Anlam veremediğim cilt sorunum!

kedicat

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
1
0
16
İzmir
slm kızlar aranıza yeni katıldım.Benim bir sorunum var nasıl anlatacağımıda bilmiyorum ama.Yüzüm ve boynumun arasında renk farkı var.Tek ordada değil sırtımdada bikini bölgemde de.Bazı yerler daha kara bazı yerler daha açık.Sürekli kese yapmama ragmen bu değişikliği ortadan kaldıramadım.22 yaşındayım ve yaklaşık on yıldır falan bu durumda ve geçmiyor.Bu duruma kafayı takmış vaziyetteyim.İnsanlara bakıyorum hiç böyle birşey yok.3 yıldır hiç denize girmedim bu sene sadece 2 kez girdim o da saat 10da.Asla güneşlenmiyorum sahilde bile durmuyorm.50 faktörlük güneş kremi kullanıyorum ama sanırım geç kaldım çünkü bunlar daha önceden oluşmuş.Ne yapacağımı bilmiyorum.Vucudum kirli duruyor buda beni çok rahatsız ediyor.Sizde de böyle birşey var mı yada ne yapabilirim yardım lütfen.:(

bacaklarım süt beyaz,
bacaklarımdan yukarısı yani üst bedenim hafif bugday ama gunes gormeyen yerler gene sut beyaz
yüzümde beyaz . bende bunun neden hala aynı tona ulaşmadını bılmıorum. bende hep gunesın altındaydım 3 yıl gıtmeedım açıldım
ama ust bedenım hala tam açılmadı sanırım bu bolge gec acılırmıs boyle duymustum .

bacaklarım süt beyaz,
bacaklarımdan yukarısı yani üst bedenim hafif bugday ama gunes gormeyen yerler gene sut beyaz
yüzümde beyaz . bende bunun neden hala aynı tona ulaşmadını bılmıorum. bende hep gunesın altındaydım 3 yıl gıtmeedım açıldım
ama ust bedenım hala tam açılmadı sanırım bu bolge gec acılırmıs boyle duymustum .

Back
X