C ctay Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2014 4 0 6 5 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ctay #1 Merhabalaarr... Anksyeteyle bırlıkte tıtreme yasayanlar ve bunu yenebılmıs olan var mı? Gıttıgım psıkyatrı bana paxera 10 mg verdi gecen sene 2 hafta kullandım ılacım bıtınce tekrar almadım ama yenıden basladım
Merhabalaarr... Anksyeteyle bırlıkte tıtreme yasayanlar ve bunu yenebılmıs olan var mı? Gıttıgım psıkyatrı bana paxera 10 mg verdi gecen sene 2 hafta kullandım ılacım bıtınce tekrar almadım ama yenıden basladım
L Li-moon Guru Kayıtlı Üye 23 Nisan 2011 5.236 2.034 448 7 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ctay #2 Titreme anksiyeteyle oluyor zaten.ama ilacı çok kısa sürede bırakmışsın.doktora sorman lazımdı.kısa sureli kullanınca hastalık dahada alevlenir
Titreme anksiyeteyle oluyor zaten.ama ilacı çok kısa sürede bırakmışsın.doktora sorman lazımdı.kısa sureli kullanınca hastalık dahada alevlenir
C ctay Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2014 4 0 6 9 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ctay #3 Başka forumlarda titremenin nörolojik olabilecegide yazıyor ben direk psikiyatriye gitmiştim.Ama nörolojik olay olsaydıda anlardı dıye dusunuyorum...
Başka forumlarda titremenin nörolojik olabilecegide yazıyor ben direk psikiyatriye gitmiştim.Ama nörolojik olay olsaydıda anlardı dıye dusunuyorum...
L Li-moon Guru Kayıtlı Üye 23 Nisan 2011 5.236 2.034 448 9 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ctay #4 anksiyetede başka belirtilerde oluyor.terleme ateş basması baş dönmesi gibi..sizde sadece titreme mi oluyor?
anksiyetede başka belirtilerde oluyor.terleme ateş basması baş dönmesi gibi..sizde sadece titreme mi oluyor?
C ctay Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2014 4 0 6 9 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ctay #5 Yani,topluluk önünde olmasam da oluyor tek başına kitap okurkende uyurkende