Siz boşanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz önce ona karar verin . İnsanlar istemiyor gibi hareket ettiğiniz için haliyle tepkileniyor . Boşanmak istemeyebilirsiniz bu da hakkınız lakin sizce bu doğru bir ilişki mi evlilik mi ? Terapi sürecinde misiniz mesela o kara bulutlar az da olsa görüş alanınızdan silindi mi gerçekleri görebiliyor musunuz ? Kayinvalidenize topu veya suçu atmayın eşiniz adam olsa sizi isteseydi şimdiye dek dogurmustunuz bile .
Terapi ilk başta düşündük.Sonra bir ben bir o.ayrilmak istedik.
Ya şöyle anlatayım yanyana geliyoruz.Seker bal gibiyiz.Telefonda birbirimize gidiyorduk.
O konuşmalara muhakkak annesi dahil oluyordu.
Her şeye karışma hakkı buluyordu.
Ben eşimle ilk tanistigimda annem ile sorun yaşarsan bana söyle.Sen kötü gelin olma dedi.
Kv bana seni çok seviyorum seni beğendim içim ısındı derdi.Sohbet ederdim onunla ben.
Babam dindar olduğu için babamı sevmemis hanfendi.Ben başta babamı anlattım.Babam onlara dayatma da yapmadi.Bu tür şeyler nikahtan sonra patlak verdi.Dugun masrafından başladı.
En son eşyalar paylasildi.Babamin arkadaşı vardı babam kuzenim.Babamin kuzeni vardı Yemek yerken birde amcam bu çocukta sıkıntı yok annesinde var.Bu kadın olduğu sürece de size huzur vermez tekrar ayrilirsiniz dediler.
Ben üzülüyorum içim içimi yiyor.Esime ısrar etmeden tek sefer boşanmak istiyormusun dedim.İsrar etmedim.Bende boşanmak istemem ama yapamıyoruz dedi.Ne yapayım adamın yakasına yapisayim.
Eşimden ayrliyorum diye üzülme hakkım yokmu tamam belki ileride uzulmucem ama benim şuan zil takıp oynamam mi gerekiyor bosanmayayim diye.
Beni surda eleştiri yagmuruna tutan insanların hayatında dört dörtlük insanlar ilişkiler mi var.