Eşimle evlendikten sonra 3. gece ben ayrılmak istiyorum, evliliğin sorumluluğunu kaldıramıyacam dedi. bende güzelce izah edip başta biriyle aynı evde yaşamnın bir alışma süreci olduğunu ancak zamanla bunun ortadan kalkacağını benımde ona yardımcı olacağımı söyledim. birazcık sakinleşti ancak bundan sonra haftada birkaç kez gece yarını gün ortası ağlama krizlerine gridi. bunun üstüne bende psikolojik yardım almasının uygun olacağını düşünüp doktorla görüşmeye gittik, ilaçlar verdiler ancak asla düzelmedi, başka başka doktorlara gittik ancak hala durumda değişme olmadı sürekli evliliğin zor geldiğini söyledi, ev işlerini beraber yaptık, sürekli gezdik kafası dağılsın diye ancak hiçbir değişme olmadı. bu arada daha önce depresyon panık atak vs. tadavisi için yardım ilac aldıgını öğrendim. evlenmeden evvel o kdar kotuymuskı her gece hastaneye sakınlestırıcı yaptırmaya gidiyorlarmış. bunların hiçbirinden haberim olmadı. cokta kafama takmadım. başıma geldiyse cekerim dedim. elımden geldıgınce her dedıgını yapmaya calıştım. aesşim aılesı onun burudumdan benı sorumlu tuttu. ben ne yapabılırım neden ınsanlar benı suclu ben buna bır anlam veremıyorum