- 9 Mart 2022
- 2.300
- 1.782
- 53
- 39
- Konu Sahibi Anksiyeteli
Merhabalar, öncelikle herkese saglikli ve kaygilarindan uzak bir gün diliyorum.Ben ilk defa 10 sene önce bazi yasadigim beni rahatsiz eden skntilarla psikiyatriye gittigimde anksiyete durumuna benziyor demisti.1 sene ilaç kullandm kendimi cok iyi hissediyordum ama evlenip hqmile kalinca ilaci birakmak zorunda kaldim ondan sonra da emzirme donemi vs derken tamamen tedavilerden uzak kaldim. Son 1 senedir anksiyete ataklarim çok artti.Fakat bende surekli gitmeyen şey kafada sersemlik hissi , hqlsizljk iç titremesiydi en çok.Dahiliyeye gittigimde b12, d vitamini ve demir degerim dustugu icin tedavi verdiginde oldukça azalmisti ve ara ara kqn tahlilleriyle bu degerlerimi dengede tutmaya calisiyorum. Merak ettigim şey ; Sizde mesela hiç bir şey o anda yokken günü iyi gecirirken ansizin kol ve bqcaktq iç titremesi ve akabinde halsizlik, kalpte carpinti hissiyle kalp uzerinde seğirme yasiyor musunuz?Ortalama 15 dakika bu zirvede oluyor sonra halsizlik uzerimde kaliyor. Çarpınti eskiden pek olmazdi veya gercekten kaygilanmam gereken durum olup kaygilandigimdq olurdu.1-2defa kalp ritmim acilde olculdugunde normal cikmisti. Yoksa başka bir hastalik mi yapar boyle bir durumu soru isareti olusuyor zihnimde.