- 8 Eylül 2008
- 1.332
- 206
- 163
Arkadaşlar bu tam olarak dert değil belki ama duygularımı çözemediğim için yorumlarınızı merak ediyorum.Evlenmeden önce çok aşırı sosyal,arkadaş çevresi çok fazla ve bol bol gezen alışveriş yapan bir insandım.Evlendiğim insan hiç bir kısıtlama yapmaz,tam tersi gezmem arkadaşlarımla görüşmem konusunda teşvik eder,alışverişime karışmaz...Ancak ben evlendikten sonra çok fazla arkadaşlarımla takılmaktan ve çarşıda vs gezmekten zevk almıyorum.çok önemli bir işim olmadıkça çarşıya bile çıkmıyorum,okulum ve evimde zaman geçirmek beni daha mutlu ediyor.eskiden zevk aldığım hobilerim bana yavan geliyor.Eşimle vakit geçirmek ve işimle evimle ilgilenmek beni daha mutlu ediyor.Ancak arkadaşlarım çok sitem etmeye başladılar.Çok aranılan bir dosttum insanlar için,şimdi çoğu '' evlendin bizi unuttun,eşin mi izin vermiyor gezmene,bizimle görüşmene diyorlar.Hayır alakası yok isterseniz eşime sorun tam tersi teşvik eder görüşmemiz için ancak benim içimden çok gelmiyor diyorum.yine görüşüyoruz ama ayda iki ayda 1.İşyeri yakın olan arkadaşıma bile zamanım olmasına rağmen gitmek içimden gelmiyor.Sık görüştüğüm 2-3 arkadaşım kaldı.içimden gelmiyor diyorum ama insanlar evlenince değiştiğmi düşünüyorlar,ilgisi yok halbuki.Eskiden zevk aldığım şeylerden değil farklı hobilerden zevk almaya başladım.Şiir yazıyorum,öğrencilerime tiyatro hazırlıyorum,okuyldaki arkadaşlarımla sohbet ediyorum ama geçmişteki hobiler gezmeler bana zevk vermiyor artık.Eşimle gezmekten daha çok hoşlanıyorum.Eskiden konuşmadan duramadığım,dertleşmek istedğiğim arkadaşlarımı çok nadir arar oldum.Vefasız değilim,antisosyal hiç değilim ama şimdi neden böyle oldum anlayamıyortum.siz de böyle hissettiniz mi hiç?yorumlarınızı merak ediyorum.:bbo::bbo::bbo: