anladım ki kilo almak benim için sadece bir hayal..

spinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
30
0
46
Ankara
uzun zamandır sadece okumakla yetiniyodum ama bugün biraz dertleşmek geldi içimden.beni tanımayan belki de hayatım boyunca bi kez bile karşılaşmayacağım insanlara içimi açmak..güzel yanı da bu zaten.çevremdeki insanlara güçsüz ,öz güvensiz görünmekten nefret ediyorum,anneme bile..
seneler önce yazdığım mesajları okudum şimdi.en kısa zamanda kilo almak istediğimi yazmışım seneler geçti hala dert aynı.denemediğim şey de kalmadı bu konuda.herkesin eksik olduğu keşke dediği bir şeyler vardır hayatta.benim keşkelerim hep güzel bi fiziğe sahip olmak oldu.çocukluğumdan beri öz güvenimi kıran, beni utandıran şey hep aynı.Allaha şükürler olsun sağlığım yerinde çok güzel bi ailem var okuyorum mezun olduğumda da güzel bi mesleğim olacak elimde ama insan özeniyo iste..çocukluğum öyle geçti şimdi de gençliğim ,en güzel yıllarım böyle geçiyo.herkesin kıskandığı bişeyler vardır illaki.bunlara sahip olanları gördüklerinde keşke bende böyle olsam dedirten şeyler.kimine göre sağlık ,kimine para,kimine huzur ,mutluluk..okuyanlar şimdi yazacaklar ki tek derdin bu olsun .anlayamaz işte kimse yaşamayan bilmez.her görenin ilk söylediği şey bu hal ne öleceksin zayıflıktan.kolay geliyo tabi bunları söylemek.bunları söylediklerinde ne hale geldiğimi her gece başımı yastığa koydugumda sessiz sessiz ağlamalarımı bilseler onlar da söylemezler.kızmıyorum kimseye diyorum ya yaşamayan bilmiyo verdiği mutsuzluğu.yaşıtlarım evlilik planları yaparken ben hayalini dahi kurmamaya çalışıyorum.çünkü ben mutlu değilken kendime güvenmiyoken nasıl düşünebilirim ki bunları.napalım şimdi niye anlatıyosun bunları diyeceksiniz belki ama dedim ya sadece içimi dökmek istedim çevrenizde varsa benim gibi insanlar sizde bilmeden onları kırmayın istedim.öyle bi yazmak geldi yani içimden..herkese iyi geceler herşey gönlünüzce olsun..

Neden bu kadar yakiniyorsun psikolojik bir sebepten mi alamiyorsun kilo? Yoksa almak isteyip bir yandan da korkuyor musun? Cok soru sordum biliyorum ama bende se nin durumundayim ve suan saglik sorunlari yasiyorum

mrb canım, öncelikle yalnız olmadığını bil...bende 27 yaşındayım ve kendimi bildim bileli zayıfım,
bu yaşıma kadar çok şey denedim yedi içtim çatlayana kadar neler denemedim neler...ama yok olmadı...zayıflık benim kaderim herhalde diyerek kabullenmeye başladım...şükür dedim sağlığım yerinde varsın zayıf olayım dedim ama seninde dediğin gibi beynin kabullenmeye çalışsa bile kalbine söz geçiremiyorsun...
her gören laf eder, kendi kilosuna bakmayanlar ye ye diye zorlar...aşağılamalar küçümsemeler, gülmeler..daha neler neler..bunları bizde yaşıyoruz inan...ben topluluğa girmeyi istemezdim, yeni kıyafet elmaya gitmek istemezdim....özellikle ergen yaşlarımdayken..şimdi biraz olgunlaştıkça daha bir duymazdan geliyorum ama yine de hayal kırıklığı ile yaşamak çok zor...
ta ki burayı keşfedene kadar....
bugüne kadar senelerdir 1 gr bile kilo alamadan yaşayan ben, bu topiğe başlayınca 1 kilo aldım hemde 2 haftada...
bu topikte hepimiz aynıyız, hepimiz aynı dertten muzdaribiz, destekle anlayışla aldık kiloları...
belki inanmazsın ama senle aynı durumdaki kişilerle bir yol almak çok işe yarıyor...eğer gelirsen şu aşağıdaki topikteyiz...katıl bize...kilo alırsın emin ol....bu arada boyun kilon kaç? yaş kaç?

istediğiniz kadar sorabilirsiniz tabiki dedim ya dertleşmek rahatlamak için açtım konuyu.1.70 boyum 41 kilodayım yaşım da 23.psikolojik falan hiç bir sıkıntım yok beni çok seven ,her konuda desteğini esirgemeyen bi ailem var.ama yetmiyo işte bişeyler hep eksik kalıyo.yaz aylarından sıcak havalardan nefret ediyorum mesela.annemin seneler önce kahvaltıda dediği bi söz aklımdan çıkmıyo hiç sürekli çınlıyo kulaklarımda.yine iştahsızım her zamanki gibi ,elime almışım bi bardak çayı sözde kahvaltı yapıyorum.annem de boş bulundu yesene bişeyler oturuyosun aç aç insan utanıyo herkes bu hal ne dedikçe dedi birden çıktı ağzından istemezdi o da bunu söylemeyi belki 10 yıl olmuştur ama çıkmıyo işte aklımdan.bu sadece biri işte bi sürü var böyle aklımda yer etmiş şeyler bunları düşündükçe her seferinde olmayan öz güvenimden bir şeyler daha eksiliyo

canım şunu bil ki, seni ancak senin gibi olanlar anlar...annen bile yeri gelir anlamaz düşün annen bile..
bak gecenin 12 sinde bir kase cici bebe hazırladım onu kaşıklıyorum, muz getirdim onu yiyecem şimdi, ve bir bardak ballı süt içececm...sanıyormusun ki bunları acıktım da yiyorum, asla..midem bulanıyor bi yandan hiç sevmem sütü de cici bebeyi de...bir muzu bile 40 sefer ısırır öyle bitiririm..iştah bende de yok..ama çabalıyorum alıcam inşallah ve aldım da, iki haftada bir kilo aldım..bak aşağıdaki topiğe gel katıl bize..alırsın inan bana..bizim yaptıklarımızı uygula sende...gör bak nasıl alıcaksın...

Neden bu kadar yakiniyorsun psikolojik bir sebepten mi alamiyorsun kilo? Yoksa almak isteyip bir yandan da korkuyor musun? Cok soru sordum biliyorum ama bende se nin durumundayim ve suan saglik sorunlari yasiyorum

gunlelrdir sana yaziyoruz Doga... Insan bir buyuklerim beni merak ediyor der saygisindan yazar canim.... Biz ne yapiyoruz hanim efendiyi baska topiklerden topluyoruz. Ask olsun sana...

Konu sahibi arkadasim senin dustugun caresizliklerin hepsini yasadik topigimize buyur bizimle sen de cabalarimiza destek ol bak nasil aliyoruzz ben de yazin bundan 2-3 ay once senle ayni boydayim 42 leri gordum Hadi gel bize katil

gunlelrdir sana yaziyoruz Doga... Insan bir buyuklerim beni merak ediyor der saygisindan yazar canim.... Biz ne yapiyoruz hanim efendiyi baska topiklerden topluyoruz. Ask olsun sana...

ben diyecektim lafı ağzımdan aldın pelin, doğa giremiyor sanıyordum ben,ama burda görünce şaşırdım, bizim topiğe neden gelmiyor, birimize mi gücendi acaba??:26:

Ya deme oyle ben cok kotu gunler gecirdim yazacak cesaret bulamadim ki ozledim sizi ama tuttum kendimi yazmadim burdanda yakalanacagimi biliyordum zaten :-( ayrica bende orda kizdim mavis mi ne yazmis kacsin bakalim nereye kadar kacacak ben dusmanmiyim da boyle bir sey yaziyor bende tam yazacakken yazmaktan vazgectim ben hem icine kapanik hemde cok duygusalim bu kadar sikintim varkende kimseyi sıkmak istemem senden ve afilli den ozur diliyorum ne deseniz haklisiniz.

Hyir Doga oyle sey mi olur, Mavis i de bi tanisan benim gibi biri sakin yanlis anlama hepimiz seni dusunuyoruz o da iyi niyetiyle soyledi cabuk topige

teşekkür ederim yardımcı olmak isteyen arkadaslara.beni gerçekten o kadar iyi anlıyosunuz ki tüm iyi niyetinizle yazıyosunuz bu mesajları.ama ben bunları senelerdir o kadar çok denedim ki bi yenilgiyi daha kaldıracak gücüm yok desem inanır mısınız? her seferinde bi hayal kırıklılığı olarak geri döndü bana.yoruldum anlayacağınız. umarım sizin çabalarınız boşa gitmez pes etmeden kararlılıkla amacınıza ulaşırsınız

sen boyle dusunursen bastan kaybedersin canim, biz de senin gibiydik ben o yuzden geldim kaydoldm klube, ayni dertten muzdarip kisilerle bak gor nasil destek buluyor sevke geliyorsun

Üzülme canım benim bir arkadaşımda sizin gibi kilo alamıyordu
Hatta internetten çok macunmuş kilo aldırıcı ilaçlarmış hepsini kullandı ama nafile
Taaa ki hamile kalana kadar maşallah 30 kiloya yakın kilo aldı doğum yaptı
Vee arada bana sorardı bu kilolarım gidermi diye

Bu arada bende kilo vermek isteyenlerdenim ama nafile
boy:1.57
kilo:53

Ay boy ve kilolarımızı değiştirebilirmiyiz rica etsem

doğacım senle fazla yazışma imkanımız olmadı ama inan ben bile merak ettim seni...
maviş de kötü niyetle söylemedi ki onu, sadece gelip de yazmadığın için espri maiyetinde sitem etti okadar..inan gücenecek bişey yok...
aslında senin gücenmek yerine tam tersine sevinmen lazım, seni düşünen merak eden dostlarının olması ne kadar güzel bişey..
ben ceza aldığımda iki gün giremedim siteye, ve beni merak edip sormuş kızlar, bu nasıl güzel bi duygu benim için...
sırf seni merak ettiğimiz için canım benim, gücenme lütfen gel hadi topiğe...derdin sıkıntın varsa, beraber paylaşırız ağlaşırız...destekle çözülür her dert..kendine ve içine kapanma...lütfen hadi..

ah keşke olsa öyle bi şey.tam olmak istediğim kilodasınız.demişsiniz ya doğumla aldı diye ben bu kiloda nasıl evleniyim de çocuk sahibi olayım?bu mutsuzlukla kimi mutlu edeyim?kendimi yetersiz buluyoken böyle bişey düşünmem mutsuzluğuma mutsuzluk katar sadece.

Hyir Doga oyle sey mi olur, Mavis i de bi tanisan benim gibi biri sakin yanlis anlama hepimiz seni dusunuyoruz o da iyi niyetiyle soyledi cabuk topige

Tesekkur ederim beni dusundugunuz icin dedim ya cok sıkıntili oldugum icin yanlis anlamis olabilirim aslinda normalde hic alinmam ama sacmalik yapmisim ben gercekten sizleri cook sevdim hepiniz cok guclusunz ozellikle sen ve pelin..yani yazilarinizdan ben oyle anladim.

Doga hadi topige yeter bak gunlerdir pesindeyiz :) Ben de gunlerdir cok sikintiliyim sagolsun kizlar hep destek oldular hadi senden de bekliyorum

doğacım ben aranızda yeniyim ve benim ilk geldiğin anları hatırlarsan ne kadar karamsar ve özgüvensizdim...
asla olmayacak alamayacam kilo diye hep üzüldüm yıprandım vazgeçmek istedim ama pelin maviş afilli hep zorladı beni..onların sayesinde devam ettim ve bugün o 1 kiloyu aldıysam sırf kızların sayesinde...
sende gel ve devam et lütfen..insan umudunuz kaybederse herşeyini kaybeder...
güçlü değildim hiç bir zaman ama sizlerin sayesinde özgüvenim geri geldi, umudum geri geldi...

doğacımm pes mi ettin diye düşündüm üzüldüm ben hem de okuyup gidiyorsun anladım ki o anda pek bir şey yemiyorsun yesen kesin yazardın paylaşırdın
o gün ağzına dirhem lokma koymamışsan bile yaz canım yaz ki biz seni destekleyelim bir şeyler yemene yardımcı olalım içine kapanıklığını engelleyelim
içbir şeyi sıkıntı yapma kendine canım mutlu ol mutlu oldukça bedeninde mutlu oluyor enerjik oluyor

öyle düşünme, senin evleneceğin adam etine buduna bakmayacak kalbinin güzelliğine bakacak, bakmalı... ve emin ol seni sevecek insan bir yerlerde seni bekliyor

zayıf olmayı mutsuzluk sebebi yapma kendine ama bu kadar umutsuz negatif olmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…