Anlamak İstediğim bir şey var :(

oheee

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
7
0
Kızlar Merhaba

Öncelikle hepinizin fikri benim için çok önemli bu sebepten düşüncelerinizi dinlemek beni mutlu edecektir.

Bugün biraz mutsuzum ve sizinle derdimi paylaşmak istiyorum

Nerden başlasak bilmiyorum sorunum yaşadığım ilişkiler.Kısaca özetleyeyim ki Hayatımda toplam 3 tane ciddi ve uzun süreli ilişkim oldu

1) Lise yıllarında 3 senelik bir ilişki saf temiz duygularla aşk değil sevgiydi.
Kibar sevecen birisiydi ama olmadı istemedim bitti

2) İlk ilişkimden hemen sonra karşıma çıkan gözlerine ilk baktığım anda aşkı yaşamaya başlayıp taakii 5 yıl süren bi sevdaydı
Birlikte güldük , birlikte ağladık benden küçüktü ama yaşadıklarımız yaşla ölçülecek şeyler değildi.Aşırı kıskançtı bakkala markete dahi gitmemi istemiyordu
Hatta ilişkimizin son yıllarında kendisini anlam veremediğim şekilde farklı bir hayata sürükledi bana kapanacaksın diye baskı yapmalar , okuduğu üniv e gitmemeler , akşama kadar yataıp sabaha kadar uyumamalar falan
Ama o bunları yaparken benim hiç bi şeye hakkım malesef yoktu.Sadece deli gibi aşık olduğumdan gözümü sevgi bürüdüğünden herşeye tamam dedim ve sonuç kötü oldu
Şartlar başladı
Ya kapanacaksın , ya ayrılacaz ?
ya işi bırakacaksın , ya ayrılacaz ?
Ya arkadaşların , ya ben ?

Derken inceldiği yerden koptu ve bitti

Sonrasında çok acı çektim ama zaman alışmayı öğretiyor diye hep kendimi avuttum

Zaten o çok ketumdu bitti deyince mlse aramazdı gurur ön plandaydı

Veee

3) Boşlukta olduğum bi anda karşıma çıktı benden büyük olgun bi insan.Şu an hayatımda yaklaşık bir kaç aydır birlikteyiz
Bana çok büyük bir aşkla bağlı hatta benim eskisine bağlı olduğum gibi deli bir aşkla
Bütün çevrem onu tanıyor Bütün arkadaşlarım bütün kuzenlerim herkes muhteşem kişiliğine bana aşkına hayran
Annem biliyor hatta bugünden itibaren babamda biliyormuş Annem söylemiş çünkü annem hislerimi bilmiyor.Annem değil bende bilmiyorum
Ama eksik bi şey var kızlar garip bi duygu halen 2 rüyalarıma giriyor olmayacağını imkansız olduğunu biliyorum.Şimdi diyebilirsiniz ki imkansız diye bi şey yoktur ama defalarca ilişkimize şans verdik ama olmadı yani onunla asla olmaz biliyorum

Dedim ya zaman sadece alışmayı öğretiyor Unutmayı asla ...

İçimdeki bu tarifsiz acıyı nasıl geçireceğim Nasıl bitecek bu düşünceler kızlar

Senden yana olanın da , sana karşı olanın da hiçbir değeri yok seni anlamadıkça ...

aşk maalesef yetmiyor...
eğer şuankiyle problemin yoksa mantıklıysa ve en önemlisi seviyorsan tutku arama derim
insanoğlu hep elinde olmayanın ğpeşinde maalesef...
birazda mantıklı düşünmeni tavsiye ederim

Problemim yok ama ben hep aşka sevgiye çok değer vermiştim hep kalbim küt küt atsın istemiştim

Şimdi yüreğim acıyor , sanki yüreğime dokunamıyor

Ama çok değerli benim için üzmek kırmak asla istemem

bir ablam derdi hep sevdiğinle değil, seni sevenle mutlu olursun diye.
Ama bence buda doğru değil.
Sizin şimdiki arkadaşınıza derin duygularınız yok demekki
Öte yandan 2 numara ile yaşadığın uzun ama sonu olmayan bir ilişkiymiş yinede yoğun duygulardan kurtulmak, yeniden birini çok sevmek, aşık olmak mümkün.
Aklını bulandırma şimdiki arkadaşına şans ver.
Sevginin iyileştirici bir gücü vardı. Zamanla tamamen ötekine olan duyguların sıfırlanacak.
Ama bu arkadaşınla olu yada başkasıyla bilemem.
Ama kıymetini bilene ve seni sevene şans vermelisin.

