Anlamsız bir mesaj

Bigjetplane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
857
569
Merhaba herkese,
Eşim genç yaşlarında bir evlilik yapmış, boşanmış, çocuk yok. Biz tanıştığımızda 7 senelik bekardı.

Evlendikten bir süre sonra eşimin eski eşiyle birkaç kez konuştuğunu ve para gönderdiğini öğrendim, başka şehirde yaşıyor bu arada. Eşim de dürüstçe bana kadının hayatını yoluna koyamadığı için o sıkışınca para gönderdiğini söyledi. Nafaka ödemiyor, yüklü bir para almış boşanırken, nafaka vermemek üzere anlaşmışlar.(Bu yüklü para manevi tazminat falan değil bu arada, eşim suçlu değil yani, bu arada nafaka da verebilirdi ben buna karşı çıkacak da değilim yanlış anlaşılma olmasın.)

Neyse kadını biraz araştırdım, gayet alkollü eğlenceler, gezmeler öyle ihtiyacı var gibi de değil, günü yaşayan tiplerden. Çok çok büyük kavgalar ettik eşimle ve engelledi her yerden, daha da görüşmediler diye biliyorum, takipteydim hep. Ben de eşimi affettim(2 sene sürdü benim için), maalesef ki eli çok açık biri, etrafına hep yardım eder, acır, sömürülmeye çok müsait biri.

Ha bir de kadınla o dönem ağız dalaşımız oldu telefonda. Onun haricinde tanımam, görmedim de.
Birkaç sene önce de intihar ettiğini duyduk ama normal bir intihar şekli değil öyle ilaçla falan değil, intihardan sonra hastanede yatmış uzun bir süre orda bile sosyal medyadan eğlenceli hayat çok güzel postları atıyordu, ruh hastası.

Tekrar haber yoktu uzuuun yıllardır, geçen gün bana mesaj atmış, X merhaba, rahatsız ettim ama beni arar mısın ailene zarar gelmesini istemiyorum, bir konuda bilgi vermem gerek size, eşinle arar mısın demiş.
Eşime dedim sen bunla görüşüyor musun bu mesaj ne? Bana nasıl mesaj atabilir diye. Görüşmüyorum ama istersen ara sen bilirsin sadece yine başıma sarmasını istemiyorum dedi özetle. Şimdi ben bu kadını doğru düzgün tanımam etmem, pek bilgim yok, ‘Sen istesen de bana zarar veremezsin, boşuna yorma kendini :)’ tarzı bir cevap yazmak istedim sonra vazgeçtim. Meraklı gibi aramak kesinlikle istemiyorum, önemli bir şey olsa telefonumu biliyor olması lazım, kendi arardı. Sanki arkadaşımmış gibi normal bir üslupla yazmış anlam veremedim. Siz ne yapardınız?

atilan mesajdan zararı kendisi planlamıyor da başkasından bekliyor gibi geldi bana. ay çok merak ettim bana böyle bir mesaj gelse saniyesinde ararım
Eşimin tek yorumu belalı bir sevgili yapmıştır, o da belki bana takmıştır dedi ama bu da bana çok saçma geldi. 15 sene önceki evliliğini takacak değil sonuçta

Kadınla muhattap olmayın, daha önce neden oldunuz orasınıda anlamadım. Eşiniz boşanmış sözde ama belliki ilişkileri hemen bitmemiş 7 seneden bahsediyoruz gayette takılmasalar kimse kimseyle muhattap olmaz.

Eşimin tek yorumu belalı bir sevgili yapmıştır, o da belki bana takmıştır dedi ama bu da bana çok saçma geldi. 15 sene önceki evliliğini takacak değil sonuçta
belalı ise 15 yıl önceki evliliğe takabilir, neden takmasın? ilgi seven birisi ise belalı kişiye veya size pireyi deve yapıyor da olabilir. borç tahmini de kötü değildi. yani garip bir insan, ben merak ederim ne diyeceğini

zaten daha önce muhatap olmuşsunuz. açın bi deyin hayırdır kardeş diye.

Hiç normal değil.
Ben de evlenip ayrıldım çocuk yokken. Çocuk olmadığı için bir daha konuşmadık görüşmedik.
Eğer kadın mesaj atıyorsa eşin taviz veriyor olabilir normal değil bu kadarı bence tek kadına odaklanmayın.
Ben olsam üstünü kapatmaz konuşurdum kadınla merak ederim

Kadınla muhattap olmayın, daha önce neden oldunuz orasınıda anlamadım. Eşiniz boşanmış sözde ama belliki ilişkileri hemen bitmemiş 7 seneden bahsediyoruz gayette takılmasalar kimse kimseyle muhattap olmaz.
Şuan muhatap olmamak mantıklı geliyor, dikkat çekmek için yaptığını düşünüyorum hatta. Eskiden aramak ve saymak zorundaydım, başı sıkıştığında ulaşmasın diye. Telefondan engellesen, mail atıyordu falan yapışık, gurursuz biri.

Mesajı atalı 1 ay kadar olmuş, ben görmemişim isteklere düşmüş. Ya aslında neredeyse hiç merak etmiyorum ve arayasım da yok, en cool davranış hangisi onu bulmaya çalışıyorum
Görmezden gelmek, yoksaymak biraz pasif etki yaratabilir sizi pasif görebilir. Esas kadının kendisi olduğuna inanıyor olabilir hala

Ben olsam direk engellerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…