Anlamsız bir mesaj

Eskiden böyle biri olmadığını iddia ediyor eşim, intihara meyilli değilmiş sanırım. Benim eşim baya salaktır bu arada, erkek kadın farketmez insanlara hep acır ve dolandırıldığı çok oldu.

Eskiden böyle biri olmadığını iddia ediyor eşim, intihara meyilli değilmiş sanırım. Benim eşim baya salaktır bu arada, erkek kadın farketmez insanlara hep acır ve dolandırıldığı çok oldu.

Seviyorum bu forumu, para konularında kocan salak yazdığım her üye dürüstçe evet salaktır yazıyorValla bankadan para çekme limitini indir, banka appinin şifresini sen koy adama söyleme havale yapamasın ... konuşup para işlerinin sende olduğunus öyle. Kadın da yokamış işte önce ortalıığı bulandırayım sonra da para isteyeyim diye , ikiniz de engelleyin geçin kadına bir bağınzı yok.

Karı koca ilişkisi yaşamış ve arada cocuk bağı olmayan hiçbir çift arkadaşca görüşemez. Evli bir kadınsınız, boşanma durumunda eşinizle arkadaşca görüşebileceğinize inanıyor musunuz?

Kadına para atıyorda kadının paralarını mı yemiş boşanırken gerekli maddiyatı vermiş işte. Çocuk da yok. O artık onun hiçbir şeyi. Enayi gibi sağa sola para saçmasının bir alemi yok. Kadın hacamat sülüğü gibi halen size yapışmanın derdinde. Kocan sümsük bence, adam gibi adam olsa ne kendi muhatap olur ne de seni muhatap eder.

Anlaşamayıp sürekli kavga ediyorlarmış, aldatma yok diye biliyorum. Kötü şekilde bitmiş aslında ilişkileri, sonra bir zaman sonra kadın acındırmaya başlamış kendini.
Kendi hayatını kuramadı eski eşi kurduysa onu takıntı yapmış olabilir
Bir kitap vardı konu bana onu hatırlattı aramızdaki kadın diye bir roman , hikayenin başları bu kadına benziyor tavsiye ederim tabi sonu daha farklı

Evet tam olarak öyle düşünüyorum ben de. Hayatındaki tek erkek de eşim olmamış bu arada, gayet de sevgilileri olan biri, hatta tekrar bir evlilikten dönmüş, terkedilmiş. Bu detayları biliyorum, eşimle bu sebeple boşanma sürecine girmiştik, orda döküldü bunlar hep.
O kitabı okuyayım merak ettim

Arayıp öğren ne diyeceğini sonra bizlerede söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…