mesela mazeretleriniz neler belki eşimde aynıdıreşiniz aynı ben
bazen eşim diyor ki kavgada öyle bir davranıyorsun ki bana sanki karşında düşmanın var
ama kötü niyetim yok onu çok seviyorum
eşiniz de muhtemelen benim gibi alıngan mizaçlı ve kırılmaya müsait biridir. çocukluğuma indiğimde birçok geçerli mazeretim var belki onun da öyledir.
şimdi ben konuşmasam asla konuşmuyor adım atmıyor bamabaşka biri oluyor bende huzursuz bir ortam istemiyorumHiç taviz verme arama sorma seni arayinca cvp verme, madem kusuyorsun?bende senle konuşmuyorum! de.. bi daha ki tartışmanizda,oda senin taviz vermeyeceğini, onu takmayacagini bildiği için kusmeyecektir.
evet bencede kinci ama insan eşine kin yapar mıBelki de kinci bir yapısı vardır.Hani tersim pistir derler ya o da oyledir belki.
İyiyken cok iyi,kotuyken de kötü.
Zamanla geciyorsa küslüğü abartmiyorsa bence umursamamaya çalışın.
Bilmiyorum birazda ego meselesi haline getirmiş olabilir .Çocuk gibi ama.Çok gereksiz.evet bencede kinci ama insan eşine kin yapar mı
iyiyken sürekli arayan adam küsünce asla aramıyor asla üstüme düşmüyorHiç taviz verme arama sorma seni arayinca cvp verme, madem kusuyorsun?bende senle konuşmuyorum! de.. bi daha ki tartışmanizda,oda senin taviz vermeyeceğini, onu takmayacagini bildiği için kusmeyecektir.
ben evimde huzursuz bir ortam istemiyorum..dayanamıyorum arıyorum bu sefer de g.... kalkıyorSende arama tut kendini konuşma sen böyle davrandıkça bundan güç alıp aramıyor konuşmuyor seninle umursama normal devam et hayatına bak nasıl kendi konuşmaya çalışacak seninle
evet ego ve çocuk gibi aynen öyle. sürekli böyleBilmiyorum birazda ego meselesi haline getirmiş olabilir .Çocuk gibi ama.Çok gereksiz.
Bi cabalarsın iki çabalarsın ben ucuncude yoruludum koşmam peşinden.İlişki yıpranır
ben evimde huzursuz bir ortam istemiyorum..dayanamıyorum arıyorum bu sefer de g.... kalkıyor