anlamsız belirtiler :((

ozugull

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
77
2
6
Manisa
arkadaşlar merhaba:ya biz bebek düşünüyoruz bazı belırtıler var ama anlayamıyorum...süreklı kendımı dınledıgım için yanılma payım çok yüksek...adetlerım de çok düzenli olan bırı degılım günü de tam kestıremıyorum...2 ay once düşük yaptım...dusukten sonra ıkı adet arası 21 gun de geldı gecen ay da 27.gun geldı...bugun 25.gün ama hala gelmedi...ümitlenmelimiyim sizce...ara ara kasıklarıma iğne batar gibi oluyor...bılmıyorum 50:

tecrübeleri olanlar lütfen yazsın...beklemek çok zor deliricem meraktan...test yapmaya da korkuyorum olumsuz çıkıcak diye...bıraz daha beklemek ıstıyor bır tarafaım ama bır tarafım da yerınde duramıyor

idrar değilde kan testı yaptır en azından sonucu öğren
kötüysede yüzleş rahatla kuzum :26:

Ve şu da var..ara ara belimin sag taragina agri giriyo...adet belirtisi gibi degil gibi..anlam veremiyorum...mecbur bu ay cikana kadar bekicem ne kadar zor olsada mecburum...

Úzgúnüm regli oldum yanlis alarmmis hepsi..cok canim sıkıldı.....neden hamile kalamiyorum....hicbir sorunumuz yok dojtor kontrolundr herseyimiz ama yine de olmuyor....belki de biz abartiyoruz cunku daha 9 aylik hamileyim....

Canım kendini dinlediğin için oluyor herhalde bende ilk denememe rağmen günlerdir düşünüyorum rüyalarımda adet oluyorum üzülüyorum o kadar ki inşallah hamilesindir umarım adet olmazsın ama son adette 27 ye kadar uzamış 27. Günü bekle gecikirse test ysp istersen

Úzgúnüm regli oldum yanlis alarmmis hepsi..cok canim sıkıldı.....neden hamile kalamiyorum....hicbir sorunumuz yok dojtor kontrolundr herseyimiz ama yine de olmuyor....belki de biz abartiyoruz cunku daha 9 aylik hamileyim....

Nasıl 9 aylık hamilesin canım anlamadım

mrb tatlımuzulmee hayırlısı olsun bende şuan senin gibiyim adetimi bekliyorum..9 ay olmuş olsun sabret benim de 1buçuk yıl bitti 2 yıla gidiyoruz ama rabbim büyük bize bebeklerimizi inşallah gönderecek...

Nasıl 9 aylık hamilesin canım anlamadım

bende tam onu yazıcaktım Allah söyletmiş
canım böyle kafaya takınca zorlaşıyo gerçekten...

Ay cok pardon ya....9 aylik evliyim dicektim...kafam hamilelikle o kadar dolu ki...yanlis yazdigimin farkinda bilr degilim...

mrb tatlımuzulmee hayırlısı olsun bende şuan senin gibiyim adetimi bekliyorum..9 ay olmuş olsun sabret benim de 1buçuk yıl bitti 2 yıla gidiyoruz ama rabbim büyük bize bebeklerimizi inşallah gönderecek...

İnsallah ya...rabbim kimseye aratmasin...herkese yasatsin o mucizeyi tek dilegim o

Arkadaslr gunaydin...aksam regli yanlis alarmmis..wc de silinirken cok az bisry vardi geldi sandim...ped koydum dun geceden beri bir leke bile yok...umutlanmaya devam yani :))))

Ovulasyon testi nedir ya anlamadim ben..cizgi takibinde mi iliskiye giriyosun anlamadim

canım adet bittikten sonra yapıyosun her gün aynı saatlerde 2. çizgi 1. çizgiyle aynı koyulukta olduğu zaman yumurtlamışsın anlamına geliyor silikleşmeye başladığında da çatlamış anlamına geliyor..idrardaki LH'ı ölçüyor...bende bu sitede öğrendim böyle bir şeyi aldım kullanıyorum..ben yumurtlama günümü adetimin 14-15. günleri zannediyodum ama 18-19uymuş meğerse bu sayede öğreniyosun değerli günleri

Arkadaslr gunaydin...aksam regli yanlis alarmmis..wc de silinirken cok az bisry vardi geldi sandim...ped koydum dun geceden beri bir leke bile yok...umutlanmaya devam yani :))))

hadi bakalım belki yerleşme kanamasıdır ama çok fazla umutlanmamaya çalış

İnsallah oledir..kanama denicek bisey de yok ortada zaten...bilmiyorum beklemek delirticek beni...test mi alip yapsam ya da direk doktoruma mi gitsem bilemedim ya da beklesem mi biraz daha

İnsallah oledir..kanama denicek bisey de yok ortada zaten...bilmiyorum beklemek delirticek beni...test mi alip yapsam ya da direk doktoruma mi gitsem bilemedim ya da beklesem mi biraz daha

bence beklemelisin.kafaya takınca böyle oluyo.benimde adetim önceden ağrıyla başlardı şimdi yani bebek istediğimden beri lekelenmeyle başlıyo ve 2 gün sonra yoğunlaşıyo.kan tahlili yaptırırsan bence daha çok üzülürsün.eğer hamileysen ki inşaallah hayırlısıyla öyledir ozaman gecikme olduğunda yaptırırsın ve güzel haberi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…