Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar bende 2.bebeği istiyorum yumurtlama günlerimi hesapladım sanırım doğru ve ilişki oldu.Ama benim ilk hafta mide bulantılarım başladı olabilirmi acaba ????daha bilmiyorum bile tutup tutmadığını.....
Herkesde farklılık gösteriyor belirtiler ama bu kadar erken başlıcağınıda sanmıyorum.kafana çok taktıysan psikolojikmen etkileniyorsun zaten ama umarım gönlüne göre sonuç alırsın..
ben bir sitede okudum hamile olan kişide bulantılar adet gecikmesi olmadan adet gecikmesi olduğunda 8 ya da 12. haftalarda başlıyor bazılarında hiç bulantı olmuyormuş
ben bir sitede okudum hamile olan kişide bulantılar adet gecikmesi olmadan adet gecikmesi olduğunda 8 ya da 12. haftalarda başlıyor bazılarında hiç bulantı olmuyormuş
ooooffffff şimdi beklemek daha zor olucak...1.de hiçbirbelirtim olmamıştı mantar tedavisi için kan vermiştim doktor hamilesin demişti.böyle bekleme daha zormuş .Teşekkür ederim bu arada cevabına