arkadaşlar merhaba:ya biz bebek düşünüyoruz bazı belırtıler var ama anlayamıyorum...süreklı kendımı dınledıgım için yanılma payım çok yüksek...adetlerım de çok düzenli olan bırı degılım günü de tam kestıremıyorum...2 ay once düşük yaptım...dusukten sonra ıkı adet arası 21 gun de geldı gecen ay da 27.gun geldı...bugun 25.gün ama hala gelmedi...ümitlenmelimiyim sizce...ara ara kasıklarıma iğne batar gibi oluyor...bılmıyorum50:
idrar değilde kan testı yaptır en azından sonucu öğren
kötüysede yüzleş rahatla kuzum :26:
ya bılmıyorum
arkadaşlar merhaba:ya biz bebek düşünüyoruz bazı belırtıler var ama anlayamıyorum...süreklı kendımı dınledıgım için yanılma payım çok yüksek...adetlerım de çok düzenli olan bırı degılım günü de tam kestıremıyorum...2 ay once düşük yaptım...dusukten sonra ıkı adet arası 21 gun de geldı gecen ay da 27.gun geldı...bugun 25.gün ama hala gelmedi...ümitlenmelimiyim sizce...ara ara kasıklarıma iğne batar gibi oluyor...bılmıyorum50:
Úzgúnüm regli oldum yanlis alarmmis hepsi..cok canim sıkıldı.....neden hamile kalamiyorum....hicbir sorunumuz yok dojtor kontrolundr herseyimiz ama yine de olmuyor....belki de biz abartiyoruz cunku daha 9 aylik hamileyim....
Úzgúnüm regli oldum yanlis alarmmis hepsi..cok canim sıkıldı.....neden hamile kalamiyorum....hicbir sorunumuz yok dojtor kontrolundr herseyimiz ama yine de olmuyor....belki de biz abartiyoruz cunku daha 9 aylik hamileyim....
Nasıl 9 aylık hamilesin canım anlamadım
mrb tatlımuzulmee hayırlısı olsun bende şuan senin gibiyim adetimi bekliyorum..9 ay olmuş olsun sabret benim de 1buçuk yıl bitti 2 yıla gidiyoruz ama rabbim büyük bize bebeklerimizi inşallah gönderecek...
Ovulasyon testi nedir ya anlamadim ben..cizgi takibinde mi iliskiye giriyosun anlamadim
Arkadaslr gunaydin...aksam regli yanlis alarmmis..wc de silinirken cok az bisry vardi geldi sandim...ped koydum dun geceden beri bir leke bile yok...umutlanmaya devam yani :))))
İnsallah oledir..kanama denicek bisey de yok ortada zaten...bilmiyorum beklemek delirticek beni...test mi alip yapsam ya da direk doktoruma mi gitsem bilemedim ya da beklesem mi biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?