Saç Rengi ve Saç Boyama anladımki kuaförler.....

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
40
Yozgat
çevremden duyduklarımdan internetten okuduklarımdan ve yaşadıklarımdan anladımki kuaförler bizden daha vasat.. .kimi duysam kuaföre istediği saç rengini tutturamamış.yanmış kopmuş...... evde kendimiz yapsak bundan iyidir.ben artık kuaföre gitmicem evde kendim yapıcam. boya çeşitleri çğaldı .herkes kuaför oluyo maalesefm

şükürler olsun ki ben bu konuda çok şanslıyım çok iyi bir kuaförüm var çok güzel kaş alıyor saçı gayet güzel boyuyor ve en önemlisi de kırık almayı becerebiliyorben ne kadar kes dersem o kadar kesiyor aslında saçımın benim dediğimden daha çok kesilmesi gerekmesine rağmenkuaförümü seviyorum:109:

bence de haklısınız. şu forumda şimdiye kadar kim bilir kaç kez okumuşumdur, saçım yandı, şöyle oldu böyle oldu diye yazan kuaför mağdurlarını. renklendirme işlemini temel olarak öğrendikten sonra ve boya numaralarının anlamını bildikten sonra bence de en iyisi insanın kendi saçını boyaması....tabi el yatkınlığı da gerekiyor. işini gerçekten düzgün yapan kuaförler de var ama çok az...her önüne gelen alıyor kuaförlük sertifikasını kuaför salonu açıyor. sonra sonuçlarını da görüyoruz. röfleden yanan saçlar vs...

ben artık evde boyayacağım saçlarımı. türkiyede sayılı iyi kuaför var bence o da sanatcıların kuaförleri. kuaför sertifikası alan kuaför salonu acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…