ANLAMADIM GİTTİİİ!!!

beni kıskanan bir insan bende sosyal biri değilim çok ısrar etti git diye bende gittim hatta onla konuşurken kızlarda gelecekmisin diye sordu bana evet dedim biraz kuruntulu olduğu için gülerek inandınmı dedim aaa hayatım olurmu öyle şey dedi
Altında yukarıda yazdığım tarz birşey olabilir. Bir insanın telefonu acmaması, hemde normalde açıp müsait degilim diyebilen bir insanın, çok iyi bir açıklaması olmasi gerek diye düşünüyorum.

En sevmediğim şey ..
Benim de başıma gelmişliği vardır bu tarz durumların ..
Sonu hiç ama hiç hayırlı olmuyor genelde ..
Evini biliyor musun ? direkt gitsen ?

En sevmediğim şey ..
Benim de başıma gelmişliği vardır bu tarz durumların ..
Sonu hiç ama hiç hayırlı olmuyor genelde ..
Evini biliyor musun ? direkt gitsen ?
yok yaaaa bu beni kesinlikle aldattıııııııı

Hemen aldattı yaftası yapıştırmayalım ama birşey olduğu da kesin.
Daha önce böyle bir sıkıntı olmuy muydu?
Belki kıskanç olduğu için git dediği halde size küsmüş olabilir
Erkek familyası olduüu için net konuşamıyorum

Hemen aldattı yaftası yapıştırmayalım ama birşey olduğu da kesin.
Daha önce böyle bir sıkıntı olmuy muydu?
Belki kıskanç olduğu için git dediği halde size küsmüş olabilir
Erkek familyası olduüu için net konuşamıyorum
yaniii ne olabilirki faceye falan giren bir insan arayıp yada telefonunu açık müsait değilim diyebilir

yaniii ne olabilirki faceye falan giren bir insan arayıp yada telefonunu açık müsait değilim diyebilir

Davranışları birini bulup sizi bırakmış gibi. ama açıklama yapmamış olması çok ilginç
Facebook a giriyor diyorsunuz, bir msj yazın söylemek istediğiniz herşeyi söyleyin. Bunada cevap vermezse bilin ki artık sevgili değilsiniz.

Davranışları birini bulup sizi bırakmış gibi. ama açıklama yapmamış olması çok ilginç
Facebook a giriyor diyorsunuz, bir msj yazın söylemek istediğiniz herşeyi söyleyin. Bunada cevap vermezse bilin ki artık sevgili değilsiniz.
söyledim canım cevap vermiyor :KK61::KK61:

şimdi ben aldatıldımmı :KK61::KK61:
dur kuzum yaaa
ben erkeğin gönlü geçmeden bu şekilde davranacağını sanmam aldatmış olsa bile aksine bunu saklamak için daha özenli davranır diye düşünüyorum
ki bi günde senden soğuyamayacağına göre :KK66:
ben eşimle sevgiliyken sabahtan akşama konuşamadığımda hemen aldattın moduna girerdim çok kızardı ya hadi başıma bişe geldi o yüzden ulaşamıyosun hiç o yönden düşünme hemen en saçmasını düşün diye
hep de çok geçerli bi açıklaması olurdu

Ay ne aldatması ya bişi olmuştur, bi acıklaması vardır muhtemelen

dur kuzum yaaa
ben erkeğin gönlü geçmeden bu şekilde davranacağını sanmam aldatmış olsa bile aksine bunu saklamak için daha özenli davranır diye düşünüyorum
ki bi günde senden soğuyamayacağına göre :KK66:
ben eşimle sevgiliyken sabahtan akşama konuşamadığımda hemen aldattın moduna girerdim çok kızardı ya hadi başıma bişe geldi o yüzden ulaşamıyosun hiç o yönden düşünme hemen en saçmasını düşün diye
hep de çok geçerli bi açıklaması olurdu
inşallah öyledir

