Selam kızlar,
Her ayın 25-26 sı gibi düzenli regl oluyordum. Geçen ay bittikten bir 3-4 gün sonra sanırım ilişki yaşadım. Ertesi gün sabah uyandığımda külodumda kahve kahve damlalar vardı. Erken regl mi oluyorum yine diye korktum ve ped koydum ancak o kanamayla beraber hiçbirşey gelmedi. Evliliğimin ilk senesinden beri doğal yollarla korunuyordum ancak o gün bir kazaya kurban gittim. Vajinam kustu spermleri ancak netten araştırdığım kadarı ile zaten bu şekilde olurmuş. Alacağını alır gerisini kusarmış vajina. Şimdi ben çocuk düşünmüyorum. Bu kanama bebek tutunması olabilir mi? O günden beri de yumurtalıklarımın ağrısı dinmedi. Şiştim. Sürekli gaz var karnımda. Aksi gibi normalde göğüslerime dokunamam regl olacağım zaman bu ay ağrımadılar. Yumurtalıklarım hala ağrıyor ve bacaklarım karıncalanmış durumda. Kolumu kaldırmaya halim yok. Çok stres yaptım çünkü bebek düşünmüyorum şuan için. Rabbim hayırlısıyla nasip ederse sözüm yok ama sizce gebe olabilir miyim? normalde 3-4 gün sonra regl olmam lazım çok gerginim :18: