayete başlar duygusal atismalara girerseniz bosamayabilir davayı bir sonraki celseye atabilir süreç uzar daha çok üzülürsünüz . Tabi istediğiniz bosanmaksa..
Eşiniz sizi isteseydi emin olun bu iş olmuştu. Erkek isterse olur .

Mahkemeye giderken yanında biri olacak mı?Hakim boşuyorum deyince orda çok kötü olacaksın gibi geliyor bana.Ne bileyim burda çok eleştiriyoruz bende dahil ama üzülüyorum durumuna.Bende boşandım ama zaten kurtulmak istiyordum boşanınca etkilenmedim.Mahkeme olduğu gün konu aç bizi de bilgilendir.

Bir sebep sormayacak veya şikayet dinlemeyecek . Dilekçede yazılanları tasdik ettirecek ve boşanmak istiyor musunuz diye soracak . Hepsi bu. Şikayete başlar duygusal atismalara girerseniz bosamayabilir davayı bir sonraki celseye atabilir süreç uzar daha çok üzülürsünüz . Tabi istediğiniz bosanmaksa..
Eşiniz sizi isteseydi emin olun bu iş olmuştu. Erkek isterse olur .
Bana bunu yazın işte.Bunu merak etmiştim.Linc tayfasina maruz kaldım.

Ya gerçekten gülmiyim diyorum üzülüyorum da haline ama şeyini çıkardı yani öf bi de millete tavsiye veriyor boşandıktan sonra en az 1 sene yas tutulmalıymış :rolleyes:
Nerenden anliyorsan bunu söyleyen ben değilim sadece.Olmasi gereken bu bir insanın 3 5 sene ilişki yaşayıp ta hemen başka birini bulması saçmalık

Bana bunu yazın işte.Bunu merak etmiştim.Linc tayfasina maruz kaldım.
Siz boşanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz önce ona karar verin . İnsanlar istemiyor gibi hareket ettiğiniz için haliyle tepkileniyor . Boşanmak istemeyebilirsiniz bu da hakkınız lakin sizce bu doğru bir ilişki mi evlilik mi ? Terapi sürecinde misiniz mesela o kara bulutlar az da olsa görüş alanınızdan silindi mi gerçekleri görebiliyor musunuz ? Kayinvalidenize topu veya suçu atmayın eşiniz adam olsa sizi isteseydi şimdiye dek dogurmustunuz bile .

Nerenden anliyorsan bunu söyleyen ben değilim sadece.Olmasi gereken bu bir insanın 3 5 sene ilişki yaşayıp ta hemen başka birini bulması saçmalık
Gayet beynimden anlıyorum ben anlamak için beyin organımı kullanıyorum. Kime göre olması gereken? Kendi doğrularınla insanları yadırgayamazsın. Bana göre de istenmediğim yerde durmak için çabalamak yanlış ama sen yapıyorsun diye sana mı yükselmeliyim?

Anlasmalida ekstra prosedür var mi yaa ben de protokol var mi demeye geldim
Iste mal paylasimi, cocugun velayeti vs konusunda anlaşma olduysa sanirim bir celsede bitiyor.
Dilekçe de yazan geçerli oluyormuş.
Anlaştık anlamında.Ben mahkemede soruluyor mu diye merak ettim.
Sanki herkes 3 4 defa bosandi.Gelip burada ahkam kesiyorlar.
Herkes yaşamadığını rahat rahat eleştiriyor.

Siz boşanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz önce ona karar verin . İnsanlar istemiyor gibi hareket ettiğiniz için haliyle tepkileniyor . Boşanmak istemeyebilirsiniz bu da hakkınız lakin sizce bu doğru bir ilişki mi evlilik mi ? Terapi sürecinde misiniz mesela o kara bulutlar az da olsa görüş alanınızdan silindi mi gerçekleri görebiliyor musunuz ? Kayinvalidenize topu veya suçu atmayın eşiniz adam olsa sizi isteseydi şimdiye dek dogurmustunuz bile .
Sen dedin ya kavga falan çıkarsa ertelenir duruşma diye, aferiğğğğn Nur şimdi gidecek duruşma salonunda çıkaracak o kavgayı. Ne kadar uzarsa o kadar iyi onun için. Böyle adam anasını teper gelir sanıyor.

Terapi ilk başta düşündük.Sonra bir ben bir o.ayrilmak istedik.
Ya şöyle anlatayım yanyana geliyoruz.Seker bal gibiyiz.Telefonda birbirimize gidiyorduk.
O konuşmalara muhakkak annesi dahil oluyordu.
Her şeye karışma hakkı buluyordu.

Ben eşimle ilk tanistigimda annem ile sorun yaşarsan bana söyle.Sen kötü gelin olma dedi.
Kv bana seni çok seviyorum seni beğendim içim ısındı derdi.Sohbet ederdim onunla ben.

Babam dindar olduğu için babamı sevmemis hanfendi.Ben başta babamı anlattım.Babam onlara dayatma da yapmadi.Bu tür şeyler nikahtan sonra patlak verdi.Dugun masrafından başladı.

En son eşyalar paylasildi.Babamin arkadaşı vardı babam kuzenim.Babamin kuzeni vardı Yemek yerken birde amcam bu çocukta sıkıntı yok annesinde var.Bu kadın olduğu sürece de size huzur vermez tekrar ayrilirsiniz dediler.

Ben üzülüyorum içim içimi yiyor.Esime ısrar etmeden tek sefer boşanmak istiyormusun dedim.İsrar etmedim.Bende boşanmak istemem ama yapamıyoruz dedi.Ne yapayım adamın yakasına yapisayim.

Eşimden ayrliyorum diye üzülme hakkım yokmu tamam belki ileride uzulmucem ama benim şuan zil takıp oynamam mi gerekiyor bosanmayayim diye.

Beni surda eleştiri yagmuruna tutan insanların hayatında dört dörtlük insanlar ilişkiler mi var.

Dilekçe de yazan geçerli oluyormuş.
Anlaştık anlamında.Ben mahkemede soruluyor mu diye merak ettim.
Sanki herkes 3 4 defa bosandi.Gelip burada ahkam kesiyorlar.
Herkes yaşamadığını rahat rahat eleştiriyor.
Nur millet çoluk çocukla boşanıyor da bu kadar üstüne düşmüyor. 2-3 konu anca açıyorlar. Sen kayınbabam gibi geçmişte dolanıp duruyorsun. Ağzını açıyorsun, cevabını alıp susuyorsun, 10 dk sonra yine başa dönüyorsun. Senin kafanda bir senaryo var o sarsılsa da yıkılmıyor. Durumun normal değil, bunu anla artık.

X