istediğiniz kadar sorabilirsiniz tabiki dedim ya dertleşmek rahatlamak için açtım konuyu.1.70 boyum 41 kilodayım yaşım da 23.psikolojik falan hiç bir sıkıntım yok beni çok seven ,her konuda desteğini esirgemeyen bi ailem var.ama yetmiyo işte bişeyler hep eksik kalıyo.yaz aylarından sıcak havalardan nefret ediyorum mesela.annemin seneler önce kahvaltıda dediği bi söz aklımdan çıkmıyo hiç sürekli çınlıyo kulaklarımda.yine iştahsızım her zamanki gibi ,elime almışım bi bardak çayı sözde kahvaltı yapıyorum.annem de boş bulundu yesene bişeyler oturuyosun aç aç insan utanıyo herkes bu hal ne dedikçe dedi birden çıktı ağzından istemezdi o da bunu söylemeyi belki 10 yıl olmuştur ama çıkmıyo işte aklımdan.bu sadece biri işte bi sürü var böyle aklımda yer etmiş şeyler bunları düşündükçe her seferinde olmayan öz güvenimden bir şeyler daha eksiliyo
Neden bu kadar yakiniyorsun psikolojik bir sebepten mi alamiyorsun kilo? Yoksa almak isteyip bir yandan da korkuyor musun? Cok soru sordum biliyorum ama bende se nin durumundayim ve suan saglik sorunlari yasiyorum
gunlelrdir sana yaziyoruz Doga... Insan bir buyuklerim beni merak ediyor der saygisindan yazar canim.... Biz ne yapiyoruz hanim efendiyi baska topiklerden topluyoruz. Ask olsun sana...
gunlelrdir sana yaziyoruz Doga... Insan bir buyuklerim beni merak ediyor der saygisindan yazar canim.... Biz ne yapiyoruz hanim efendiyi baska topiklerden topluyoruz. Ask olsun sana...
Ya deme oyle ben cok kotu gunler gecirdim yazacak cesaret bulamadim ki ozledim sizi ama tuttum kendimi yazmadim burdanda yakalanacagimi biliyordum zaten :-( ayrica bende orda kizdim mavis mi ne yazmis kacsin bakalim nereye kadar kacacak ben dusmanmiyim da boyle bir sey yaziyor bende tam yazacakken yazmaktan vazgectim ben hem icine kapanik hemde cok duygusalim bu kadar sikintim varkende kimseyi sıkmak istemem senden ve afilli den ozur diliyorum ne deseniz haklisiniz.
teşekkür ederim yardımcı olmak isteyen arkadaslara.beni gerçekten o kadar iyi anlıyosunuz ki tüm iyi niyetinizle yazıyosunuz bu mesajları.ama ben bunları senelerdir o kadar çok denedim ki bi yenilgiyi daha kaldıracak gücüm yok desem inanır mısınız? her seferinde bi hayal kırıklılığı olarak geri döndü bana.yoruldum anlayacağınız. umarım sizin çabalarınız boşa gitmez pes etmeden kararlılıkla amacınıza ulaşırsınız
Ya deme oyle ben cok kotu gunler gecirdim yazacak cesaret bulamadim ki ozledim sizi ama tuttum kendimi yazmadim burdanda yakalanacagimi biliyordum zaten :-( ayrica bende orda kizdim mavis mi ne yazmis kacsin bakalim nereye kadar kacacak ben dusmanmiyim da boyle bir sey yaziyor bende tam yazacakken yazmaktan vazgectim ben hem icine kapanik hemde cok duygusalim bu kadar sikintim varkende kimseyi sıkmak istemem senden ve afilli den ozur diliyorum ne deseniz haklisiniz.
Üzülme canım benim bir arkadaşımda sizin gibi kilo alamıyordu
Hatta internetten çok macunmuş kilo aldırıcı ilaçlarmış hepsini kullandı ama nafile
Taaa ki hamile kalana kadar maşallah 30 kiloya yakın kilo aldı doğum yaptı
Vee arada bana sorardı bu kilolarım gidermi diye
Bu arada bende kilo vermek isteyenlerdenim ama nafile
boy:1.57
kilo:53
Ay boy ve kilolarımızı değiştirebilirmiyiz rica etsem
Hyir Doga oyle sey mi olur, Mavis i de bi tanisan benim gibi biri sakin yanlis anlama hepimiz seni dusunuyoruz o da iyi niyetiyle soyledicabuk topige
doğacım senle fazla yazışma imkanımız olmadı ama inan ben bile merak ettim seni...
maviş de kötü niyetle söylemedi ki onu, sadece gelip de yazmadığın için espri maiyetinde sitem etti okadar..inan gücenecek bişey yok...
aslında senin gücenmek yerine tam tersine sevinmen lazım, seni düşünen merak eden dostlarının olması ne kadar güzel bişey..
ben ceza aldığımda iki gün giremedim siteye, ve beni merak edip sormuş kızlar, bu nasıl güzel bi duygu benim için...
sırf seni merak ettiğimiz için canım benim, gücenme lütfen gel hadi topiğe...derdin sıkıntın varsa, beraber paylaşırız ağlaşırız...destekle çözülür her dert..kendine ve içine kapanma...lütfen hadi..
Tesekkur ederim beni dusundugunuz icin dedim ya cok sıkıntili oldugum icin yanlis anlamis olabilirim aslinda normalde hic alinmam ama sacmalik yapmisim ben gercekten sizleri cook sevdim hepiniz cok guclusunz ozellikle sen ve pelin..yani yazilarinizdan ben oyle anladim.
Tesekkur ederim beni dusundugunuz icin dedim ya cok sıkıntili oldugum icin yanlis anlamis olabilirim aslinda normalde hic alinmam ama sacmalik yapmisim ben gercekten sizleri cook sevdim hepiniz cok guclusunz ozellikle sen ve pelin..yani yazilarinizdan ben oyle anladim.
ah keşke olsa öyle bi şey.tam olmak istediğim kilodasınız.demişsiniz ya doğumla aldı diye ben bu kiloda nasıl evleniyim de çocuk sahibi olayım?bu mutsuzlukla kimi mutlu edeyim?kendimi yetersiz buluyoken böyle bişey düşünmem mutsuzluğuma mutsuzluk katar sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?