Anlamıyor musunuz Türkler bizi kesecek

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Selanik Metropoliti Anthimos, bayram tatili dolayısıyla Yunanistan’a akın eden binlerce Türk turiste tepki gösterdi.

$anlamiyor-musunuz-turkler-bizi-kesecek-4623867.Jpeg
Türkiye’ye, Türklere ve son yıllarda Türk dizilerine karşı sert çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen Yunanistan’ın Selanik Metropoliti Anthimos, bu defa da Selanik’e akın eden Türk turistlere karşı çıktı.

“Alpha” radyosuna konuşan Anthinos, “Anlamıyor musunuz? Türklerin turist olarak Selanik’e gelmeleri kasıtlı. Asıl amaçları başka. Yarın öbür gün gelip bizi kesecekler. Selanik’e para bıraksınlar diye onurumuzu mu satacağız? Bunu kabul etmiyorum ve mücadelemi vereceğim” dedi. milliyet

geçen hafta yunan kumsalındaydık, 12 ada bizim uleynnnn, dikiyordum türk bayrağını zor tuttular:27::27:

Son düzenleme:
Amcam neyin kafasini yasiyor acaba?

He amca he. Biz cok Gizli planlar yaparaktan turist maskesi altinda sizi kesmeye gelecegiz. :27:

adiler bu tarz seyleri ancak sizin gibiler sinsice dusunurler zaten...guzelim memleketim varkende yunanistana neden gider millet? yesiliyle mavisiyle gunesiyle deniziyle mis gibi benim ulkemin her yeri..her yerde ayri bir kultur...

Gülsem mi , ağlasam mı bilemedim .

Hay Allah ım ya , iyi uykular Antimos . :37:

adiler bu tarz seyleri ancak sizin gibiler sinsice dusunurler zaten...guzelim memleketim varkende yunanistana neden gider millet? yesiliyle mavisiyle gunesiyle deniziyle mis gibi benim ulkemin her yeri..her yerde ayri bir kultur...

inanmazsın ama yunan adalarından ki işletme sahipleri muğla kıyılarındaki işletme sahiplerinden çok çok daha fazla güleryüzlü ve yardım sever

gerçi bizim gidiş amacımız başka bişeydi, gitmişken denizine de girdik:27::27:

adaları dışında yunanistana gitmedim orayı bilmiyorum

Son düzenleme:
inanmazsın ama yunan adalarından ki işletme sahipleri muğla kıyılarındaki işletme sahiplerinden çok çok daha fazla güleryüzlü ve yardım sever

sozum senin icin degildi canim (:

ya boyle gidiyor bizim millet iste bunlarda simariyorlar boyle...adamin kafasi guzel..ama Turklere dusman olmasalar boyle seyler soylemez.
ben seviniyorum turistler gelinceTurkiyeye...gelsin paralar yani neden sevinmeyeyim...cogu yabancininda isine geliyor..istedikleri hersey var Turkiyede...

Türk dizilerinin izlenmesine karşı çıkmış ama anlaşılan kendiside kurtlarvadisi izleyicisi......

Bu neyin kafası ? :44::44::44: :19:

Sen Türklere kurban ol :72::72::72:

Son düzenleyen: Moderatör:
Anammm sali gunu selanikten giris yapicaz.Anthimos amca bizi de kendilerini dogramaya gelen barbar turkler sanmasin :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maalesef herkes Bodrum daki abartı pahalılıktan yakınıyor . Malum fiyatlar gazetelere bile konu oluyor . 2 lahmacun 1 içecek 150 TL isteyen varmış . Dolayısıyla Yunan Adaları'ya kıyaslayınınca , Adalar oldukça ucuz kalıyormuş . Ben gitmedim ama gidenlerin yorumu bu şekilde.

Maalesef herkes Bodrum daki abartı pahalılıktan yakınıyor . Malum fiyatlar gazetelere bile konu oluyor . 2 lahmacun 1 içecek 150 TL isteyen varmış . Dolayısıyla Yunan Adaları'ya kıyaslayınınca , Adalar oldukça ucuz kalıyormuş . Ben gitmedim ama gidenlerin yorumu bu şekilde.

Evet doğru söylüyorsunuz. Bodrum'da bir lahmacun 39 lira idi gittiğim bir mekanda yahu. :31:

muğla kıyılarındaki işletme sahipleri o kadar suratsız ki, acaba ben burda bedava mı kalıyorum hissine kaplıyor insan, ama yunan adalarında bi güler yüz bi güler yüz, hatta normalde ücretli bazı şeylere bile bizim ikramımız dediler farklı adalarda, insanın hoşuna gitmiyor mu gidiyor insan fıtratı
kur farkı var tabii fiyatlarda onu göze alıcaksınız

sizide anliyorumda, herkes bodruma gitmiyor tatilde...insanlarin daha fazla guler yuzlu oldugu yerlerde var...oralar turiste doyduklari icin o sekildeler bana kalirsa..yabanci turistler filan bodruma akin ettikleri icin tok satici onlar.

Keseriz valla acimayiz :37:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back