Anlaşmalı boşanma hakkında bakablirmisinz rica etsem

cnsusnmzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2024
4
0
26
Mrhabalar ben yeni uye oldum sırf bu soruyu sizlere sorablmek icin anlasmali bosananlar varsa yardimci olablirmi ben simdi 3 senelik evliiyim ve ikiz erkek cocuklarim var ben bosanma davasini actim esim atmak istemiyordu imza babami filan cagirdim konusurlarken bende kagidi getirdim at dedim bitsin ben istemiyorum dedim oda snirle atti smdi sorum su bize kagit geldi ön inceleme diye burada ne oluyor ve esim bu on incelemeye gelmezse ne oluyor bide ben dava acinca esimin davaya 2 hafta icerisinde cevap verme zorunlulugu varmis internette oyle yaziyor bna bi aydinlatirmsiinz rica etsem ocakta durusmamiz var ve neler olucak yapmam.gereken bisey varmi getirmem gereken filn cevaplrinz icin cok tesekkur ederim 🥰

Anlaşmalı boşanma için ikinizinde adliyeye gitmesi gerekiyor.Sonrasında duruşma veriliyor hakimin huzurunda ikinizde boşanmak isterseniz tek çelsede bitiyor.Ama eşiniz boşanmak istemiyorum derse çekişmeliyle dönüyor.İki hafta sonrada tekrar imza atmaya yani kararı almaya gidiyorsunuz ve boşanma kesinleşiyor.

Anlaşmalı boşanma için ikinizinde adliyeye gitmesi gerekiyor.Sonrasında duruşma veriliyor hakimin huzurunda ikinizde boşanmak isterseniz tek çelsede bitiyor.Ama eşiniz boşanmak istemiyorum derse çekişmeliyle dönüyor.İki hafta sonrada tekrar imza atmaya yani kararı almaya gidiyorsunuz ve boşanma kesinleşiyor.
Yok hyr ikimiz gtmedik ben dlekceyi yazdirdim evdede esime imzalattim gittim davayi actim sonra ama on inceleme gelmis durusmaya katilmazsa cekismeliye gidiyor demi

X