Anlamsız bir mesaj

Acaba intihar etti ve sebebini sizin üzerinize mi atacak. Yani suçlu sizi çıkarıp birilerini başınıza bela edecek olabilir mi?

Ortada çocuk yokken, adam kadına neden yüklü miktar para verip, ardından para vermeyi sürdürsün. Kocanın yalan söylediği açık. Adam nerdeyse boşandıktan sonra 10 yıl kadına para göndermiş ve iletişimde kalmış. Belliki ilişkileri sürmüş. Burada bile eski sevgilim nişanlandı, evlendi, hala arıyor, konuşuyoruz diye konular açılıyor. maalesef kocan eski karısına kapıları kapatmamış.

Sizlerde bu kadar rahatsızsanız karı koca hem telefon hem mailleri değiştirebilirdiniz. Gmail'de spam bildir, sessize al özelliği var. Eşin en baita istese bu kadından kurtulurdu.

Aklı başında bir erkek, eski karısı/sevgilisi şimdiki karısına/sevgilisine ulaşsa öyle kolayca "sen istersen ara vs" demez. Arama uzak tut der ya da kendisi arar kadına demediğini bırakmaz telefonu kapatır. Zaten sizde neden hala bu kadının numarası var ne saçma.

Benden önce arkadaş gibi görüşüyorlarmış tabi ne kadar arkadaşça bilemem. Eşim her yerden engelledi, ona ulaşamıyor olması lazım. Bana da sosyal medyadan yazmış, ama aslında numaramın olması lazım onda, istese beni arardı. Eşim şuan biraz rahatsız oldu, sen nasıl istersen öyle yapalım diyor aslında

Eşim zaten kesinlikle hatalı, ama eskide kaldı bu konular, şimdi ondan bize ne zarar gelebilir ki? Ortak hiçkimse yok, oturduğumuz yeri bilmez, işyerine kolayca gelemez vs

Konu sahibi, kadını yıllarca karı koca takip etmişsiniz. Paylaşımlarına dışarıda ne yiyip ne içtiğine kadar bakmışsın. Hastaneye yatmış haberiniz var? Hastaneden çıkmış haberiniz var? Paylaşım yapmış haberiniz var? Siz karı koca bu kadından farksız değilsiniz.

Bu şekilde biri benim canımı sıksa kullanıcı adıma 1 harf değiştirir bana ulaşmasını engellerim en başta. Eşinde rahatsız olsa erkek adam, arasın kadını, ciddi şekilde konuşsun, bu eski eşi, kadının ailesini arardı gerekirse.

Mesajı atalı 1 ay kadar olmuş, ben görmemişim isteklere düşmüş. Ya aslında neredeyse hiç merak etmiyorum ve arayasım da yok, en cool davranış hangisi onu bulmaya çalışıyorum
Önemli bir mesele olsaydı çoktan kapanıza dayanılmıştı. 1 ay geçtiği halde bir şey duymadığınıza göre pek de önemli değilmiş.

İletişime geçmeyin.

Eşimi bilmem ama ben araştırdım tabi ki, hangimiz bir bakmayız adını soyadını yazıp? Zaten her şeyini paylaşan biri sosyal medyada, ismini yazınca intihar videosu bile çıkıyor, tabi ki bakacağım. Ama adını Google’ladım diye de sapık, ruh hastası değilim herhalde.

Bir kere bakarsın geçersin ilk zamanlar kim bu diye, sonra engellersin hesaplarını. Yıllarca ara ara napıyor diye bakmazsın. Kadında salak değil, anlıyor baktığını bu yüzden iletişime geçiyor. Siz hiç iletişimi kesmemişsiniz bir yerde. Kadının sosyal medya hesaplarını engelle cevap yazmadan. bu konunun evde ısıtılıp ısıtılıp bir evlilikte bu kadar gündeme gelmesi doğru değil.

Bu arada ben kadını durduk yere takip etmedim, intihar haberini bize kadının ailesinden biri vermişti, ondan sonra öğrendim. Konuyu farklı yerlere de çekmeyin bi zahmet

Eşinizin sizden önceki yaşamı ve geçmiş evliliğini nereden biliyorsunuz ? Belki o dönemde eşiniz, kadının canını çok yaktı, hakkına girdi ve vicdan azabını susturmak için de yüklü bir tazminat ve kendini toplayana kadar para gönderdi.

Biliyorum ben ne yaşandığını, onu da mı anlatayım? ne yani hepimizin canı yandı eskiden, hepimiz şimdi eski sevgililerimizin yuvasını mı yıkalım, 10 senede toplayamamış mı kendisini? Muhalefet olacağım diye saçma sapan yorumlar…

Bu arada ben kadını durduk yere takip etmedim, intihar haberini bize kadının ailesinden biri vermişti, ondan sonra öğrendim. Konuyu farklı yerlere de çekmeyin bi zahmet

Kadının sosyal medya hesaplarına, paylaşımlarına bakmışsın. Sadece intihar haberine googledan bakıp geçmemişsin. O seni, sen onu karşılıklı birbirinize bakıp durmuşsunuz. İletişimi kesmezseniz tabiki kadın ulaşır sizlere.

Konunun muhalefet olmakla hiç alakası yok. Hiç tanımadığınız bir kadının gurursuz, yapışkan olduğunu yazan sizsiniz.

Eşiniz normalde havaya para saçan bir insan mıdır ? Kadının o tazminatı ve parayı hakettiğini düşünmese; kadına para verir miydi sizce ?

İnsanın hayatındaki insanı savunması doğaldır ancak eşinizin sizden önceki hayatı ve bilmediğiniz bir dönem için çok aşırı cümleler ve ifadeler kullanıyorsunuz. Eşiniz de kaçak dövüşüyor. Neden siz, eşinizin eski eşini arayasınız mesela ? Eşiniz neden o defteri tamamen kapatamamış ?

Benim ona baktığımı bilemez, hikaye vs bakmıyorum zaten, herkese açık paylaşımlarını görüyorum. O da beni göremez, her şeyim gizlidir, tanımadığım kullanıcıyı da eklemem listeme. Takipleşme yok!

Mesajı atalı 1 ay kadar olmuş, ben görmemişim isteklere düşmüş. Ya aslında neredeyse hiç merak etmiyorum ve arayasım da yok, en cool davranış hangisi onu bulmaya çalışıyorum
En cool davranış umursamamak mesajı görmemek bile yani doğru olanı yapmıssınız üzerinden de 1 ay geçmiş merak edip peşine sakın düşmeyin.

Maıller degısır telefonlarda degısır
Nıye degısmıyorsunuz

Eşiniz niye kadına para gönderiyor? Ortada çocuk olsa mecbur görüşülecek, ona kimse bir şey diyemez ama kadınla görüşüp para göndermesi kabul edilebilir bir şey değil. Ateşe verirdim ortalığı ve ne münasebet sizi eski karısıyla muhatap ediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…