Anlamadim

Bende buradaki üyeleri beğenmeyip,herkese bir kulp takıp ,sonrada konu açıp fikir danışmanizı anlamadım. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.
Sizi anladığıniz dilden söyleyeyim konunuza yorumumu;
Kesinlikle ayrıl,bir işler çeviriyor.
Benim kocam asla yapmaz,mümkün değil hemde iki hat kullanacak,anında tarihin derinliklerine gomerim hatta git la burdan derim o derece.

Rahatlamaniza sevindim kizlar.

Ahahaaa yattım yerlere

Kizlar bu kadar derin yaralar alabileceginizi tahmin etmiyordum. Ne bileyim guler gecersiniz sandim. Bu kadar ciddi olmayin kizlar

Herneyse kaaaaaaaosssss diyor oftara kadar uyuyacagim.
Sonra kahvemi alip tum yazilanlari okuyacagim.
Sizleri seviyorum

Ifsaaaaaa
kaoooooooooooooossss

cok yaralandik kiz hakkaten, ne agir konustun o gun oyle
neyse, konuya donelim, nisanlini İFSA edip KAOS cikarma, yoksa sana İSYAN edebilir..
opt kib byee

Üstüne gitmeyin garibanın. Açtığı konulara bir bakarsanız ne kadar mutsuz bir insan olduğunu görebilirsiniz. Yine yazdıklarına dayanarak geleceğinin de pek parlak olmadığını söyleyebiliriz. Aklı sıra kendini birilerine ispat ediyor işte. Aynen dediği gibi gülün geçin. Heee bacım heee diyin. Bununla uğraşılmaz.

hayirr o mukemmel kadin! en iyi tavsiyeler onda, herkesi elestirme hakki onda.. ama iste terzi kendi söküğünü dikemezmis misali begenmedigi bizlerden yorum istiyor..

Birşeyleri kaçırmışım sanırım

Bende onceki olayi bilmeden ciddi ciddi yorum yapiyom hey Allahim ya bitmedi gitmediler okullarin kapanmasi yaramiyor bazilarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…