ANLAMADIM GİTTİİİ!!!

kendini doldurma bi dur düşün.belki cidden iyi bir sebebi vardır.önce bi güzelce kızmadan dinle baktın anlattıkları saçma sapan geliyor yol ver gitsin.yapçak bi şey yok
aynen şunu söyledi canım arkadaşım geldi akşam saat 02:30 a kadar oturduk sabah otogara bıraktım eve gittim yattım
yani dün sabah 11:00 de yatmış bu sabah kalkmış

aynen şunu söyledi canım arkadaşım geldi akşam saat 02:30 a kadar oturduk sabah otogara bıraktım eve gittim yattım
yani dün sabah 11:00 de yatmış bu sabah kalkmış
wwwuuuuuhhhuuuuu maşşallahhhhh şişmişsindir de sen deseydin.azcık sallamış gibi...uyurgezersin galiba arada facete takıldın deseydin.

açıklaması şu o akşam arkadaşı gelmiş saat 02:30 da yatmışlar sabahta 11:00 çocuğu arabaya bindirmiş eve gidip yatmış kiiiiiiii eve gidip yatacağı zaman onu uyandırmayayım diye arar hayatım ben eve geçiyorum yatıcam der
büyük bir olasılıkla yanındakilerden fırsat bulamadı
çok ikna edici bir açıklama olmuş
tövbe tövbe
tam 1 gün boyunca uyumuş mu?
çocuk mu kandırıyor arkadaş
yine de günahı boynuna diyim

wwwuuuuuhhhuuuuu maşşallahhhhh şişmişsindir de sen deseydin.azcık sallamış gibi...uyurgezersin galiba arada facete takıldın deseydin.

çok ikna edici bir açıklama olmuş
tövbe tövbe
tam 1 gün boyunca uyumuş mu?
çocuk mu kandırıyor arkadaş
yine de günahı boynuna diyim

ama normal zamanda arasan hep mçok yoğundur tesadüfe bak ogünde yoğun değil yaniiiii tam 1 gün boyunca uyumuş

tuvaletede mi kalkmadın be adam ayrıca telefonu açmadığı bu süre içinde ara ara facedeydi sonra tam 8 saat hiç girmedi

Ara ara facede idi ayrica aradiginizda biriyle gorusuyor mesajini duymadiniz mi? Feci sallamis bence size durust olmasini soyleyin.

inanmadığımı söyledim ister inan ister inanma dedi :KK57::KK57:

sallamiyor resmen, demekki seni kaybetmekten de korkmuyor. Sizin yerinizde olsam bir sure gorusmeyelim teklifinde bulunurdum. Bakalim ne cevap verecek. Hemen kabul ederse anlayin ki birseyler donuyordur. Sonrasinda uzulmektense simdi uzulun bence.

sallamiyor resmen, demekki seni kaybetmekten de korkmuyor. Sizin yerinizde olsam bir sure gorusmeyelim teklifinde bulunurdum. Bakalim ne cevap verecek. Hemen kabul ederse anlayin ki birseyler donuyordur. Sonrasinda uzulmektense simdi uzulun bence.
bencede canım sonda kötü olmaktansa başta kötü olsun

'' Artık senin gibilere karnım tok, oyuna devam Romeo ama artık Juliet yok '' yazıp yol verin gitsin tamamen :KK66:

yanında başkaları vardır o arkadaşının kız arkadaşları falan varsa tanıdık sende belki boşuna kıskançlık yaparsın falan diye açmıyordur akşam bir bahaneyle arar merak etme

yanında başkaları vardır o arkadaşının kız arkadaşları falan varsa tanıdık sende belki boşuna kıskançlık yaparsın falan diye açmıyordur akşam bir bahaneyle arar merak etme
yok beeee madem arkadaşları ile dışarı çıktı ki zaten ben gece dışarı çıkamam
canım biz arkadaşlarla dışarı çıktık desin ayrıca kendisi yılbaşında diskodaydı mesela. hiçç arayacağını sanmıyorum

desem di gece 4-5 te yatmış olsalar hadi gene ertesi gün tüm gün uyusun
nerden tutsan elinde kalıyor
10.30 da senle konusup arkadasının gideceğinden bile bahsetmiyor işe bak ki 11 de uyuyor . hem arkadasını 11 de bindiriyor otobüse hem de uyuyor.
jetgill sanırım ışınlanıyor her yere.

Ne oldu Pamuk cum bir haber var mı ?

desem di gece 4-5 te yatmış olsalar hadi gene ertesi gün tüm gün uyusun
nerden tutsan elinde kalıyor
10.30 da senle konusup arkadasının gideceğinden bile bahsetmiyor işe bak ki 11 de uyuyor . hem arkadasını 11 de bindiriyor otobüse hem de uyuyor.
jetgill sanırım ışınlanıyor her yere.

hiççç bir haber yok tatlımmmmmm valla bilyorum beni çok aptal sandı galiba manyak normalde yemek yemeye vakti olmaz söylediğine göre ama dün tüm gün uyumaya vakti oldu şaşırıtcı

Geçmiş olsun.Benim de birdenbire aramayı kesmişti.Şimdi bu boyle gider ama arar. Ama eskisi gibi olmaz hiçbirşey.

Ben de aldattığını düşünenlerdenim.
Keşke aldattığını yüzüne vurup, ispatlayıp ayrılsaydınız.
Böyle birşeyler havada kaldı sanki.

İyide aradığımda başka biriyle konuşuyor mesajı var yazmışsın. Buna neden kimse değinmemiş anlamadım? Uykusunda konuşanı duydumda telefon boyutundan haberim yoktu. IQ'da yerlerde açıklamalara bak.

Kış uykusuna yatmak için geç kalmış eksik akıllı.

Arkadasim sen demedin mi facede cevrimiciydin telde mesguldun diye.. Buna aciklamasi ne peki..
Ayrica esimin 24 saat uyuma rekoru vardir :confused:

X