• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyeteyi Nasıl Aştınız ?

istanbulameftun

Relax :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
701
2.379
33
Merhaba KK hatunları :)
Konu yeri burası değilse özür diliyorum şimdiden .
Yaklaşık 10 gündür baş ağrım vardı , KBB ve Nöroloji’ye gittim.
Sorun çıkmadı çok şükür.
Pskiyatri’ye gittim ve minimal düzeyde Anksiyete’m var olduğunu öğrendim.
İlaç kullanmadan aşmamın bir yolu var mı ?
Bir enstrüman çalarak , bir sportif faaliyet yaparak :)
Tecrübesi olanlardan yardım istiyorum.
Teşekkürler :)

kendini mümkün mertebe meşgul ederek ve anksiyete ile ilgili daha çok bilgi sahibi olarak yok edemesende minimize edip hayatını mis gibi devam ettirebilirsin tecrübe ile sabittir.

Ben de vücuden rahatsızım şu aralar , anksiyetem tavan ya da cidden fiziksel rahatsızlığım bar anlamıyorum anlayamıyorum dr a gidiyorum testler tahliller yarın sonuç görüşmeye gidecem inş bişey çıkmaz , kalpten tut akciğere kadar her türlü en kötü şey beynimde , kalbim çok ağırlaşıyor şu ara sol kolumda sürekli bir sancı , bunu yaşayan var mı acaba

Ben de vücuden rahatsızım şu aralar , anksiyetem tavan ya da cidden fiziksel rahatsızlığım bar anlamıyorum anlayamıyorum dr a gidiyorum testler tahliller yarın sonuç görüşmeye gidecem inş bişey çıkmaz , kalpten tut akciğere kadar her türlü en kötü şey beynimde , kalbim çok ağırlaşıyor şu ara sol kolumda sürekli bir sancı , bunu yaşayan var mı acaba

Bende de 4 aylık düşündüğümden sonra sağlık anksiyetesi başladı bi yerim bile sızlasa endişeleniyorum.hemen doktora gidiyorum. Doktora gittim ilaç verdi ilacın yan etkilerinden korkuyorum değişik bi kafadayım bende. Ama şunu bil kesinlikle sebepsiz ağrıların sancıların hep psikolojik önemseme benimde her gün bi yerim ağrıyo karnım ağrıyo ama doktora gitmiyorum( tabi çok aşırı değilse ağrıların) akşamları melisa ya da papatya çayı iç. Karnından nefes al 5e kadar say yavaş yavaş nefes ver. Ben şimdilik böyle yaşıyorum azaldı kısmen inşallah tamamen geçer.Sevgiler

Back