anladım ki kilo almak benim için sadece bir hayal..

canım kilo ile evliliğin ne alakası var ki, ben de tığ gibiyim, evliyim ve allah bağışlarsa 3 yaşında oğlum bile var..evliliğin hamileliğin kiloyla alaksı hiç ama hiç yok...
kimi erkek kilolu sever, kimi erkek zayıf..
benim eşim kilolu bayanlardan nefret eder...
ben kilo almaya çabalıyorum sakın alma der mesela bana
sevmez çünkü...
bu kilo meselesini evliliğe ve hamileliğe sakın dayandırma..şunu sakın unutma, zayıf kadınların hamileliği daha sağlıklı olur, doğumu kolay olur, daha çabuk hamile kalır vs vs...
ve türkiye ortalamasına göre erkeklerin yüzde 75 den fazlası zayıf bayanlarle evlenmek istermiş
bu konuyu sil kafandan at...
ha kilo alma demiyorum al tabiki, bende almaya çalışıyorum...ama zayıf olmanı evlilik hamilelik vs gibi meziyetlerle kıyaslama...

yok evlenilmez demiyorum ben illaki olur bi şekilde istedikten sonra ama ben utanıyorum zayıflığımdan kemiklerim sayılıyo kımsenin yanında giyinip soyunamıyorum utanctan hiç bi seksapalitem de yok neden istesin bi erkek beni..var zaten bi erkek arkadasım ona da söyledim ben kilo almadan evlenmek istemiyorum kesinlikle dedim anlam veremedi ne alaka dedi bende böyle acık söyleyemedim tabi size söylediğim gibi ama gelinlik yakışsın istiyorum falan dedim işte saçma sapan

canım gel bizim topiğe bak başlayalı sanırım 1 ay falan oldu belki bir buçuk ay 42 kilodan şu an 46 kiloyum geçen salı tartıldım 46ydım şu an belki de daha fazlayım bilemiyorum, gerçekten alamam diyen herkes almaya başladı sen de gel katıl bize:13:

bu arada Allah bağışlasın oğlunuzu.siz zayıf da olsanız da dogumdan sonra oturmuştur vücut ölçüleriniz vücut hatlarınız falan belirginleşmiştir benim hiç bisey yok dümdüz desem yeri erkek çocugu gibi

mesela canım squat egzersiziyle kalçalarını dolgunlaştırıp belirginleştirebilirsin yapan faydasını görenler oldu bende şu an düzenli olmasa da yapıyorum eminim ki düzenli yapsam ben de faydasını göreceğimm...

herkes bu kadar memnun merak ettim doğrusu tamam kendime inanmasam da yazdıklarınızı okumaya başlıyorum şimdi :)

Kesinlikle öyle şeyler düşünmeyin.herşey beynimizde bitiyor
Önce biz kendimizi sevelimki karşımızdaki insanlarada onu hissettirelim.İleride doğum sonrası kilo vermek istiyorum diye bir konu açarsınız sonra

söylemedi demeyin

baska seylere ilgilen, calis, kitab oku ....

bakın prakten için bunları yazmış biri başka bi forum sitesinde.1 haftada 6 kilo aldım demiş pek inandırıcı gelmese de heyecanlandırıyo yine de insanı

''Arkadaslar prakten adında şurup var daha önceden biliyordum ancak kullanmıyordum geçenlerde DH de konusu oldu kullananların yorumunu okuyunca sasırdım herkes memnun Bende 1 haftadır kullanıyorum boyum 178 kilom 57 civarıydı ve istahım yoktu zayıfdım ancak 1 haftadır kullanıyorum kesinlikle abartmıyorum bir oturusda 1 ekmeği rahat yiyorum ve genede doymuyorum Ve yedikce yiyesim 1 haftada tam 6 kilo aldım yemin ederim Şuan 64 kiloyum ve Ramazana kadar kullanıcam 70 kiloyu bulurum gibime geliyor zaten 70 kilo benim için ideal sonrada sporlara baslıcam göbek olusmasın diye valla zayıf olanlar kesinlikle kullansın biraz yorgunluk yapıyor ama kullandıkca alısıyorsunuz stres,sıkıntı vs. kalmıyor kafanız dinç oluyor rahatlatıyor valla çok süper bir şurup tavsiye ederim çokda ucuz ''

canım ne olursa olsun ilaç sonuçta, bi yerden kilo aldırırsa diğer yönden vücuda zarar verir...
ben mesela toz kullanıyorum kilo aldırıcı toz...ama benimki tamamen bitkisel ve içinde bir gr bile kimyasal ilaç vsyok asla..
sadece keçi boynuzu tozu, tam buğday unu, yulaf unu, çavdar unu, süt tozu ve tarçın var içinde...
yemeklerden hemen sonra sütün içine iki tatlı kaşığı katıp içiyorum, ve bana faydası oldu...iki haftada bir kilo aldım...tabi toz içiyorum diye vasat davranmadım, yedim içtim de...ama bu toz sayesinde hergün aldığım gr lar yükseliyor...
eğer bitkisel bişey arasan bu tozdan alabilirsin...yada aktarlardan keçi boynuzu tozu alabilirsin...

