ANLAM VEREMİYORUM???

pinarak188

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
12
0
124
Eşimle evlendikten sonra 3. gece ben ayrılmak istiyorum, evliliğin sorumluluğunu kaldıramıyacam dedi. bende güzelce izah edip başta biriyle aynı evde yaşamnın bir alışma süreci olduğunu ancak zamanla bunun ortadan kalkacağını benımde ona yardımcı olacağımı söyledim. birazcık sakinleşti ancak bundan sonra haftada birkaç kez gece yarını gün ortası ağlama krizlerine gridi. bunun üstüne bende psikolojik yardım almasının uygun olacağını düşünüp doktorla görüşmeye gittik, ilaçlar verdiler ancak asla düzelmedi, başka başka doktorlara gittik ancak hala durumda değişme olmadı sürekli evliliğin zor geldiğini söyledi, ev işlerini beraber yaptık, sürekli gezdik kafası dağılsın diye ancak hiçbir değişme olmadı. bu arada daha önce depresyon panık atak vs. tadavisi için yardım ilac aldıgını öğrendim. evlenmeden evvel o kdar kotuymuskı her gece hastaneye sakınlestırıcı yaptırmaya gidiyorlarmış. bunların hiçbirinden haberim olmadı. cokta kafama takmadım. başıma geldiyse cekerim dedim. elımden geldıgınce her dedıgını yapmaya calıştım. aesşim aılesı onun burudumdan benı sorumlu tuttu. ben ne yapabılırım neden ınsanlar benı suclu ben buna bır anlam veremıyorum

önceden her gece hastaneye sakinleştirici almak için gidiyorsa neden sizi suçluyorlar? zaten sorunlu bir psikolojideymiş. ağlama krizleri falan zaten rahatsızlıklarının belirtisi. ilaçla uygun denge sağlanana kadar sabretmekten başka çare yok gibi. psikolojik bazı rahatsızlıklar inatçı olabiliyor.

canım keske evlenmeden önce iyi tanısaydın tanımadan evlenmişsin evlilige hazır degilmiydi eşin psikolojik problemleri var demek bence eşin duzelmez öyle gider

zoruna gitmesin sende bir suç yok psikolojik problemi olan eşin senin yapacagın ona destek olmak tedavisinde yardımcı olmak ama evliligi yurutecek kapasite görmedim eşinizde

Yahu evet evet.
Kaç doktor gezdiniz allasen?
Bu adam sünger mi her gittiğiniz doktor ilacı dayamış? Gittiğiniz hiç mi bir doktor bu işin ilaçlık değil de terapilik olduğunu sölemedi ve sizi evlilik terapistine yönlendirmedi?

Hem suclular, hemde kendi hastalikli ogullarinin durumunu
Bastirmak Icin seni sucluyolar oldu.
Niye anlatmamislarda senin basini yakmislar, bi sor bakalim.
Hergün hastaneye sakinlestirici almaya gidende ciddi durumlar
Vardir Bence.
Saklayarak, cok egoistce davranmislar, asil sen onlari suclayip hesap sor

8 doktor çok fazla yalnız.Eşinizin ısınabileceği bir dr da karar kılıp ona devam edin(Isınması tedavi için önemli)

Canım Allah senin gibileri eksik etmesin o eşin senin kıymetini anlar inşallah

Sürekli empati yap sonuçta sende bu durumda olabilirdin :))

Allah hayırlarının mükafatını versin

Yazan erkek, aynı konuyu ikinci kez açmış erkek olduğunun anlaşıldığı kelimeleri değiştirerek!

8 doktor bir doktor en az 6 ay ılgılendı, kısa kısa değiştirmedik

lutfen ıkı konuda da aynı seyler yazıyo, gozunuz gormuyorsa ıse ıkı kez okuyun

Bence sen ilgi gosterdikce nazlanmis. Odun koca tipine burun höt zöt de bak nasil duzeliyo

4 yıl boyunca uğraştım, tek bir gömlek ütületmedım, yemegı ev işlerini tek başına yapmasıa asla musade etmedım, ama olmayınca olmuyor

öncelikle, erkek üye yasak.
ikinci olarak eşinin ciddi problemleri var, doktor doktor gezmeyi bırakın, tek bir doktorda karar kılın. ilaç değiştirmek çözüm değil. zaten psikiyatri ilaçları min. 3 aydan önce belirgin fayda göstermez, şeker değil onlar.
benim de düşüncem evlilik terapisi alması yönünde.
doktoruna ailesinin tavrından mutlaka bahsedin ama psikolojisi için ailesiyle olan bağını birden kesmesi doğru olmaz.
hazır olmadan evlenmiş belli ki, belki bir süreliğine ayrı odalarda uyumayı falan deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…