Teşekkür ederim fikirlerin için bende böyle düşünüyorum ama bir tarafım felaket şekilde sıkılıyor içimi boğuyorlar resmen

şimdikiyle mutlu değilsen ne onu ne de kendini boşuna oyalama..
ama sakın 2ye geri dönme..senin hayatını kısıtlayan seni değil kendini sever
böylesine bencil birine gönlünü bağlama

bi süre yalnız kal kimseyi hayatına dahil etme..bence tek çözüm bu

2 numarayı gerçekten sevseydin onsuz yaşamaktansa onun istedigi gibi ama onunla yaşamayı tercih ederdin ayrılmazdın, bence bi düşün onun isteklerini yapsaydın mutlu olabilir miydin diye, o zaman 2den sogursun belki çünkü istekleri nefse agır gelen şeyler.. bi de 3 numara kadar seviyo muydu seni bunu meraktan soruyorm :))

bu arada yanlış anlaşılmasın gerçekten sevseydin derken yani sevmişsin ama bitmiştir takıntı olmuştur sevgi zannediyosundur durumları var ya onun için söyledim :)

Yani onun isteklerini yapmakla baş olmuyorduki önce bakkala gitme markete gitme sonra arkadaş yok annenden başkasıyla dışarı çıkmak yok sonra etek yok oje yok sonra kapanacaksın ve verilebilecek 1000 örnek bulabilirim
Ben sevgi yaşamayı seviyorum ben onu o olduğu için sevdim o ise beni değil kurallarını sevdi malesef

3 numara sadece beni seviyor bunun farkındayım eteği ceketi ojeyi onu bunu değil sadece beni

Ama içimde ki sıkıntı beni bitiriyor kızlar iyice zayıfladım bunaldım ...

Bende Hep bunu söylemiştim sen beni değil kurallarını seviyorsun bencilsin demiştim

Bence cok normal bir durum, 2 numara ile 5 sene vakit gecirmissiniz, onunla bir cok sey paylasmissindir, hayaller de cabasi.. Fakat senin de dedigin gibi kurallari seni bogmaya baslamis, sevginden belki cok bir sey eksiltmemis ama mantikli düsünmeye baslayip, bu iliskinin yürümeyecegine karar vermissin. Evet bu karari vermissin, bence cok da dogru yapmissin. Onunla zaten olmayacakmis. Olamazmis ki dayanamamissin. 3 numara cikmis karsina, seni seven ama senin daha ne hissettigini bilmedigin. Durum iyice karismis.

Önceki defteri tam kapatamadigin icin kalbinde belki de hak eden bir insana gerekli degeri vermiyorsun. Ama bu zorla olacak bir is de degil.

Sana tavsiyem, biraz zamana birakman, 3 numaranin gercekten iyi bir insan olduguna inaniyorsan, 2 numarayi unutmak zorundasin, sürekli ne kadar bogucu ve bunaltici bir iliski oldugunu düsün yani iyi yanlari degil de yasadigin olumsuzluklari. Bu sürecte 3 numaranin neden iyi bir secim olabilecegini düsün. Aradan zaman gecince baktin ki olmuyor. 3 numaraya da yazik etme kendine de. Demek ki sen sadece mantikla yapabilecek birisi degilsin.

Bu arada sevdiginle degil, seni seven ile evlen sözünde ben bir parca dogruluk bulanlardanim. Özellikle evlendikten sonra zaman zaman düsünüyorum bu konuyu. Ancak öte yandan hic dokunmak bile istemedigim, ten uyusmasi olmayan bir insanla sirf iyi diye de evlenmezdim.

Selvi boylum al yazmalim filmi tam senlik Izledin mi bilmiyorum ama bir kez daha izle istersen....

O filmi izledigimde ben de sevgi emektir diyenlerdendim.

Birazcik birseyler hissediyorsan, bunu arttirmak senin elinde, 2 numarayi tamamen silerek ve emek vererek.

2 numarayı unut sen 3 iyidir...

Arkadaşa katılıyorum.. 3 iyidir... Geride bırakacağın 2 keşke var çünkü.

1) 3 numarayla güzel bi hayat kurup mutlu oldum ama keşke 2yle bi deneseydim çok seviyodum..
2) 3 gibi birini bıraktım kapandım artık evde cocuk bakıp kocamı bekliyodum. Keşke 3e bi şans verseydim..

Sanırım en acı keşke 2 olur

kendini 3 numaraya yönelt nasil yaparsin bilmiyorum ama sana kiroca sunu yap bunu yap diyen adami nasil hala dusunuyorsun anlamadim
herzaman ileriyi dusun yarinlarini dusun eski geride kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…