dediğiniz gibi bitkisel bişey bende almıştım tamamen bitkisel olduğu yazıyodu keçi boynuzu kokuyodu zaten buram buram.gainmax adı bilirsiniz belki kapsül içinde toz.elime geçti bi tane kullandım o gün de tesadüf misafir geldi doktor şişeyi gördü cok kızdı bana babama söyledi çöpe attılar ben kullanamadan.çok zararlı oldugunu söyledi metin ilaç yazıyodu ben doktorum yok böyle bi firma tamamen uydurma bunlar falan dedi bende bi daha kalkısmadım öyle bişeye :44:

canım aynı sorunları hepimiz yaşıyoruz. ben normal kilodayken bile çok zayıfsın diyenler oluyordu şimdi ise gerçekten çok zayıfladım boyum 1.70 kilom 48. Bu kilo almış halim çünkü 45 e düştüğüm zamanlarda oldu. bende sıkıldım insanların çok zayıfsın demelerinden ama yapacak bişe yok duymazdan gel.

canım ben eczaneden aldım, kesinlikle yan etkisi yok...tamamen bitkisel...aynı içindekileri aktarlardan alıp sende karıştırablirsin yani...toz şeklinde tamamen üç beş şeyin bir araya gelişi..keçi boynuzu tozunu zaten blriz gerisi de un zaten çavdar yulaf ve buğday..
yan etkisi yok ki bunların..

Canını sıkma bunun için önemli olan sağlıklımısın milletin dediğinede fazla kulak asmayın evlenmeden önce bende bir deri bir kemiktim millet ay çok zayıfsın kız kilo al diyordu kendileri kilo vermeye çalışıyordu yani madem zayıflık kötü görünüyor sen niye kilo vermeye çalışıyorsun diye sorasım geliyor bu arada arkadaşlar uyku düzeni çok öenmli çalışıyormusunuz yani bütün gün ayakta olduğunuz bir işinizmi var bu birde sigara alışkanlığınız varsa hemen bırakın oda adamı vereme çeviryorbazı bünyelerde iştah kapatıyor

kızlar aranızda bu ilaçla kilo alan varsa lütfen destek

Ben bir ara kullandım ve aldım gerçekten..ama inanılmaz uyku yapıyor ve ertesı gün halsiz oluyorsun ama zamanla alışıyorsun..çok fena iştah açıyor hiç ağzına sürmediğin yemekleri bile canın çekebiliyor ama çalışıyorsan çalışmakta zorluk çekebilirsin uyku durumundan dolayı..

Canım meraba..ltf umudunu kaybetme ben de senin gibiyim zor kilo alıyorum..kılo alabıldıgım zamanlar da oluyor ama 1 öğünü kaçırıyım veya atlıyım hemen bir düşüş oluyor kilomda ve insan tabı olumsuz olarak etkılenıyor ama öyle zamanlarda da biraz daha kalorili yiyeceklere ağırlık vererek dengelemek gerekiyor..kesinlikle ümidini kesme 1.70 boyun var maşallah manken gibisin..kendine bir diyet şekli belirle ve kılo almak ısteyenler bolumunden de ayrılma ınanılmaz motıve edıyor:) bır ara burda takılarak 5 kılo almıstm ki çalısıyordm yemek saatı dışında yemek yemek yasaktı bızde...ama gızlı saklı bayağı yedım ettm evde pc basında mesela ınsan cok yemek yıyor..al yemegını gec pc nın karsısına en sevdıgın seylerı ac ızle veya forumda mı takılmayı sevıyorsun takıl bır yandan da yemegını ye burda da motıve et kendını emınım alırsın :) yanında vitamın de kullanabılırsın bana eczacı önermıstı hem dıkkat kaybı ıcın hem hafıza ıcın hem de kılo ıcın..eczanede satılıyor pharmaton..kapsullerı cıkolata kokuyor :) rhtsız etmıyor ayda 3 kılo alıyordm hafıf göbegın çıkıyor fln mutlu oluyorsun:) bir ara zayıflıktan o kdr karnım gerılıyordu kı Allahım nolur bırz karnm çıksın dıyordm:) su fln ıcıyordum yani düşün:) bu arada kuruyemıse de yüklen..meyve suyunu eksık etme,pekmezı sulandır bol bol ıc aksamları..aksamları dıyorm cunku benı tatlı olduğu ıcın kesıyor yemek yıyemıyorm ama aksam ıcıp uyursan bır problem olmuyor..kahvaltı en önemli öğün bence..kesınlıkle ıhmal etme..hem güne daha dinç başlıyorsun..patates kızartması da sevıyorsan kızart patatesını bol ketçap mayonezle ye pc karsısında..ıstersen ekmeksız ye ama mayonez fln olsun yanında:) çikolata seviyorsan fındıklı fıstıklı olanlarından yemenı tavsıye ederım o da kılo aldırıyor hem de enerjı verıyor..bız zayıfların bır de enerji problemı olabılıyor kendımızı halsiz hissedebiliyoruz...kolay gelsin bu ara bıraktım kilo almayı ama en kısa zamanda ben de tekrar başlayacağım:) ltf sen de bırakma:) bırakıyorsan da ara ara sıkıldığında olsun ltf:)

bu arada alıntı yapmısm ama söylemeyı unutmusm:) spraktinle praktin aynı ilaç birbirlerinin muadilleri..daha once spraktin kullandın sanırım,etkılerını bılıyorsundur aynıları praktin için de geçerli..düzenli kullanınca kilo aldırdığı doğru..ama halsizlik yapıyor çalışmayanlar kullansın:)

Onerileriniz icin de desteginiz icin de ayri ayri tesekkur ederim hepsini degerlendiricem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…