- 22 Aralık 2021
- 1.836
- 2.444
-
- Konu Sahibi Bigjetplane
Bunca yıl sonra eski eşler arasında maddiyata da bağlı olsa kopamama durumu biraz garip. Ortada çocuk olsa muhatap olunmasını anlarım ama çocuk da yok.Üzerinden 1 ay geçmiş bir mesaja dönmenizin anlamı yok, tekrar yoklarsa niyetini sorarsınız..Merhaba herkese,
Eşim genç yaşlarında bir evlilik yapmış, boşanmış, çocuk yok. Biz tanıştığımızda 7 senelik bekardı.
Evlendikten bir süre sonra eşimin eski eşiyle birkaç kez konuştuğunu ve para gönderdiğini öğrendim, başka şehirde yaşıyor bu arada. Eşim de dürüstçe bana kadının hayatını yoluna koyamadığı için o sıkışınca para gönderdiğini söyledi. Nafaka ödemiyor, yüklü bir para almış boşanırken, nafaka vermemek üzere anlaşmışlar.(Bu yüklü para manevi tazminat falan değil bu arada, eşim suçlu değil yani, bu arada nafaka da verebilirdi ben buna karşı çıkacak da değilim yanlış anlaşılma olmasın.)
Neyse kadını biraz araştırdım, gayet alkollü eğlenceler, gezmeler öyle ihtiyacı var gibi de değil, günü yaşayan tiplerden. Çok çok büyük kavgalar ettik eşimle ve engelledi her yerden, daha da görüşmediler diye biliyorum, takipteydim hep. Ben de eşimi affettim(2 sene sürdü benim için), maalesef ki eli çok açık biri, etrafına hep yardım eder, acır, sömürülmeye çok müsait biri.
Ha bir de kadınla o dönem ağız dalaşımız oldu telefonda. Onun haricinde tanımam, görmedim de.
Birkaç sene önce de intihar ettiğini duyduk ama normal bir intihar şekli değil öyle ilaçla falan değil, intihardan sonra hastanede yatmış uzun bir süre orda bile sosyal medyadan eğlenceli hayat çok güzel postları atıyordu, ruh hastası.
Tekrar haber yoktu uzuuun yıllardır, geçen gün bana mesaj atmış, X merhaba, rahatsız ettim ama beni arar mısın ailene zarar gelmesini istemiyorum, bir konuda bilgi vermem gerek size, eşinle arar mısın demiş.
Eşime dedim sen bunla görüşüyor musun bu mesaj ne? Bana nasıl mesaj atabilir diye. Görüşmüyorum ama istersen ara sen bilirsin sadece yine başıma sarmasını istemiyorum dedi özetle. Şimdi ben bu kadını doğru düzgün tanımam etmem, pek bilgim yok, ‘Sen istesen de bana zarar veremezsin, boşuna yorma kendini :)’ tarzı bir cevap yazmak istedim sonra vazgeçtim. Meraklı gibi aramak kesinlikle istemiyorum, önemli bir şey olsa telefonumu biliyor olması lazım, kendi arardı. Sanki arkadaşımmış gibi normal bir üslupla yazmış anlam veremedim. Siz ne yapardınız?
Eşinle arar mısın kısmını görene kadar eşinizin hiç bilmediğiniz yüzünü size anlatacağına emindim. Ama öyle olsa yalnız ara derdi herhalde. Bilemedim ikinize birden ne diyebilir. Üzerinden 1 ay geçmişse ve bir şey olmamışsa bence de muhatap olmaya gerek yok.X merhaba, rahatsız ettim ama beni arar mısın ailene zarar gelmesini istemiyorum, bir konuda bilgi vermem gerek size, eşinle arar mısın demiş.
Geçmişte bu konu yüzünden çok olaylar yaşandı zaten, eşimin şuan için görüşmediğini biliyorum, tabi 100% eminim diyemem ama takip ediyorum birçok şekildeEşiniz niye kadına para gönderiyor? Ortada çocuk olsa mecbur görüşülecek, ona kimse bir şey diyemez ama kadınla görüşüp para göndermesi kabul edilebilir bir şey değil. Ateşe verirdim ortalığı ve ne münasebet sizi eski karısıyla muhatap ediyor?
Kadına aşırı negatşf yüklü davranıyorsunuz. Kıskanclık resmen. Kadının yediğini ıctıgı gezdıgı tozdugu alkolü sizene? Sizene yani. Burda takıntılı sekılde davranan biri o kadın mı karar veremedim.Biliyorum ben ne yaşandığını, onu da mı anlatayım? ne yani hepimizin canı yandı eskiden, hepimiz şimdi eski sevgililerimizin yuvasını mı yıkalım, 10 senede toplayamamış mı kendisini? Muhalefet olacağım diye saçma sapan yorumlar…
Evet o detay olmasaydı bana kimbilir neler anlatacak derdim ben de. Eşim de hiç merak etmiyor, ya olay kendine dönecek korkusundan ya da yeni kavga konusu açılacak diyeEşinle arar mısın kısmını görene kadar eşinizin hiç bilmediğiniz yüzünü size anlatacağına emindim. Ama öyle olsa yalnız ara derdi herhalde. Bilemedim ikinize birden ne diyebilir. Üzerinden 1 ay geçmişse ve bir şey olmamışsa bence de muhatap olmaya gerek yok.
