Kötü yazdım zaten uyku problemi yaşıyorum.anksiyetem var siz??Nasilsiniz nasil geciriyorsunuz hamilelinizi
Su an kullanamıyorum doktora soracağım sizBenimde kotu ilac kulaniyormusunuz
Size ne verdiler? Anksiyeteniz ne durumda? Benim bı anda hortladı 3 gündür tuhaf haldeyimBende kulanmiyorum bana verdiler ama 4 cu ayimda baslamayi dusunuyorum
11 haftaligim daha sizBenimde aynen korku doluyum asicik seste irkiliyirum korkuyorum kafam cok baska korkudan bulantilarim da arti ben bulgaristandanim bana alora verdiler sizin orada pasiflora veriyolar ayni ilac ismi farkli siz kac haftaliksiniz
Sizdede korku oluyomu icim aciyor sanki korkudan bazen ve bende arda uyusmalarda oluyor11 haftaligim daha siz
Ay hic bilmiyirum siz de ne gibi belirtiler var hamilemisinizBende öyleyim anksiyete nasıl geçecek peki bu hep huzursuz mutsuz kuşku dolu
Emin ol seni cok iyi anliyorum peki hamilelinde nasil gecirdin ilac iciyomusunHayir değilim kızım var benim hep kötü düşünme huzurlu hissedememek işimi bile bıraktım bu yüzden hastalik hastaligi da var tabi
Bende duydum ama denemedim ama sülük duymadim yalniz hacamatiHacamat ve sülük iyi geliyor diyen var anksiyeteye yaptıran var mı ?
Nazlı hanım ben de hamileyim ve uyuyamıyorum nasıl şifa buldunuz nolur bana da söyleyin Allah rızası içinKötü yazdım zaten uyku problemi yaşıyorum.anksiyetem var siz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?