Kızlar Merhaba
Öncelikle hepinizin fikri benim için çok önemli bu sebepten düşüncelerinizi dinlemek beni mutlu edecektir.
Bugün biraz mutsuzum ve sizinle derdimi paylaşmak istiyorum
Nerden başlasak bilmiyorum sorunum yaşadığım ilişkiler.Kısaca özetleyeyim ki Hayatımda toplam 3 tane ciddi ve uzun süreli ilişkim oldu
1) Lise yıllarında 3 senelik bir ilişki saf temiz duygularla aşk değil sevgiydi.
Kibar sevecen birisiydi ama olmadı istemedim bitti
2) İlk ilişkimden hemen sonra karşıma çıkan gözlerine ilk baktığım anda aşkı yaşamaya başlayıp taakii 5 yıl süren bi sevdaydı
Birlikte güldük , birlikte ağladık benden küçüktü ama yaşadıklarımız yaşla ölçülecek şeyler değildi.Aşırı kıskançtı bakkala markete dahi gitmemi istemiyordu
Hatta ilişkimizin son yıllarında kendisini anlam veremediğim şekilde farklı bir hayata sürükledi bana kapanacaksın diye baskı yapmalar , okuduğu üniv e gitmemeler , akşama kadar yataıp sabaha kadar uyumamalar falan
Ama o bunları yaparken benim hiç bi şeye hakkım malesef yoktu.Sadece deli gibi aşık olduğumdan gözümü sevgi bürüdüğünden herşeye tamam dedim ve sonuç kötü oldu
Şartlar başladı
Ya kapanacaksın , ya ayrılacaz ?
ya işi bırakacaksın , ya ayrılacaz ?
Ya arkadaşların , ya ben ?
Derken inceldiği yerden koptu ve bitti
Sonrasında çok acı çektim ama zaman alışmayı öğretiyor diye hep kendimi avuttum
Zaten o çok ketumdu bitti deyince mlse aramazdı gurur ön plandaydı
Veee
3) Boşlukta olduğum bi anda karşıma çıktı benden büyük olgun bi insan.Şu an hayatımda yaklaşık bir kaç aydır birlikteyiz
Bana çok büyük bir aşkla bağlı hatta benim eskisine bağlı olduğum gibi deli bir aşkla
Bütün çevrem onu tanıyor Bütün arkadaşlarım bütün kuzenlerim herkes muhteşem kişiliğine bana aşkına hayran
Annem biliyor hatta bugünden itibaren babamda biliyormuş Annem söylemiş çünkü annem hislerimi bilmiyor.Annem değil bende bilmiyorum
Ama eksik bi şey var kızlar garip bi duygu halen 2 rüyalarıma giriyor olmayacağını imkansız olduğunu biliyorum.Şimdi diyebilirsiniz ki imkansız diye bi şey yoktur ama defalarca ilişkimize şans verdik ama olmadı yani onunla asla olmaz biliyorum
Dedim ya zaman sadece alışmayı öğretiyor Unutmayı asla ...
İçimdeki bu tarifsiz acıyı nasıl geçireceğim Nasıl bitecek bu düşünceler kızlar[/QUO
biz kadınlar neden böyleyiz acaba bir yanda mis gibi huzur veren adam var diğer tarafta huzur vermeyen bir adam ama biz gidip sorunluya tkıyoruz kafayı tam tezlik bir konu :)