Böyle yaşayıp, başkalarıyla yiyip içip parasını bizden alıyormuş ama, pozitif mi davranayım yani? Çalışmıyor etmiyor neden onu finanse edeyim?Kadına aşırı negatşf yüklü davranıyorsunuz. Kıskanclık resmen. Kadının yediğini ıctıgı gezdıgı tozdugu alkolü sizene? Sizene yani. Burda takıntılı sekılde davranan biri o kadın mı karar veremedim.
Vallahi ben eşinize çok kızdım? Kendisi hayır kurumu mu da boşandığı eski karısına maddi yardımda bulunuyor? Hadi çocuk olsa mecbur nafaka vb. gibi giderleri karşılamak zorunda ama bu yaptığı cidden kabul edilemez çünkü o kadın artık bir yabancı. Bunun dışında sizi o kadınla karşı karşıya getirmiş olması da çok kötü, hiçbir şekilde muhatap olmak istemezdim ben olsam.Geçmişte bu konu yüzünden çok olaylar yaşandı zaten, eşimin şuan için görüşmediğini biliyorum, tabi 100% eminim diyemem ama takip ediyorum birçok şekildeararsam da ben ararım sanırım, ama aramayacağım üstünden baya zaman da geçmiş çünkü.
Siz para gönderirsiniz eşinizin eski sevgililerine, bana saçma sapan yorumlar yapmayın. Olayı anlamadan yorum yapıyorsunuz. Ben çalışırken, o orda gezip tozacak eşimden para isteyecek kendini acındırıp öyle mi?Kadına aşırı negatşf yüklü davranıyorsunuz. Kıskanclık resmen. Kadının yediğini ıctıgı gezdıgı tozdugu alkolü sizene? Sizene yani. Burda takıntılı sekılde davranan biri o kadın mı karar veremedim.
Farklı yorumlara tahammulunuz yoksa neden konu açıyorsunuz popohlanacak mısınız? Herkesin fikri baskadır bende kendı fıkrımı söyledim anlamadım yani sacma sapan yorum yapmayın falan.Siz para gönderirsiniz eşinizin eski sevgililerine, bana saçma sapan yorumlar yapmayın. Olayı anlamadan yorum yapıyorsunuz. Ben çalışırken, o orda gezip tozacak eşimden para isteyecek kendini acındırıp öyle mi?
Tamam senin başına gelirse sen pozitif davranFarklı yorumlara tahammulunuz yoksa neden konu açıyorsunuz popohlanacak mısınız? Herkesin fikri baskadır bende kendı fıkrımı söyledim anlamadım yani sacma sapan yorum yapmayın falan.
Benım basıma gelse önce kocamın canına okurum nihayetinde bile isteye seve seve parasına ortak eden kendisi. Kadınlık mevzu yok.Tamam senin başına gelirse sen pozitif davran
Tabi ki en büyük suç eşimin. Ama kadın da yapışık ve arsız biri. Hala da kadın belki haklıdır diyenler var burdaVallahi ben eşinize çok kızdım? Kendisi hayır kurumu mu da boşandığı eski karısına maddi yardımda bulunuyor? Hadi çocuk olsa mecbur nafaka vb. gibi giderleri karşılamak zorunda ama bu yaptığı cidden kabul edilemez çünkü o kadın artık bir yabancı. Bunun dışında sizi o kadınla karşı karşıya getirmiş olması da çok kötü, hiçbir şekilde muhatap olmak istemezdim ben olsam.
Haklısınız, yazmamaya karar verdim. Üzerinden zaman geçmiş zaten, meraklı gibi görünmek istemiyorumTerslerseniz istediğini verirsiniz eline. En cool davranış engellemek, senin manipülasyonlarına gelmiyoruz deyip silmek aslında. Sakın peşine düşmeyin siz peşine düşün diye öyle mesaj atmış zaten
Eşinizin arka planda kadınla görüşmediğine emin misiniz peki? Siz yine de araştırma içinde olunHaklısınız, yazmamaya karar verdim. Üzerinden zaman geçmiş zaten, meraklı gibi görünmek istemiyorum
Vallahi ben eşinize çok kızdım? Kendisi hayır kurumu mu da boşandığı eski karısına maddi yardımda bulunuyor? Hadi çocuk olsa mecbur nafaka vb. gibi giderleri karşılamak zorunda ama bu yaptığı cidden kabul edilemez çünkü o kadın artık bir yabancı. Bunun dışında sizi o kadınla karşı karşıya getirmiş olması da çok kötü, hiçbir şekilde muhatap olmak istemezdim ben olsam.
İş koca da bitiyor zaten, para göndermesi sıkıntılı ama herkese karşı öyle diyor konu sahibi.Bence burda yazıldığı gibi adamın eski eşle görüşmesi falan yok. kadın bariz psikolojik hasta, intihar etmiş sanıırım bipolar türü bir rahatsızlığı var. Adam da hasta olmasına acıyıp kadın isteyince para vermiştir muhtemelen. Eş sadakatsiz değil, sadece salak. KOnu sahibesine de iletişim kurma yazdım kadın manyakça şeyler yazıp dikkat çekeyim demiştir, yine para istiyordur .
Eminim diyebilirim, yani yine de kesin bir şey diyemiyorum. Görüştüklerini sanmıyorum, çok tartışmalar ve ayrılma süreci yaşadık daha önce bu konudan dolayı.Eşinizin arka planda kadınla görüşmediğine emin misiniz peki? Siz yine de araştırma içinde olun