Ay ne aldatması ya bişi olmuştur, bi acıklaması vardır muhtemelen
canım dün saat 10:30 dan beri hiçç mi vakti olmadı hasta yada başka bişey olsa facede ne işi var normalde müsait olmadığında telefonu açar müsait değilim derdi bunu tekrar yapacak vakti yok diyelim facede ne işi var

inşallah öyledir
sen biraz geri çekil artık, arama sorma mesaj atma eninde sonunda haber çıkacaktır
haaa şu en kötü ihtimal eğer senden ayrılık için böyle bi yöntemi de uygun gördüyse zaten yol ver gitsin 30 yaşında adam, insan gibi iki kelime kuramadan kaçarak ilişki bitiriyorsa ondan sana asla hayır gelmez zaten

Günaydın bayanlar hemen konuya girmek istiyorum 10 aylık bir beraberliğim var ben 28 o ise 30 yaşında
dün değil ondan önceki gün akşama doğru aradı hayatım bursadan arkadaşım gelecek akşam bende kalacak sabah onu otogara bırakıcam memleketine gidecek dedi tamam dedim o akşam rahatsız etmedim
sabah oldu beni aradı günaydın falan konuştuk güldük bayaa falan kapattı dünde arkadaşımın kınası vardı bana git dedi hç biryere gitmiyorsun azcık eğlen falan dedi kızlarla reşim çekildik şirkette onada yolladım aradı hayatım harika görünüyorsun falan dedi saat sabah 10:30 gibi oldu bu konuşma ondan sonra haber alamadım adamdan telefonu açmıyor mesaja cevap vermiyor facede açık ara ara
bazen de aradığımda başkası ile konuşuyor mesajı var ama benim anlamadığım ne oldu yani birden tartışma yok bişey yok acaba beni aldattımı ondan mı böyle yapıyor

hemen kötüye yormayın Allah korusun çok acillik bir durum olmuştur, benim annem ilk kalp krizi geçirdiğinde ben telefonlarına bakmadım hiç bakamadım o an, ve telde abimlerle konuştuğum olmuştu durumla ilgili, o yüzden hemen kötüye yormayın Allah korusun bir şey olmasın zaten

canım dün saat 10:30 dan beri hiçç mi vakti olmadı hasta yada başka bişey olsa facede ne işi var normalde müsait olmadığında telefonu açar müsait değilim derdi bunu tekrar yapacak vakti yok diyelim facede ne işi var
Aldatan adamın da facete isi olmaz ki? Yani adam bişiler yaparken dur ben bi face e mi bakayım dicek?

Günaydın bayanlar hemen konuya girmek istiyorum 10 aylık bir beraberliğim var ben 28 o ise 30 yaşında
dün değil ondan önceki gün akşama doğru aradı hayatım bursadan arkadaşım gelecek akşam bende kalacak sabah onu otogara bırakıcam memleketine gidecek dedi tamam dedim o akşam rahatsız etmedim
sabah oldu beni aradı günaydın falan konuştuk güldük bayaa falan kapattı dünde arkadaşımın kınası vardı bana git dedi hç biryere gitmiyorsun azcık eğlen falan dedi kızlarla reşim çekildik şirkette onada yolladım aradı hayatım harika görünüyorsun falan dedi saat sabah 10:30 gibi oldu bu konuşma ondan sonra haber alamadım adamdan telefonu açmıyor mesaja cevap vermiyor facede açık ara ara
bazen de aradığımda başkası ile konuşuyor mesajı var ama benim anlamadığım ne oldu yani birden tartışma yok bişey yok acaba beni aldattımı ondan mı böyle yapıyor
Sanırım hovardalık peşinde

kızlar bu güne kadar hiç böyle olmadıki ayrıca akşama kadar beni aramayı nasıl unutur müsait olmadığı zaman larda açar müsait değilim derdi
tuhaf
inşallah merak ettirmek için veya dikkat çekmek için
böyle ergence şeyler yapmıyordur

X