• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlasilamayan yumurtlama ve bir türlü ortaya çıkmayan ikinci cizgi

Maxi roll

ben buldum!!!!
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
466
169
123
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 6 7 aydır deniyoruz ama olumsuz. Bu ay başıma gelen garpliklerden bahsetmek istiyorum. Öncelikle bata 1 gün kaldı ve hicccc bir belirtim yok. Ne karin ağrısı ne göğüs sızlamasi...
30 günde bir regl görürüm nadir de olsa eski artı 2 fark olabiliyor.
Bu ay yumurtlamam 16. Gunde hafif bir yumurtlama kanamasi (sadece bir kac damla pembe ve bir defaya mahsus) 20. Gunde seffaf uzayan akinti gerçekleşti ve 3 gün kadar sürdü. Öncesi sonrası değerlendirdik.
Bu arada bat a 9 gün kala idrar tahlili 0.100 4 gün kala test negatif 2 gün kala yani dün yine test negatif. Elimde kalan son testi bir kaç gün sonrasına sakladım. Açıkçası negatif görmekten bildiğim için yapma cesaretim kalmadı.
Acaba geç yumurtlamadan dolayı mi çıkmıyor. Hiç bir belirti yok ara ara çok hafif kasik ağrısı dışında.
Bu şekilde sorunu olanlar için ilerleyen günlere neticeyi yazacağım..

-bende çözemedim.
-gün geldi yumurtlama günümde bildiğin adet oldum.
-üstüne eşimde zaten konuya pek eğilmedi çoğu erkek gibi dünyanın nüfusu ona bağlıymış gibi tek hatasız varlık gibi yaklaşıyordu olaya.
-azmettim 2. çizgiyi gördüm. ama önemli olan icraat tabi.
-vücudun ne tepki verdiği naptığı belli olmayanlar arasında bende varım. baya baya varım ki iş tüp bebeğe kadar gitti.

-bende çözemedim.
-gün geldi yumurtlama günümde bildiğin adet oldum.
-üstüne eşimde zaten konuya pek eğilmedi çoğu erkek gibi dünyanın nüfusu ona bağlıymış gibi tek hatasız varlık gibi yaklaşıyordu olaya.
-azmettim 2. çizgiyi gördüm. ama önemli olan icraat tabi.
-vücudun ne tepki verdiği naptığı belli olmayanlar arasında bende varım. baya baya varım ki iş tüp bebeğe kadar gitti.
Çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin.
Sağ olsun eşim beni kırmıyor. Anlayışlı davranıyor ama ben kafama takıyorum biraz. Kendi akışına bırakmak gerek ama bir şey dürtüyor. Inşallah darısı anne olmak isteyen tüm fedakar bayanlarımıza..

Back