anlam veremedim?

banned21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
60
4
kızlar selam

dün ablamda iftardaydık. beni, kardeşimi, nişanlımı,görümcemi ve kuzenimle kardeşini çağrmıştı neyse gittik facebookta fotoğraf paylaştık. (Kuzenimde nişanlı nişanlısı bursanın uzak bir ilçesinde oturuyor ve gelmesi hep problem oluyor izin vs.) Fotoğrafın altına kuzenimin nişanlısını etiketleyerek sen eksiktin canım yazdım. Bana 'çağırılmazsam olmam yazdı. Ablamın aklına gelmemiş çağırmak uzakta diye.

(ayrıca aramız iyidir gelinle ama niye bütün insanların göreceği şekilde oraya yazdı anlamadık)

Sizce yorum yazayım mı?

haklı en azından gelemıcegını bıldıgınız halde nezaketende olsa cagırabılırdınız unutmuşsunuz sanırım
üstelık oraya yazmasında bır sakınca göremedım ben sızı utandırdıgı ıcınmı oraya neden yazdıgını anlamadınız?

alay eder gibi düşünmedim kesinlikle gelemez diye düşündüm

"Yarın akşam gel, senin için özel iftar daveti düzenleyeceğim, mutlaka gel, ölümü öp gel, gelmezsen küserim" anlamına gelecek ısrarcı birşeyler yazın.

Birinin yerine düşünüp karar verip uygulamak kırıcı oluyor bazen. Sonuç belli olsa da nezaketen yapılması gereken şeyler vardır. Misal uzakta oturan gelemeyeceğinizi bildiğiniz dayınıza davetiye vermez ve düğüne çağırmazsanız kırılır gibi..

kızlar inanın gelemiyor bir tek o eksik diye etiketledim başka bir niyetim yoktu

Davet edilmemiş ki sizin nişanlınızın kardeşi bile varken o yokmuş

Üstüne bir de foto paylaşıp bir de nispet yapar gibi haber vermişsiniz ayıp olmuş

Şimdi burda konuyu gelin açsa idi görümcelerden uzak dur seni istemiyorlar diye yorum yazardı herkes

Ablan arayıp güzelce anlatsın kusura bakma deyip gerekirse özür dikesin gelemiyor diye öağırmadığı belirtsin

Son bir tavsiye de Facebook haberleşmesini bırakın açın tel söyleyin ne derdiniz varsa kamuya açık basit konuşmalar bile çekişme gibi anlaşılabilir

kızlar inanın gelemiyor bir tek o eksik diye etiketledim başka bir niyetim yoktu

Sizin niyetiniz kötü değilmiş belki bazen iyi niyetle yapılan davranışlar da istenmeyen sonuçlara neden olabiliyor.
Telefon edip gönlünü alın arkadaşların dediği gibi.

haklısınız kızlar öyle yapacağız çok üzüldüm insanları asla kırmamaya çalışan biriyim yorumuda o yüzden yaptım ama nerden bileyim böyle olacağını

hahahay ama ben gelini tuttum, yalandan yere evet bende olsaydım yazmamış direk vermiş cvbını

Çağırılmadığım yerde illaki eksik olurum..

Birde gozume soka soka faceden bu soylenirse..bende lafımı sokarım..

Haa konu uzasın..facede bunu tartısalım dersen tabiki ordan cevap ver ama bunlar telde konuşulur bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…