hayatımı berbat etti.bu hastalık yüzünden doğru dürüst yaşayamaz oldum.herşeyden korkuyorum.bilhassa hastalıktan.inatmış gibi tüm hastalıklar da üstümde.ayağa kalkıyorum başım dönüyor gözlerim kararıyor nefes alamıyorum,halsizlik,mide bağırsak problemleri,gece uykuya dalacakken nefessiz kalıp uyanma,ağlama hali,her tarafımın ağrıması,seyirmesi,bir türlü üzerimden atamadığım korkular.artık dayanamıyorum bunlara,aileme,kendime hayatı zehir eder oldum.ayak tırnağım çıktı bugün,ben ya kangrene dönerse diye endişe ediyorum!bu nedir?bu nası bir hastalıktır?cildimde bişe görsem cilt kanseri,gazım olsa bağırsak kanseri.hastalıkla kafayı bozdum.çok kötüyüm,çok çaresizim,engelleyemiyorum bu düşünceleri.hep üzerimde çaresizlik,umutsuzluk,sıkıntı hali var.bunları düşünerek hayatı zehir ediyorum kendime.etrafımda çok hasta olup ta 'iyiyim ben' diyen insanları gördükçe çok kızıyorum kendime!
kızlar bu lanet hastalıktan nasıl kurtulacağım ben nasıl?ne olur bir çözümm önerin.ben evlenemeyeceğim bu gidişle...